horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

1.619 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.316 reviews in totaal

horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk. Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.

Reviews voor horloge.nl

Perfect!

Al langere tijd op zoek geweest naar een speciaal bandje dat zelfs bij de fabrikant niet meer leverbaar was. Hier vond ik het! Snelle levering.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat u bij ons het speciale bandje heeft gevonden waar u al zo lang naar op zoek was, vooral omdat het zelfs bij de fabrikant niet meer verkrijgbaar was. Het doet ons plezier dat de levering ook nog eens snel verliep. We kijken ernaar uit om u bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Snel besteld, snel geleverd.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review. Het is altijd fijn om te zien dat het bestelproces soepel verloopt en dat uw bestelling snel bij u in huis was. Daar besteden we veel aandacht aan, zodat u niet lang hoeft te wachten. Mooi dat dat in uw geval zo goed is gegaan. Mocht u nog eens iets nodig hebben of een vraag hebben, dan helpen we u graag verder. Groetjes, Team Horloge.nl.

Mooi horloge.

Mooi horloge, geleverd in het aangegeven tijdsbestek (7 werkdagen). Het had wel wat beter verpakt kunnen worden, niet dat er schade is maar voor een horloge van 1000 euro was het wat summier qua bescherming.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw aankoop en voor het delen van uw ervaring met ons. Uw feedback over de levering en verpakking Het doet ons goed te horen dat het horloge naar wens is en dat de bezorging binnen de verwachte termijn van 7 werkdagen heeft plaatsgevonden. Tevens danken wij u hartelijk voor uw kritische noot over de verpakking. Hoewel we erg blij zijn dat het horloge zonder schade is aangekomen, begrijpen we uw punt volledig. Bij een kostbaar horloge van deze waarde hoort de verpakking ook een optimaal gevoel van veiligheid en zorg te bieden. Wij zullen uw feedback direct intern bespreken met onze verzendafdeling om onze verpakkingsmethode, zeker voor het hogere segment, verder te verbeteren. Groetjes team Horloge.nl
Snelle levering en kwalitatief goed.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het product. We waarderen uw feedback enorm. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Ik heb 2 horlogebandjes besteld, een stuk goedkoper als elders. Ik ben ze even zelf gaan halen en werd ontvangen door een alleraardigste dame die mij iets te drinken aanbood tijdens het wachten. De bandjes zijn er voor aangezet maar niet voor dat de horloges grondig waren schoongemaakt. En het ene lege batterijtje kreeg ik ook nog eens als service…… Echt een tópbedrijf!
Antwoord van horloge.nl
Wat geweldig om te lezen – hartelijk dank voor je enthousiaste woorden! We vinden het belangrijk om niet alleen kwalitatieve producten te leveren, maar ook een fijne ervaring in de winkel te bieden. Super dat je zo tevreden bent over de service, de prijs én de persoonlijke aandacht. We hopen je in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen! Groet, Team Horloge.nl
bezorging buiten mijn verwachting snel, prima werk
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw bericht. Het is prettig om te horen dat de bezorging u zo positief heeft verrast en zelfs sneller was dan verwacht. We doen ons best om bestellingen vlot te verwerken, zodat u er snel van kunt genieten, en het is fijn dat dat in uw geval zo goed is verlopen. Mocht we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen we dat graag van u. Groetjes, Team Horloge.nl.

Berling

Prachtig horloge, snelle service
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat het horloge zo in de smaak valt en dat ook onze service als snel en prettig is ervaren. Dat is leuk om te lezen, omdat die combinatie zorgt voor een fijne ervaring van begin tot eind. Wij wensen u veel plezier met uw prachtige horloge, en mocht u ooit nog iets nodig hebben, dan weet u ons altijd te vinden. Groetjes, Team Horloge.nl.
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Een 5-sterren beoordeling zonder woorden zegt eigenlijk al genoeg en daar zijn we u dankbaar voor. Hopelijk heeft u er lange tijd plezier van en draagt u het met veel plezier. U weet ons te vinden als wij u nog ergens mee kunnen helpen. Groetjes, Team Horloge.nl.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Het is mooi om te zien dat alles naar wens is verlopen en dat u zo tevreden bent. We hopen dat u er met veel plezier gebruik van maakt. Bij een volgende vraag of bestelling helpen wij u graag opnieuw. Groetjes, Team Horloge.nl.
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Ook zonder toelichting is duidelijk dat u een fijne ervaring heeft gehad, en dat waarderen wij enorm. Veel plezier gewenst met uw nieuwe aanwinst. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als er nog iets is. Groetjes, Team Horloge.nl.
Snelle afhandeling en verzending
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te horen dat uw bestelling zo snel geleverd is. We besteden veel zorg aan een vlotte verwerking en verzending, zodat u niet onnodig hoeft te wachten en meteen van uw aankoop kunt genieten. Het betekent veel voor ons dat dit ook in uw ervaring goed is verlopen. We hopen dat het horloge precies is wat u zocht en dat u er iedere dag plezier van heeft. U bent altijd van harte welkom bij een volgende bestelling. Groetjes, Team Horloge.nl
Controleer heel goed hoeveel mm de band moet zijn. Ik heb klakkeloos aangenomen dat de band die bij mijn horloge hoorde de goede zou zijn. Achteraf bleek dat deze 1 mm te groot was. Ik heb hem “ passend “ gekregen maar dit is natuurlijk niet zoals het hoort.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review en uw feedback. Het spijt ons te horen dat de band uiteindelijk net niet perfect passend was. Als u niet zeker bent welke maat horlogeband het beste past bij uw horloge, kunt u altijd vooraf contact opnemen met onze klantenservice voor advies. Daarnaast kunt u ons ook altijd eerst contacteren als u per ongeluk een verkeerd bandje heeft besteld — dan kijken we graag met u mee naar een passende oplossing, zoals ruilen of retourneren. Met vriendelijke groet, Team horloge.nl
Horloge zoals verwacht en juiste informatie op de site. Ook netjes verpakt en onbeschadigd afgeleverd door bezorger. Horloge.nl bedankt!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5‑sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat het horloge aan uw verwachtingen voldoet en dat alles netjes en onbeschadigd is afgeleverd. We vinden het altijd geweldig om te weten dat onze klanten tevreden zijn met zowel het product als de service. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Horloge.nl, en we helpen u graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Keurig netjes het horloge gekregen wat ik besteld had. Ze houden je op de hoogte wanneer dat het komt. Ik ben er blij mee.
Antwoord van horloge.nl
Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor de mooie beoordeling en veel draagplezier gewenst. Groetjes, Team horloge.nl
PL
Pieter L.
Mooi horloge dat normaal functioneerd
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het horloge en dat alles naar behoren functioneert. We wensen je er veel plezier mee! Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Horloge.nl