horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

1.610 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.317 reviews in totaal

horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk. Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.

Reviews voor horloge.nl

Antwoord van horloge.nl
Dank je wel voor je review. Ook zonder tekst is het fijn om te zien dat je ervaring positief genoeg was om ons een beoordeling te geven. We hopen dat je nieuwe horloge je elke dag met plezier vergezelt en dat je er lang van zult genieten. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kun je altijd bij ons terecht. Groetjes, Team Horloge.nl
Overzichtelijke website Eenvoudig bestellen Zeer snelle 24 uurs levering
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en dat het bestellen en de levering naar wens zijn verlopen. We doen ons best om dit zo snel en eenvoudig mogelijk te houden. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
alees naar wens, Product,verzending, aflevering ; alles volgens belofte.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was, van product tot verzending en aflevering. We doen ons best om aan onze beloftes te blijven voldoen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Ik heb mijn bestselling niet complet ontevangen , Ik mos nog een item , Ik heb allen de horoge ontevangen en de horlogekist niet .
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw beoordeling! Zoals eerder via e-mail uitgelegd, was de horlogekist helaas niet meer op voorraad. Daarom hebben wij dit product geannuleerd uit uw bestelling en een terugbetaling ingediend via Klarna. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn en hopen dat u verder tevreden bent met uw horloge. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team horloge.nl
Prima verzonden en verpakt. De juwelier kon niet meer aan het specifieke bandje komen. Jullie hadden hem nog wel :-)
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw leuke review! Fijn om te horen dat wij het specifieke bandje nog op voorraad hadden en dat de verzending en verpakking naar wens waren. We helpen u graag weer bij een volgende bestelling! Groetjes, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te zien dat u tevreden bent met uw aankoop. We hopen dat u er lang plezier van heeft en verwelkomen u graag opnieuw bij een volgende bestelling. Groetjes, Team Horloge.nl
Snelle bezorging, dezelfde dag al binnen. Bijgevoegd kaartje waarin aangegeven dat het horloge persoonlijk gecontroleerd is. Fijne service en wekt vertrouwen.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
niks veranderen jullie zijn goed bezig goede service en snel geleverd
Antwoord van horloge.nl
Heel erg bedankt voor uw mooie woorden! We vinden het geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. We blijven ons best doen om dit zo te houden! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Horloge zelf was top alleen kreeg ik hem 4 dagen te laat geleverd
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn om te horen dat u tevreden bent met het horloge! We willen u vragen om begrip voor de vertraging: door de drukte rond Kerst en Nieuwjaar kan het helaas soms voorkomen dat pakketjes een paar dagen later aankomen. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Snelle service
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je bestelling zo snel is aangekomen. We doen ons best om elke bestelling zo vlot mogelijk te bezorgen, zodat je snel van je aankoop kunt genieten. Hopelijk bevalt het product ook goed en zien we je in de toekomst nog eens terug in onze winkel. Groetjes, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te zien dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, dus het doet ons veel plezier dat dit gewaardeerd wordt. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw helpen bij een volgende bestelling. Groetjes, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. Groetjes Team Horloge.nl
Snelle correcte levering En gemakkelijk kunnen monteren
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel en correct is verlopen en dat het monteren van het product gemakkelijk ging. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groetjes, Team Horloge.nl

Perfect

Duidelijke, correcte informatie, snelle levering
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze duidelijke informatie en snelle levering. We helpen u graag weer in de toekomst! Groetjes, Team Horloge.nl
Vlotte levering, netjes verpakt. Ga zo door
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop Groetjes, Team Horloge.nl
Slles beviel mij. Goede eerste ervaring
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je eerste ervaring goed was. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
alleen korting geven bij koop horloge en niet bij een duur bandje is onzin.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen heel goed dat het onhandig is dat de korting alleen geldt bij de aankoop van een horloge en niet bij een bandje. Sommige acties worden door de producent bepaald, waardoor we daar niet altijd invloed op hebben. We vinden uw opmerking echter heel waardevol en geven uw feedback door aan ons marketingteam, zodat zij dit kunnen meenemen bij toekomstige acties. We hopen dat u ondanks dit punt tevreden bent met uw aankoop en er lang plezier van heeft. Groetjes, Team Horloge.nl
The watch look much better in real life than the photos
Antwoord van horloge.nl
Wonderful to hear that the watch looks even better in real life! Thank you for your 5-star rating. Kind regards, Team Horloge.nl