horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

1.619 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.316 reviews in totaal

horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk. Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.

Reviews voor horloge.nl

snelle verzending en ze hadden nog een kleine voorraad horloge bandjes van een Swatch horloge dat uit de collectie is. Daar was ik naar op zoek.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en wensen je er veel plezier mee. Groetjes, Team horloge.nl
Snel geleverd en correct beschreven product.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw fijne review! Goed om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat het product aan de beschrijving voldeed. Dat is precies waar we naar streven. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Originele banden, snel geleverd voor een goede prijs !
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de originele banden, de snelle levering en de prijs. We waarderen je feedback enorm en helpen je graag weer in de toekomst. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Team Horloge.nl
Mijn horloge is veilig bij mij aangekomen. Het zat in een goed verpakte doos en er zat een garantiekaart bij. Ook bedankt voor de kortingsbonnen die ik na mijn bestelling heb ontvangen.
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel dat u uw ervaring zo uitgebreid deelt. Wat fijn om te lezen dat uw horloge veilig en zorgvuldig verpakt bij u is aangekomen. Een stevige verpakking, compleet met garantiekaart, geeft toch net dat extra geruststellende gevoel bij het ontvangen. Leuk ook dat de kortingsbonnen een mooie verrassing voor u waren. Mocht u in de toekomst nog iets zoeken of nodig hebben voor uw horloge, dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl

lengte horloge bandje

Uitgebreide website, goede levering. Ik had een horlogebandje gekocht dat 1 cm korter was dan mijn oude bandje, denkend dat dit geen probleem kan zijn. Het blijkt nu maar net passend te zijn. De lengte is dus ook belangrijk.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank dat u uw ervaring zo uitgebreid deelt. Fijn dat alles rondom de bestelling en levering goed is verlopen en dat u met een prettig gevoel op dat proces terugkijkt! Tegelijk is het heel begrijpelijk dat de lengte van een bandje lastiger in te schatten is dan vooraf gedacht, en dat merkt u pas echt wanneer u het horloge draagt. Dat kan nét het verschil maken in comfort. Voor een volgende keer kan het helpen om de polsmaat vooraf even op te meten. Op onze website leggen we stap voor stap uit hoe u dat eenvoudig kunt doen met een meetlint of een strook papier: https://www.horloge.nl/inspiratie/horlogemaat/ Hopelijk kunt u alsnog met plezier van uw horloge genieten en draagt het uiteindelijk comfortabel. Als dit niet het geval is of als we u later nog ergens mee kunnen ondersteunen, laat het ons dan vooral weten! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl

Seiko Huf is gaaf

Dit is een hele bijzondere limited edition Seiko. Ik ben er heel erg mee in mijn nopjes
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5‑sterren review! ⭐ Wat leuk om te horen dat u zo blij bent met uw bijzondere limited edition Seiko. Geniet er volop van, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
De bestelling van het horlogebandje was snel en goed.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de bestelling van het horlogebandje snel en goed is verlopen. We waarderen je feedback en helpen je graag weer een volgende keer. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Team Horloge.nl

Prima ervaring!

Goede website met een uitgebreid assortiment. Zeer mooie aanbieding voor een automatisch horloge, snel verzonden met goede communicatie. Kortom: Voor herhaling vatbaar!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Wat fijn dat het hele proces zo prettig voor u heeft aangevoeld, van rustig rondkijken en kiezen tot het moment dat u uw horloge snel en goed verpakt in handen had. Dat u daarbij een mooie aanbieding heeft gevonden, maakt het natuurlijk extra prettig om op terug te kijken. Een zorgeloze ervaring waarin alles in orde is en u met een positief gevoel terugkijkt op uw aankoop, maakt het nog leuker om iets nieuws te dragen. We wensen u veel draagplezier en hopen dat dit horloge u nog lange tijd blijft bevallen. Mocht u ons nog eens nodig hebben, dan kunt u altijd op ons rekenen. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Nieuw horlogebandje besteld en bij het ophalen gelijk gemonteerd, goede service.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw leuke review! Fijn om te horen dat het horlogebandje snel gemonteerd kon worden en dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Mooie horloge. Levering perfect. Dankuwel
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het horloge en dat de levering perfect is verlopen. Daar zijn we erg blij mee 😊 Veel plezier met uw aankoop en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
De snelle afhandeling.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u de snelle afhandeling zo positief heeft ervaren! Dat maakt het bestellen hopelijk prettig en zorgeloos. We wensen u veel plezier met uw nieuwe horloge. U weet ons te vinden als wij u nog ergens mee kunnen helpen. Groetjes, Team Horloge.nl.
gemakkelijk in te stellen, mooie glasplaat, duidelijk uurwerk
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het horloge gemakkelijk in te stellen is en dat zowel de glasplaat als het uurwerk zo goed bij u in de smaak vallen. Juist die eerste indrukken maken veel verschil, dus het is mooi om te weten dat het horloge u daarin direct een goed gevoel geeft. Mocht u later nog iets willen weten of ergens hulp bij kunnen gebruiken, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar. Groetjes, Team Horloge.nl.

nee niks veranderen ik ben te vreden

nee niks veranderen ik ben te vrede
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met uw aankoop. Dat is precies waar we het voor doen. Mocht u in de toekomst toch nog een vraag hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht. Groetjes, Team Horloge.nl.
Er was in eerste instantie een probleem met de verzending maar ze hebben dit heel snel en professioneel opgelost. Top bedrijf!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat wij het verzendprobleem snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. We waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Prima. Super makkelijk, veel keus en ook nog mogelijkheid om met kadopapiertje er omheen te laten versturen.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de ruime keuze en de mogelijkheid om uw bestelling met cadeauverpakking te laten versturen bij Horloge.nl. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team horloge.nl
HS
HMJ S.
Op zondag besteld, en dinsdag geleverd.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd — besteld op zondag en al op dinsdag in huis. We doen ons best om elke bestelling zo vlot en zorgvuldig mogelijk te verwerken, en het is mooi om te zien dat dit voor u zo goed is verlopen. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Snelle service
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service. We begrijpen heel goed dat u uw bestelling graag snel in huis wilt hebben, dus het is extra leuk om te lezen dat dit ook zo is ervaren. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. We helpen u ook in de toekomst graag weer verder. Groetjes, Team Horloge.nl.
Alles is goed verlopen!!!! En het horloge was snel binnen.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat uw horloge snel is aangekomen. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team horloge.nl
Prima service!!
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor uw mooie woorden. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service! We hopen dat dit heeft bijgedragen aan een prettige ervaring bij uw bestelling. Veel plezier gewenst met uw nieuwe aanwinst. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als er nog iets is. Groetjes, Team Horloge.nl.
Mooi sierlijk horloge
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u het horloge mooi en sierlijk vindt, dat maakt het dragen extra prettig. Zulke details geven een horloge net dat beetje extra uitstraling. We hopen dat u er met veel plezier gebruik van maakt. Wij staan ook een volgende keer graag weer voor u klaar. Groetjes, Team Horloge.nl.