De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Reviews voor horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en u wederom een uitstekende service te bieden.
Team Horloge.nl
Jaren geleden heb ik een timex horloge in Amerika gekocht. Beviel me zo goed, dus weer een timex.
Antwoord van horloge.nl
Wat leuk om te lezen dat je opnieuw voor een Timex hebt gekozen! Dat zegt veel over hoe goed het merk je is bevallen. We hopen dat ook dit horloge je weer jarenlang draagplezier zal geven. Bedankt dat je bij ons hebt besteld!
Team Horloge.nl
Slechte kwaliteit geen soepel bandje
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor uw feedback. Wat vervelend dat het leren bandje voor u niet soepel aanvoelt. We begrijpen goed dat dit teleurstellend kan zijn, zeker wanneer u verwacht dat een nieuw bandje meteen comfortabel zit. Gelukkig hoeft u hiervan niet te schrikken, want bij leren horlogebandjes is het heel normaal dat het leer in het begin wat stugger en steviger aanvoelt.
Leer heeft meestal even tijd nodig om naar de vorm van uw pols te gaan staan. Door het bandje regelmatig te dragen, wordt het materiaal geleidelijk soepeler en vaak ook prettiger in gebruik. Het kan helpen om het bandje de eerste periode niet te strak te dragen en het rustig de tijd te geven om in te lopen. Mocht u graag extra tips willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of ervaringen van andere horlogeliefhebbers op horlogeforums bekijken.
We hopen dat het bandje na het inlopen alsnog prettig gaat dragen en dat u er toch nog veel plezier van heeft.
Groetjes, Team Horloge.nl.
Antwoord van horloge.nl
Dank je wel voor je review. Ook zonder tekst is het fijn om te zien dat je ervaring positief genoeg was om ons een beoordeling te geven. We hopen dat je nieuwe horloge je elke dag met plezier vergezelt en dat je er lang van zult genieten. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kun je altijd bij ons terecht.
Team Horloge.nl
Bijna alles goed alleen bijpassend gereedschap niet speciaal voor dit horloge ace 111 tw steel. Zodoende kan ik de band er niet aanmaken.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat het gereedschap mogelijk niet helemaal geschikt is voor je TW Steel ACE 111. Als je er niet zeker van bent welk gereedschap je nodig hebt, mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.
Team Horloge.nl.
Prima
Perfect geregeld!!
Blij met mijn horloge van Danish Design. Handig dat je kunt kiezen voor nieuwe batterij. Makkelijk bestellen en keurig op tijd geleverd.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw fijne review!
Wat leuk om te horen dat u blij bent met uw horloge van Danish Design. Fijn dat ook de optie voor een nieuwe batterij en het bestelproces naar wens waren.
We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan graag weer voor u klaar!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Groetjes, Team Horloge.nl
Bestellen en levering prima.
Het horloge zelf valt tegen qua afleesbaarheid van de display en de verlichting.
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn dat u uw ervaring met ons deelt! Jammer om te horen dat het horloge qua afleesbaarheid en verlichting niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Het is begrijpelijk dat dit belangrijk is voor het dagelijks gebruik. U hoeft zich geen zorgen te maken, binnen 30 dagen kunt u het horloge altijd retourneren als het niet helemaal past bij uw wensen. En mocht u wat hulp of iemand die meekijkt naar een alternatief dat beter aansluit op wat u zoekt nodig hebben, dan helpen we u daar natuurlijk graag bij.
Met vriendelijke groet
Snelle levering, mooi product
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn dat alles snel in huis was en dat het product er ook mooi uitziet. Dat zijn precies de dingen die het bestellen extra prettig maken. Bedankt dat u uw ervaring deelt. Mocht u ooit nog vragen hebben of iets zoeken voor uw horloge, dan staan we natuurlijk voor u klaar.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor de fijne review! Fijn om te horen dat de levering naar wens was. Veel draagplezier gewenst!" Groetjes, Team horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Wauw, 5 sterren! Daar doen we het voor. Ontzettend bedankt en geniet van je prachtige nieuwe horloge!
Antwoord van horloge.nl
Kort maar krachtig: bedankt voor de 5 sterren! We wensen je veel plezier met je nieuwe horloge.
Antwoord van horloge.nl
Super dat je tevreden bent met je aankoop! Bedankt voor de mooie beoordeling en we zien je graag weer terug in onze webshop.
Fast delivery
Great product
Antwoord van horloge.nl
Great to hear that everything arrived quickly and that the product itself met your expectations. That combination makes ordering all the more enjoyable. Thank you for taking the time to share this. If you ever need anything else for your watch in the future, you know where to find us.
Kind regards,
Antwoord van horloge.nl
Super dat je zo tevreden bent! We zien je graag een volgende keer weer terug in onze webshop." Groetjes, Team horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor je vertrouwen in horloge.nl en voor deze mooie beoordeling. Graag tot de volgende keer!