De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Reviews voor horloge.nl
paste goed en was keurig optijd
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw positieve review, fijn om te horen dat alles naar wens was!
Groetjes, Team Horloge.nl.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Ook zonder toelichting is het fijn om te zien dat uw ervaring positief genoeg was om ons deze waardering te geven. Tegelijk begrijpen we dat er mogelijk ook iets is geweest dat beter had gekund. We vinden het jammer om te zien dat uw ervaring niet volledig was zoals gehoopt, want we streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Mocht u toch nog willen toelichten wat er beter had gekund, of als u ergens hulp bij nodig heeft, dan horen we dat uiteraard graag. U kunt ons altijd bereiken via info@horloge.nl. We denken uiteraard graag met u mee en kijken waar we kunnen helpen.
bezorgtijd zeer precies
bezorgtijd zeer naukeuri
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de bezorgtijd zo precies is verlopen. We doen ons best om onze service zo betrouwbaar mogelijk te houden.
Graag tot een volgende keer!
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet volledig naar wens is verlopen. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen via e-mail om het probleem samen met u te bekijken en tot een oplossing te komen.
Wij hopen u alsnog naar tevredenheid te kunnen helpen en horen graag van u terug.
Team horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Het spijt ons dat uw ervaring niet naar wens is verlopen.
Tijdens het plaatsen van de bestelling is er helaas een onjuist e-mailadres ingevuld. Hierdoor heeft u de afhaalcode van PostNL niet ontvangen, die nodig is om het pakket bij het pakketpunt op te halen.
Wij hebben meerdere keren uitgelegd dat wij het horloge niet op voorraad hebben en dat wij moeten wachten tot het pakket retour bij ons binnenkomt voordat wij het opnieuw kunnen verzenden.
Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, helpen wij uiteraard graag verder met een passende oplossing.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We stellen het erg op prijs dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat uw aankoop naar wens is. We hopen dat u er veel plezier van heeft en zien u graag terug bij een volgende bestelling.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw viersterrenbeoordeling! We zijn blij dat u positief bent over uw aankoop en de service. Het is altijd fijn om te zien dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op hun bestelling. We hopen dat u lang plezier heeft van uw horloge en verwelkomen u graag nog eens bij een volgende aankoop.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te zien dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, dus het doet ons veel plezier dat dit gewaardeerd wordt. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw helpen bij een volgende bestelling.
Goed horloge
Boccia is mijn horlogemerk heb er al vele gehad.
Antwoord van horloge.nl
Wat leuk om te horen dat Boccia jouw favoriete horlogemerk is en dat je er al zoveel hebt! Bedankt voor het delen van je ervaring, we hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te zien dat u tevreden bent met uw aankoop. We hopen dat u er lang plezier van heeft en verwelkomen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.
Team Horloge.nl
Horloge snel geleverd en op tijd gezet
Dat komt niet veel meer voor
De volgende wordt weer van horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en het horloge dat voor u is ingesteld. We zien u graag terug bij uw volgende aankoop!
Groet, Team Horloge.nl
geen problemen gehad
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat alles soepel is verlopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te horen dat je bestelling naar wens is verlopen! We doen er alles aan om onze klanten snel, betrouwbaar en met zorg te helpen. Bedankt voor je positieve beoordeling en graag tot een volgende keer.
Antwoord van horloge.nl
Wat een mooie waardering, dank u wel! We zijn heel blij dat u zo tevreden bent. Het doet ons goed om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We hopen dat u geniet van uw aankoop en dat we u in de toekomst opnieuw van dienst mogen zijn.
Team Horloge.nl
Super. Maar geen mail gekregen toen het product weer in stock was.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Onze excuses dat u geen bericht heeft ontvangen toen het product weer op voorraad was. We nemen uw feedback mee om onze communicatie te verbeteren.
Mocht u nog vragen hebben, helpen we u graag verder!
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Blixtsnabbt leverans från Holland till Sverige.Inom 30 timmar.
Antwoord van horloge.nl
Thank you very much for your kind review! We’re delighted to hear that your delivery from Holland to Sweden was lightning fast—within 30 hours. We always strive to provide the quickest service possible.
If you have any questions or need assistance in the future, please don’t hesitate to contact us.
Best regards, Team Horloge.nl
Juiste product met snelle levering correct geleverd.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het juiste product snel en correct is geleverd. We doen ons best om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, en het is leuk om te weten dat dat goed gelukt is.
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor uw beoordeling. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen, ook zonder toelichting. Mocht er iets zijn dat we bij een volgende bestelling beter kunnen doen of waar we u bij kunnen helpen, dan horen we dat uiteraard graag. We staan altijd klaar om mee te denken en u zo goed mogelijk te helpen.
Groetjes, Team Horloge.nl.
De originele Garmin verpakking was niet verzegeld.
De originele Garmin verpakking was niet meer verzegeld.
het Garmin doosje was al opengemaakt geweest.
Het leek alsof ik een tweede kans horloge had gekocht.
Beste Otto,
Bedankt voor uw review. Wij begrijpen uw zorgen volledig. Wij willen u graag geruststellen dat u een nieuw horloge bij ons heeft gekocht. Al onze horloges, inclusief smartwatches, worden door ons team gecontroleerd voordat we ze versturen. Dit betekent dat de verpakking soms geopend is geweest om te controleren of alles correct en compleet is.
Hopelijk geeft dit meer duidelijkheid. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.