De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Horloge is snel geleverd. Echter er is geen instructie bij om het in gebruik te nemen. Niet vermeld dat de CASIO app nodig is om het horloge te laten werken. Verder wordt het model niet genoemd in de CASIO registratie mogelijkheden.
Al met al nogal een moeizaam proces. Hopelijk lukt het mij alsnog het horloge werkbaar te krijgen.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat het horloge snel geleverd is.
Het spijt ons te lezen dat het instellen van het horloge niet soepel verloopt. We begrijpen dat het frustrerend is als er geen duidelijke instructies worden meegeleverd. Voor sommige modellen is inderdaad de CASIO-app vereist voor volledige functionaliteit, en we nemen uw feedback mee om dit duidelijker te communiceren bij het product.
Wat betreft de registratie: het kan voorkomen dat het modelnummer iets afwijkt of anders wordt weergegeven. We helpen u hier uiteraard graag bij. Neem gerust contact op met onze klantenservice – dan zorgen we samen dat alles goed werkt.
We hopen dat u alsnog plezier zult hebben van uw horloge, en staan klaar als u nog vragen heeft!
Was alles naar wens
Antwoord van horloge.nl
Fijn om te horen dat alles naar wens was! Veel plezier van uw aankoop.
Veel plezier van uw aankoop. Groetjes, Team Horloge.nl
De kwaliteit van het horloge en de mooie verpakking en goede verzending.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het horloge, de verpakking en onze verzending.
Goedemorgen,
Groetjes, Team Horloge.nl
Te laat binnen, wel contact gehad.
Men zou met leverancier contact opnemen voor spoedbestelling.
Vrijdag 5 september , verjaardag kleinzoon, nog niet binnen. Aangegeven geld teruggave te wensen. Zaterdag 6 september geleverd. Jammer
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw bericht. We begrijpen dat het vervelend is dat uw bestelling later is aangekomen dan verwacht, zeker gezien de bijzondere gelegenheid.
De aangegeven bezorgdatum is een verwachte datum en geen garantie, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren buiten onze controle, zoals de leverancier en de vervoerder.
We willen u echter graag tegemoetkomen voor het ongemak en zullen daarom de verzendkosten aan u terugbetalen.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
Antwoord van horloge.nl
Dank voor uw positieve beoordeling!
Groet, Team Horloge.nl
Goedemorgen,
Groetjes, Team Horloge.nl
Scherpe prijzen, snelle levering en zorgvuldige afhandeling
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over onze scherpe prijzen, snelle levering en zorgvuldige service. Graag tot ziens bij uw volgende bestelling!
Levering
Kan alleen maar tevreden zijn, snelle levering en precies wat ik verwachtte van het horloge, heel mooi!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat het horloge helemaal aan uw verwachtingen voldoet en dat de levering snel is verlopen.
Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
mooie site om te bezoeken, lage prijzen en zeer snelle levering
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Fijn om te horen dat u onze site mooi vindt, en tevreden bent over onze lage prijzen en snelle levering.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Veel plezier van uw aankoop.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Veel plezier van uw aankoop.