De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Reviews voor horloge.nl
Ziet er uit als verwacht.
Antwoord van horloge.nl
Wat een mooie waardering, dank u wel! We zijn heel blij dat u zo tevreden bent. Het doet ons goed om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. We hopen dat u geniet van uw aankoop en dat we u in de toekomst opnieuw van dienst mogen zijn.
Team Horloge.nl
Mooi horloge, snelle verzending!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het horloge en de snelle verzending. We stellen uw 5-sterren beoordeling zeer op prijs.
Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Team Horloge.nl
Snel geleverd en gewoon goed
Antwoord van horloge.nl
Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat alles snel is geleverd en naar wens is verlopen. We waarderen je feedback en helpen je graag weer een volgende keer!
Groetjes, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Ook zonder toelichting is duidelijk dat u een fijne ervaring heeft gehad, en dat waarderen wij enorm. Veel plezier gewenst met uw nieuwe aanwinst. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als er nog iets is.
Team Horloge.nl.
Jullie hebben ons supergoed geholpen en de best mogelijke service gegeven!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor deze topbeoordeling! Fijn om te horen dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan.
snel geleverd, goed verpakt
Antwoord van horloge.nl
Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat alles goed verpakt is aangekomen. We waarderen je feedback en helpen je graag weer een volgende keer!
Groetjes, Team Horloge.nl
Snel geleverd en enorm goede service
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! 🌟
Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd werd en dat u onze service als uitstekend hebt ervaren. We waarderen uw feedback enorm en hopen u snel weer te mogen helpen!
Team Horloge.nl
Prachtig horloge en snelle bezorging.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe horloge en dat het snel bij u is aangekomen. Geniet er volop van!
Team Horloge.nl
Thuis bezorgen en niet bij afhaalpunt.
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor uw feedback en voor uw 4-sterren beoordeling.
Wij begrijpen uw voorkeur voor thuisbezorging. PostNL doet echter standaard één bezorgpoging aan huis; wanneer er op dat moment niemand aanwezig is, wordt het pakket automatisch bij een PostNL-afhaalpunt geleverd.
Wij hebben hier helaas geen invloed op, maar we nemen uw feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren.
Prima ervaring
Het horloge is prachtig en de levering was snel.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u een prima ervaring heeft gehad bij Horloge.nl.
Wij zijn verheugd dat het horloge aan uw verwachtingen voldoet en dat de levering naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aankoop!
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent en de moeite heeft genomen om dit met ons te delen! We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Wij staan ook een volgende keer graag weer voor u klaar.
Privéprofiel
De producten zijn snel geleverd. Ze passen. Nu alleen het bandje nog inkorten en een nieuwe batterijtje laten plaatsen en dan kan hij weer om.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw fijne beoordeling! We zijn blij dat de producten snel zijn geleverd en goed passen. Hopelijk lukt het inkorten van het bandje en het plaatsen van het nieuwe batterijtje probleemloos, zodat uw horloge weer helemaal klaar is om te dragen.
Snel geleverd
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw bestelling snel bij u is aangekomen, daar doen we ons best voor zodat u er snel van kunt genieten. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.
Team Horloge.nl.
Ik zocht een specifiek horloge bandje en jullie hebben deze snel en netjes afgeleverd
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! We zijn erg blij om te horen dat u het specifieke horlogebandje snel en netjes heeft ontvangen bij Horloge.nl.
Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Team horloge.nl
Een zeer goede winkel. Snelle en veilige levering met een code. Het horloge word op jouw maat gemaakt.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je vertrouwen in ons. Veel draagplezier gewenst!
Team Horloge.nl
Duidelijke bestelsite en supersnelle levering! Top!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Fijn om te horen dat u onze bestelsite duidelijk vindt en dat de levering supersnel was.
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl