horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

1.610 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.317 reviews in totaal

horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk. Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.

Reviews voor horloge.nl

Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Groetjes, Team Horloge.nl
Zeer snelle levering en helemaal in orde.
Antwoord van horloge.nl
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Veel plezier van uw aankoop. Groetjes, Team Horloge.nl
Snelle service , goed product
Antwoord van horloge.nl
We waarderen je review enorm! Super om te horen dat je bestelling snel in huis was. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Team Horloge.nl
RG
Rik G.
Fast shipping good seller
Antwoord van horloge.nl
Thank you for your kind review! We’re happy to hear that you were pleased with the fast shipping and our service. We truly appreciate your feedback and hope to welcome you again in the future. Best regards, Team Holland Watch Group
Snel bezorgd
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te horen dat uw bestelling zo snel is aangekomen! Hartelijk dank voor uw 5-sterrenwaardering. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw positieve review, fijn om te horen dat alles naar wens was! Groetjes, Team Horloge.nl.
Binnen 24 uur geleverd
Antwoord van horloge.nl
Graag gedaan en bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. We helpen u in de toekomst graag weer verder! Groetjes, Team Horloge.nl

Extreem snelle levering en alles op voorraad

Om 23:00 bandje gekocht van een uniek horloge en de volgende avond al in huis! Unieke service!
Antwoord van horloge.nl
Wat geweldig om te horen! Zo snel mogelijk leveren is waar we voor gaan. Heel veel plezier met uw unieke horloge en bedankt voor uw mooie woorden! Groet, Team Horloge.nl
Nette en vlotte communicatie. Snel verzonden en een goed horloge. Precies waar we op hoopten!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat u tevreden bent met het horloge en onze service. Veel plezier ermee! Groet, Team Horloge.nl
horloge is prima, levertijd was langer dan verteld bij het moment van bestellen
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met het horloge. Onze excuses dat de levering langer duurde dan verwacht. Team Horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Groetjes, Team Horloge.nl
snelle verzending en precies goede artikel. Wel erg prijzig bandje. 39 euro voor een horloge van 70 euro is niet in verhouding
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de verzending snel was en het artikel precies naar wens is. We begrijpen uw opmerking over de prijs van het bandje. Originele merkbanden kunnen inderdaad relatief prijzig zijn, maar dit komt vaak door de gebruikte materialen en afwerking. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
De horloge werd op tijd geleverd, keurig verpakt. Het bandje van de horloge is echter moeilijk open te krijgen.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw bericht en fijn om te horen dat de levering goed verliep. Het spijt ons te horen dat het bandje moeilijk open te krijgen is. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen, zodat we u verder kunnen helpen? Groetjes, Team Horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Groetjes, Team Horloge.nl
DUIDELIJKE WEBSITE EN COORECTE AFHANDELING EN VERZENDING
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We hopen dat u lang veel plezier heeft van uw aankoop. Groetjes, Team Horloge.nl