horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

1.610 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.317 reviews in totaal

horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk. Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.

Reviews voor horloge.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Groetjes, Team Horloge.nl
Horloge werd de vlg dag al bezorgd en je kon ook aangegeven s-avonds en dat heb ik gedaan. Je kon ook zien hoe laat het ongeveer werd bezorgd. Erg netjes allemaal.
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te horen dat de bezorging zo soepel verliep en dat je gebruik hebt kunnen maken van de avondlevering en het tracking systeem. Bedankt voor je mooie review! Groetjes, Team Horloge.nl
Prima in orde zoals verwacht
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Groetjes, Team Horloge.nl
Werkt perfect. Maar is soms een klein beetje onoverzichtelijk om intestellen/gebruiken, maar dat kan ook zijn omdat ik nieuw ben in de horloge wereld.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles perfect werkt. Het is helemaal begrijpelijk dat het in het begin wat onoverzichtelijk kan lijken — zeker als je nieuw bent in de horlogewereld. Als je ergens vragen over hebt, staan we altijd klaar om je te helpen! Groetjes, Team Horloge.nl
Levering in mooi doosje, garantiebewijs erbij en de horloge is prachtig.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering, het doosje en het horloge zelf. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Groetjes, Team Horloge.nl
Snelle levering. Correcte verwerking na het terugsturen.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat zowel de levering als de retourverwerking naar tevredenheid is verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Groetjes, Team Horloge.nl
Goede website en een snelle levering
Antwoord van horloge.nl
Wat leuk dat je ons beoordeeld hebt, bedankt daarvoor! We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en hopen dat het horloge veel plezier zal brengen. Jouw mening betekent veel voor ons! Groetjes, Team Horloge.nl
Snel geleverd. Misschien beetje prijzig maar duidelijk van te voren aangegeven
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review! Fijn dat de levering snel was en dat de prijs duidelijk werd gecommuniceerd. We streven ernaar om een goede balans te bieden tussen kwaliteit en prijs. Hopelijk tot een volgende keer! Groet, Team Horloge.nl
Verzendig accuraat en in orde
Antwoord van horloge.nl
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Groetjes, Team Horloge.nl
Alles prima, mooie kwaliteit bandje. Alleen niet alle sterren omdat bezorging iets sneller zou kunnen.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het bandje. We begrijpen dat u de levering graag iets sneller had gezien en nemen uw feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Team Horloge.nl
FK
frans k.
Antwoord van horloge.nl
Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Groetjes, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl

Snel verzonden en keurig verpakt

Laat in de avond besteld en de volgende dag al binnen en keurig verpakt! Top in orde!
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te horen dat de snelle levering en nette verpakking zo goed bevallen! Heel veel plezier met uw aankoop en bedankt voor de mooie review! Groet, Team Horloge.nl