De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Reviews voor horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw viersterrenbeoordeling! We zijn blij dat u positief bent over uw aankoop en de service. Het is altijd fijn om te zien dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op hun bestelling. We hopen dat u lang plezier heeft van uw horloge en verwelkomen u graag nog eens bij een volgende aankoop.
Beter is best
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn dat alles zo goed is bevallen. Soms zegt een korte reactie alles, en dit is er duidelijk zo één. Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Mocht u ooit nog iets voor uw horloge nodig hebben, dan weet u ons te vinden.
Team Horloge.nl
Prachtige manier om horloges te bewaren. Degelijke kwaliteit, mooie uitstraling!
Antwoord van horloge.nl
Wat een fijne review, bedankt daarvoor! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en uitstraling van het product. We vinden het belangrijk dat onze horlogeboxen niet alleen praktisch zijn, maar ook een mooie toevoeging vormen aan je collectie. Geniet ervan en hopelijk tot een volgende keer!
Team Horloge.nl
voordelige prijs en stipte verzending
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw korte maar krachtige review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de voordelige prijs en de stipte verzending. We vinden het belangrijk dat onze klanten zowel een goede deal als een betrouwbare service ervaren, en het is mooi om te zien dat dit bij uw bestelling is gelukt. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
Team Horloge.nl
Snel verzonden, goed verpakt.
Horloge perfect op maat ontvangen.
Heel blij mee!
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen; van de snelle verzending tot het perfect passende horloge. We besteden hier veel aandacht aan, dus het is leuk om te weten dat dit wordt gewaardeerd. Veel plezier met je nieuwe horloge!
Team Horloge.nl
Mooi retro horloge, goed afgewerkt, snel en goed geleverd. Zou leuk zijn om bijpassende armbanden te kunnen kopen, die gelijktijd met het horloge kunnen worden gedragen, zonder het horloge te beschadigen.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met het retro horloge en onze snelle levering.
Uw suggestie om bijpassende armbanden aan te bieden die samen met het horloge gedragen kunnen worden zonder beschadiging, nemen we graag mee. We zijn altijd bezig met het verbeteren van ons assortiment en waarderen uw input zeer.
Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van geschikte armbanden, dan denken we graag met u mee!
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Duidelijke website. Snelle levering
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te horen dat onze website duidelijk voor u was en dat de levering zo snel is verlopen. We doen ons best om het hele proces zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken, dus het is mooi om te weten dat dit ook zo bij u is overgekomen. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en verwelkomen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.
Correct en snel
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige beoordeling. Soms zeggen een paar woorden precies genoeg, en dat waarderen wij enorm. Fijn om te horen dat alles correct en vlot is verlopen. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en mocht u ooit nog iets nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw feedback.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet volledig naar tevredenheid was. Laat ons alstublieft weten of wij nog iets voor u kunnen betekenen of uw ervaring kunnen verbeteren — we helpen u graag verder.
Met vriendelijke groet, Team horloge.nl
Dat ik mijn e mail kon achterlaten .
Dat ik mijn e mail kon geven, zodat als het product weer voorradig is ik een bericht zou krijgen . Dat was toch sneller dan ik had verwacht dus heb ik mij product besteld en het snel ontvangen . Dat vind ik goede service .
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Dank je wel voor je review. Ook zonder tekst is het fijn om te zien dat je ervaring positief genoeg was om ons een beoordeling te geven. We hopen dat je nieuwe horloge je elke dag met plezier vergezelt en dat je er lang van zult genieten. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kun je altijd bij ons terecht.
Team Horloge.nl
Alles ging gesmeerd. Levering met code was top. De pakket bezorgd belde per telefoon of ik thuis was. Nette man vroeg de code. En het horloge was netjes verpakt.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat u tevreden bent over de levering en de nette verpakking.
Team Horloge.nl
Heldere website om keuze te bepalen. Snelle levering.
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te horen dat onze website u hielp om een goede keuze te maken. Het is geweldig dat alles duidelijk voor u was en dat de levering ook zo snel ging. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en dat het precies is wat u zocht. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we altijd graag voor u klaar.
Prachtig horloge
Een heel mooi horloge besteld en snel ontvangen.
Horloge voldoet aan de omschrijving zoals die op de site staat.
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te horen dat uw horloge snel is geleverd en volledig voldoet aan de omschrijving op onze website! We zijn blij dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw 5-sterrenwaardering.
Team Horloge.nl
Duidelijk aangeven hoe lang er garantie op het horloge is. De bijgevoegde gebruiksaanwijzing is in vele talen behalve in het Nederlands. Ook op de rekening is de garantietermijn niet genoemd.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review en feedback!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop.
Graag lichten wij toe dat de garantietermijn duidelijk vermeld staat op de productpagina van het horloge op onze website. In de meeste gevallen betreft dit 2 jaar fabrieksgarantie, en via ons ontvangt u nog 1 jaar extra garantie bovenop de fabrieksgarantie.
De gebruiksaanwijzing wordt rechtstreeks door het merk meegeleverd. Helaas hebben wij geen invloed op de beschikbare talen, al is een Nederlandstalige handleiding vaak ook digitaal beschikbaar via de website van de fabrikant.
Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.