De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Reviews voor horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Wat leuk om een 5-sterrenreview te ontvangen, bedankt daarvoor! We zijn blij dat je tevreden bent en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je 5-sterrenbeoordeling! Fijn om te zien dat alles naar wens is verlopen. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop.
Team Horloge.nl
Prima origineel merk-horlogebandje, snel geleverd
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor het achterlaten van je review! We zijn blij dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent met de bestelling. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel was. We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop.
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Mooi bandje, maar was minder blij met verrassing van de schuifpinnen: dit stond niet in de beschrijving. Erg lastig om er uit te krijgen, noodzakelijk want mijn horloge heeft schroef verbinding. Levertijd was wat lang, maar dat kan veroorzaakt zijn door XL bandje i.p.v. normale lengte.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met het bandje zelf. We begrijpen dat de schuifpinnen voor onverwachte uitdagingen hebben gezorgd, zeker als uw horloge een schroefverbinding heeft. Uw opmerking over de vermelding in de productbeschrijving nemen we serieus — we gaan dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren.
Wat betreft de levertijd: het kan inderdaad iets langer duren bij een XL-bandje, afhankelijk van beschikbaarheid. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
Mocht u verder nog vragen of hulp nodig hebben, dan horen we dat graag!
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Cool Class Watch
Snel, nieuwe batterij en prachtig horloge. Mooie prijs.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Veel plezier van uw aankoop.
Groetjes, Team Horloge.nl
Groetjes, Team Horloge.nl.
Ruim voldoende aandacht, ook voor een klein bedrag!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service waardeert, ook bij een kleinere bestelling. Uw waardering betekent veel voor ons.
Horloge bandje van Hilfiger
Leuke horloge bandjes tegen goede prijzen
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de Hilfiger-horlogebandjes en onze prijzen waardeert. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en je binnenkort weer bij ons terugziet!
Team Horloge.nl
Altijd een verse batterij standaard leveren bij de bestelling. Die dingen kosten in de massa immers heel weinig.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen. We begrijpen je punt over het meeleveren van een batterij en waarderen je suggestie. We proberen onze producten zo compleet mogelijk te leveren, maar in sommige gevallen worden batterijen om veiligheids- of verzendredenen niet standaard toegevoegd. We nemen je opmerking zeker mee in onze overwegingen voor de toekomst.
Super bedrijf
Goede communicatie, ook up to date houden van vervoerder. Snelle levering
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw geweldige review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en communicatie. Veel plezier met uw aankoop!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te zien dat u tevreden bent met uw aankoop. We hopen dat u er lang plezier van heeft en verwelkomen u graag opnieuw bij een volgende bestelling.
Snelle levering.
's Morgens besteld en dezelfde dag nog in huis
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling
Groetjes, Team Horloge.nl
Binnen 24 uur geleverd door brievenbus door PostNL.
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering.
Groetjes, Team horloge.nl
ok