De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Reviews voor horloge.nl
Volgende keren de maten van het product vermelden. Gekocht XL . Nodig L of M
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel dat u dit met ons deelt. Jammer om te horen dat de maat van het product niet goed aansloot op wat u nodig had en dat de informatie hierover voor u onvoldoende was. We nemen dit soort feedback serieus en zetten uw opmerking intern door, zodat de productinformatie in de toekomst nog duidelijker kan worden. We hopen dat u inmiddels een passende maat heeft gevonden, maar mocht dit nog niet het geval zijn en zou u graag hulp willen bij het kiezen van de juiste maat, dan kunt u altijd onze klantenservice mailen. We denken graag met u mee, zodat u een product kan vinden waar u nog jaren plezier van kan hebben.
Team Horloge.nl
Producten zijn makkelijk te vinden en snel te bestellen. Mooie snelle verzending en het belangrijkste, het horloge zelf werd in een keurige verpakking geleverd en het horloge is echt fantastisch!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve beoordeling! We zijn blij dat je het bestellen en vinden van producten makkelijk vond, en dat de snelle verzending en keurige verpakking je ook zijn bevallen. Geniet volop van je fantastische horloge! Groet, Team Horloge.nl
Mooie zaak
Snelle en goede service gehad bij de aankoop van een horlogebandje. Zeer uitgebreid assortiment.
Antwoord van horloge.nl
Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en ons uitgebreide assortiment horlogebandjes! We vinden het fantastisch dat u een goede ervaring heeft gehad bij ons.
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenwaardering.
Team Horloge.nl
snelle bezorging, perfect horlogebandje, precies zoals beschreven
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het horlogebandje precies aan je verwachtingen voldoet.
Groetjes, Team Horloge.nl.
Zeer matige kwaliteit
Antwoord van horloge.nl
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product. Neem alstublieft contact met ons op via e-mail, zodat we u kunnen helpen en samen een oplossing kunnen vinden.
Snel, persoonlijk, goed horloge
Het bestelde horloge was snel in huis. De tijd en en datum waren zelfs al ingesteld - zij het met 12 uur verschil. Gelukkig was de handleiding makkelijk te downloaden in de klantaccount van horloge.nl. Top!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw leuke en uitgebreide review! Fijn om te horen dat het horloge snel geleverd werd en dat u de handleiding gemakkelijk via uw account kon vinden.
Onze horloges worden vaak al deels ingesteld verzonden, maar het kan inderdaad voorkomen dat er een 12-uurs tijdsverschil is – goed dat u dit snel heeft kunnen aanpassen.
Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Snelle levering en goede communicatie
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat u goed op de hoogte bent gehouden tijdens het proces. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich zeker en geïnformeerd voelen bij hun bestelling, dus het is mooi om te lezen dat dit goed is overgekomen. Hopelijk heeft u veel plezier van uw aankoop.
Met vriendelijke groet
Antwoord van horloge.nl
Dank je wel voor je review. Ook zonder tekst is het fijn om te zien dat je ervaring positief genoeg was om ons een beoordeling te geven. We hopen dat je nieuwe horloge je elke dag met plezier vergezelt en dat je er lang van zult genieten. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kun je altijd bij ons terecht.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te zien dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, dus het doet ons veel plezier dat dit gewaardeerd wordt. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw helpen bij een volgende bestelling.
Horlogebandje gekocht
Op basis van het nummer van mijn horloge het passende bandje eenvoudig gevonden. De volgende dag zat het bandje al in mijn brievenbus.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo eenvoudig het juiste bandje kon vinden en dat de levering snel is verlopen. We wensen u veel draagplezier toe en helpen u graag weer bij een volgende bestelling!
Groet, team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Wat een mooie waardering, dank u wel! We zijn heel blij dat u zo tevreden bent. Het doet ons goed om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We hopen dat u geniet van uw aankoop en dat we u in de toekomst opnieuw van dienst mogen zijn.
TOP
Snelle levering en alles zoals beschreven,zeer tevreden
Antwoord van horloge.nl
Wat een geweldige review, bedankt daarvoor! Fantastisch om te horen dat alles precies naar wens is verlopen; van de snelle levering tot het product zelf. We doen ons best om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is fijn om te weten dat dat gewaardeerd wordt. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Antwoord van horloge.nl
Wat een mooie beoordeling, dank u wel. Ook zonder toelichting is het fijn om te zien dat u zo positief bent over uw ervaring. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en dat deze u nog lang zal vergezellen. Mocht u in de toekomst vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.
Team Horloge.nl
Een Horloge besteld en betaald. Dat is allemaal goed gegaan. Ik ben er dik tevreden mee. Ook bij extra ingevuld de polsmaat, helaas is dat niet gebeurt. Telefonisch contact opgenomen met een van de medewerksters en gevraagd wat er mis is gegaan. Ik heb het weekend een feest en wilde de nieuwe horloge aan doen want niet mogelijk was omdat het niet op maat was gemaakt. Er werd mij verteld het terug te sturen en als nog op maat laten maken, of naar een juwelier gaan en dat daar laten doen. Dat heb ik inmiddels gedaan nadat ik vervoer had geregeld. Ik heb daar ook nog eens 10euro voor moeten betalen. Al met al een hele slechte service en moeizame communicatie met de medewerksters. Daarom maar 2 sterren.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat de polsmaat niet correct is verwerkt en dat dit voor ongemak heeft gezorgd, zeker in aanloop naar uw feest.
We willen u laten weten dat we de €10,- die u heeft betaald voor het aanpassen van het horloge inmiddels hebben terugbetaald. We vinden het jammer dat onze communicatie niet naar wens was en nemen uw opmerkingen serieus om onze service te verbeteren.
We zullen binnenkort via e-mail contact met u opnemen om dit verder te bespreken en te kijken hoe we u nog beter kunnen helpen.
Mocht u in de tussentijd vragen hebben, horen we dat natuurlijk graag.
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Goed geholpen door de klantenservice omtrent terugsturen horloge
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat onze service in de smaak viel! We helpen je in de toekomst graag weer.
Groetjes, Team Horloge.nl.