horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

1.614 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.326 reviews in totaal

horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk. Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.

Reviews voor horloge.nl

Product voldoet volledig aan de verwachting. Ziet er mooi uit.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet,
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Veel plezier van uw aankoop. Groetjes, Team Horloge.nl
De prijs was geweldig, foto's op de website kunnen realistischer :)
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs. We nemen uw tip over de foto’s zeker mee om deze realistischer te maken. Mocht u nog vragen hebben, horen we het graag! Groetjes, Team Horloge.nl

Super fijn geholpen

Bestelling gereserveerd en in de winkel opgehaald. Super fijn geholpen door de medewerker.
Antwoord van horloge.nl
Dank voor uw positieve beoordeling en uw fijne ervaring in onze winkel! Groetjes, Team Horloge.nl
Snelle verzending, heel mooi horloge.
Antwoord van horloge.nl
Dank voor uw positieve beoordeling! Veel plezier van uw aankoop. Groetjes, Team Horloge.nl

Zeer slechte bezorging door post.nl

Geen opmerkingen over het horloge: ziet er goed uit. Wel over de bezorging: het door mij aangegeven tijdstip( een door u aangegeven keuze) werd niet gehonoreerd. Pas na de derde dag van (gedwongen)thuisblijven werd het door post.nl bezorgd. Post.nl gaf 3x een nieuw tijdstip aan.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je tevreden bent over het horloge zelf. Wat jammer en vervelend dat de bezorging niet volgens het afgesproken tijdstip is verlopen en je meerdere keren moest wachten. We begrijpen hoe frustrerend dat is en nemen dit zeker mee in de evaluatie van onze bezorgpartners. Hopelijk mogen we je bij een volgende bestelling beter van dienst zijn. Groetjes, Team Horloge.nl
Super snelle levering. Alles correct zo als het op de site staat.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw geweldige review! Geweldig om te horen dat de levering supersnel was en alles precies klopte zoals op de site. Groetjes, Team Horloge.nl
Naar behoren en snel geleverd
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens en snel geleverd is. Graag tot een volgende keer! Groet, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Goede website, goede informatie over verder verloop van de zending/bestelling.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u onze website en de informatie over de bestelling en zending waardeert. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
JB
Johannes B.
Snel
Antwoord van horloge.nl
Snelle levering is voor ons een prioriteit, en we zijn blij dat dit heeft bijgedragen aan uw algehele tevredenheid. Dank u wel dat u voor ons heeft gekozen voor uw horloge-aankoop! Groet, Team Horloge.nl