horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

1.614 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.326 reviews in totaal

horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk. Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.

Reviews voor horloge.nl

Snele levering
MV
Marjan v.
Horloge is goed met duidelijke datum. Maar ik ben al aan mijn derde horlogebandje echt leer toe.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw bericht! Fijn om te horen dat het horloge goed is en dat de datum duidelijk is. Het spijt ons te horen dat u al drie horlogebandjes heeft moeten vervangen. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als de banden niet zo lang meegaan als verwacht. Mocht u op zoek zijn naar een duurzamer horlogebandje van echt leer, dan kunnen we u wellicht helpen met een andere optie. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of als we iets voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
P1
Pedram 1.
Te kort bandje
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat het horlogebandje te kort is. We helpen u hier graag mee verder. Zou u contact met ons willen opnemen zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing, zoals een langere band (indien mogelijk) We horen graag van u! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl

Langzame levering

Horloge was duurder dan op andere sites. Bovendien stond er dat het horloge binnen 1 dag zou worden verzonden maar dit duurde een week. Verder was alles wel prima.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de levering langer duurde dan verwacht en dat u het horloge elders voordeliger heeft gezien. Wij doen ons best om onze levertijden en prijzen zo transparant en concurrerend mogelijk te houden, en nemen uw opmerkingen hierin zeker mee. Fijn om te horen dat verder alles naar wens was. We hopen u in de toekomst alsnog een betere ervaring te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
RB
r.f. b.
Antwoord van horloge.nl
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Zou u ons willen laten weten of we nog iets voor u kunnen betekenen om het probleem op te lossen? Groet, Team Horloge.nl