horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

1.619 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.316 reviews in totaal

horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk. Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.

Reviews voor horloge.nl

Naar aanleiding van mijn telefonische onderhoud met deze firma ben ik keurig van advies bediend Met vriendelijke groet, Ad Kuijf
Antwoord van horloge.nl
Wat een fijne review om te lezen. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Horloge.nl. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Zeer positieve ervaring en verder geen verbeterpunten.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad en geen verbeterpunten heeft! Dat is voor ons een heel mooi compliment. We hopen dat het horloge u goed bevalt in het dagelijks gebruik. Wij staan ook een volgende keer graag weer voor u klaar. Groetjes, Team Horloge.nl.
Duidelijk omschreven hoe het bandje moest worden opgemeten
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de uitleg voor het opmeten van het bandje duidelijk was en u daarmee goed uit de voeten kon. Dat maakt het kiezen net wat makkelijker en voorkomt verrassingen achteraf. We hopen dat u er met veel plezier gebruik van maakt. Mocht u later nog vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht. Groetjes, Team Horloge.nl.
Site is overzichtelijk en levering is goed.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u de site overzichtelijk vindt en dat de levering goed is verlopen. Dat maakt het bestellen natuurlijk een stuk prettiger en duidelijker. We hopen dat het horloge u goed bevalt in het dagelijks gebruik. Wij staan ook een volgende keer graag weer voor u klaar. Groetjes, Team Horloge.nl.
mooi selectie aan horloges, ook goeie klantenservice, ik had een vraag over mijn verzending en die zelfde ochtend kreeg ik nog een goed duidelijk antwoord
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze horlogeselectie en dat onze klantenservice snel en duidelijk kon helpen. Groetjes, Team Horloge.nl
De ontvangen horlogeband wijkt af van de originele horloge band want hij sluit niet goed aan bij de horlogekast dit staat niet vermeld het zou een originele band zijn ik vindt het aankoopbedrag te hoog voor deze band
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat het bandje niet goed aansluit op uw horloge. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. Zou u alstublieft contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen wij dit voor u nakijken en samen zoeken naar een passende oplossing. Wij helpen u hier graag verder bij. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
BS
Bart S.
Prima service. Na melding van een foutje in de afwerking van een horlogebandje wordt direct aangeboden om een nieuw exemplaar op te sturen. Zeer klantvriendelijk.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we het probleem snel konden oplossen. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Het is een mooi horloge en het zit prima om de pols
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Wat fijn om te lezen dat u het horloge mooi vindt en dat het prettig om de pols zit! Dat maakt het dragen natuurlijk extra plezierig. Hopelijk geniet u er iedere dag van. Mocht u later nog vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht. Groetjes, Team Horloge.nl.
AS
Anneke S.
Alles prima, nog prachtig ingepakt ook!
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat alles prima was en dat ook de verpakking zo mooi is bevallen. Een bestelling die verzorgd aankomt maakt het uitpakken toch net wat leuker. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder. Groetjes, Team Horloge.nl.
Puntualidad ala entrega y facil de realizar el pedido
Antwoord van horloge.nl
Gracias por su reseña. Nos alegra saber que la entrega fue puntual y que realizar el pedido le resultó sencillo y claro. Es muy agradable saber que todo el proceso se desarrolló sin problemas. Esperamos que disfrute mucho de su compra. Estaremos encantados de ayudarle nuevamente en una próxima ocasión. Groetjes, Team Horloge.nl.
Mooi horloge. Goed verzorgd opgestuurd
Antwoord van horloge.nl
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Wat fijn om te lezen dat het horloge mooi is en dat de verzending verzorgd was. Een bestelling die netjes aankomt, maakt de ervaring toch net wat prettiger. We hopen dat u er met veel plezier gebruik van maakt. Bij een volgende vraag of bestelling helpen wij u graag opnieuw. Groetjes, Team Horloge.nl.
de bijgeleverd protect glas, was lichtblauw van kleur waardoor kleur van het horloge te niet deed! erg jammer protect glas/plastic er weer afgehaald.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review en de mooie beoordeling van 4 sterren. Het is vervelend om te horen dat het beschermglas niet direct aan uw verwachtingen voldeed. Graag leggen we uit dat de lichtblauwe kleur die u zag, een beschermfolie is. Deze folie is uitsluitend bedoeld om krassen tijdens het transport en de installatie te voorkomen en dient na het aanbrengen verwijderd te worden. Zodra u dit blauwe laagje eraf haalt, is het glas volledig transparant en komt de kleur van uw aankoop weer prachtig tot zijn recht. We hopen dat u het product alsnog met veel plezier zult gebruiken. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl

Probleem werd netjes opgelost

Er werd een verkeerd bandje verstuurd, maar ik heb de volledige kosten teruggekregen. Netjes.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles netjes is afgehandeld en dat u tevreden bent met de oplossing. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
MD
M D.

Snelle levering maar horlogebandje wel aan de prijs

Makkelijke site om iets te zoeken. Snelle levering maar het horlogebandje is wel goed aan de prijs.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review en uw eerlijke feedback! Fijn om te horen dat u onze website prettig vindt om te gebruiken en dat de levering snel is verlopen. We begrijpen uw opmerking over de prijs van het horlogebandje en nemen dit mee in onze verdere verbeteringen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Mooie horloges en snel antwoord op mail met een vraag over het product.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat niet alleen de horloges in de smaak vallen, maar dat u ook snel een duidelijk antwoord heeft gekregen op uw vraag. Juist die combinatie maakt het verschil en het is erg prettig om te lezen dat u dat zo heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop, en mocht u ooit nog iets nodig hebben, dan weet u ons altijd te vinden. Groetjes, Team Horloge.nl.
Supersnelle levering en netjes, discreet verpakt. Heel fijn want dan ziet niemand dat er wat waardevols in zit ;)
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service! Wij doen ons uiterste best om elke bestelling perfect af te handelen en waarderen uw feedback enorm. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Prima bedrijf, met goede communicatie en vlotte verzending. Maar het horloge heb ik de tweede dag al verprutst in een (echt voorzichtige) poging het bandje aan te passen aan mijn kleinere polsomvang. Het pinnetje is vervormd omdat ik geen goed gereedschap had, en nu is de sluiting onbetrouwbaar en valt het horloge af en toe van mijn pols. Niet te gebruiken dus. Wat te doen?
Antwoord van horloge.nl
Beste Marianne, Dank u wel voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring. Het is vervelend om te horen dat het aanpassen van het bandje niet goed is verlopen en dat dit problemen met de sluiting heeft veroorzaakt. Om u zo goed mogelijk te helpen, vragen wij u contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website. Zo kunnen wij samen met u het probleem bekijken en een passende oplossing vinden. Wij horen graag van u zodat we dit kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl

Snelle verzending, slechte levering

Snelle verzending. Echter is Trunkrs een slechte keuze om producten mee te verzenden. Kreeg te lezen dat het pakketje uiterlijk 22:30 bezorgd zou worden. Kreeg 22:40 de mededeling dat de chauffeur vertraging had. Dag later wordt het pakketje bij de voordeur achtergelaten zonder aan te bellen. Ik zou als bedrijf een andere vervoerder zoeken. Verder heb ik over horloge.nl niks te klagen. Horloge loopt accuraat. Ietwat hoge beaterror, maar amplitude is prima.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het horloge. We waarderen uw positieve woorden over Horloge.nl. Wat betreft uw ervaring met Trunkrs: dat is uiteraard niet hoe een levering zou moeten verlopen, en we begrijpen goed dat dit vervelend voor u was. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken én doorgeven aan de vervoerder. Een betrouwbare levering is voor ons net zo belangrijk als voor onze klanten. Nogmaals bedankt voor uw eerlijke terugkoppeling. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
SW
Serge W.
Snelle levering en mooie prijs
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat de levering snel was en dat u ook tevreden bent over de prijs. Dat maakt de bestelling meteen een stuk prettiger. We wensen u veel plezier met uw nieuwe horloge. Als wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag. Groetjes, Team Horloge.nl.
Snelle levering ondanks dat bandje niet op voorraad was.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw bericht. Fijn om te lezen dat de levering zo snel bij u was, zeker in een situatie waarin het bandje niet direct op voorraad was. We doen ons best om ook in dat soort gevallen snel te schakelen, zodat u niet onnodig hoeft te wachten. Het is mooi dat u dat zo heeft ervaren en dat alles toch vlot is verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij kunnen gebruiken, dan staan we graag voor u klaar. Groetjes, Team Horloge.nl.