ipadspullekes.nl- Logo - Reviews

935 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.110 reviews in totaal

ipadspullekes.nl- Logo - Reviews

ipadspullekes.nl

935 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.110 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met ipadspullekes.nl. Veel klanten zijn positief over de snelle levering, de goede kwaliteit van de producten en de behulpzame klantenservice. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd en producten zijn over het algemeen eenvoudig in gebruik. De duidelijke en informatieve website helpt bij het maken van de juiste keuze. Retouren worden regelmatig soepel en snel afgehandeld. Aan de andere kant zijn er klachten over vertragingen of problemen met de bezorging en ervaren sommige klanten teleurstelling over de duurzaamheid of pasvorm van producten. De klantenservice wordt ook regelmatig bekritiseerd vanwege slechte of ontbrekende communicatie. Daarnaast zijn er opmerkingen over prijsverschillen met andere aanbieders en klachten over handleidingen of installatie. Het retourproces verloopt niet altijd even vlot, wat tot frustratie kan leiden.

Reviews voor ipadspullekes.nl

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen en volgens vindmijnpakket zou deze bezorgd zijn. Niet dus.
Goede en snelle service. Kwaliteit producten goed.
Fout toetsenbord geleverd. Geen azerty maar een qwerty. De instellingen is wel azerty. Dus als je op de q drukt krijg je een a. Gevraagd om de instellingen terug te zetten want dan werk ik wel met een qwerty. Maar krijg geen antwoord.
Artikel volgens verwachting en zeer snelle levering!

Ik heb het modelnummer van mijn IPad…ingetoetst

Ik heb het modelnummer van mijn IPad ingegeven op de website en kwam er een IPad hoes tevoorschijn die ik kon bestellen. Blijkt toch de verkeerde gestuurd te zijn. Dus retourneren wat €5,25 kost.
Per toetsenbord
De hoes is erg dik. Vorige die ik had was makkelijker op te vouwen en platter. Dat is jammer
Geen cadeautje terwijl dat wel beloofd was en geen reactie op mijn mails dat het niet paste dus alles meer retour gestuurd!🥴
Op 7 december 2025 een bestelling gedaan en deze tot op heden niet ontvangen.
Nergens anders vind ik zo gemakkelijk de juiste afmetingen van wat ik nodig heb.

Ga zo door.

Alles volgens afspraak geleverd, product is ok.