ipadspullekes.nl- Logo - Reviews

936 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.113 reviews in totaal

ipadspullekes.nl- Logo - Reviews

ipadspullekes.nl

936 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.113 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met ipadspullekes.nl. Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle levering, de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website en de mooie, kwalitatief goede producten. De prijs-kwaliteitverhouding wordt veelal als goed beoordeeld. Ook de klantenservice wordt gewaardeerd om haar behulpzaamheid en vriendelijkheid. Daarnaast zijn producten meestal eenvoudig te installeren en gebruiken, en wordt de communicatie doorgaans als duidelijk ervaren. Er zijn echter regelmatig klachten over vertragingen en onduidelijkheid bij de bezorging, evenals over slechte bereikbaarheid van de klantenservice en gebrekkige reactie op e-mails. Sommige klanten ervaren problemen met de pasvorm en duurzaamheid van de producten, of vinden het ontbreken van Nederlandstalige instructies lastig. Ook zijn er opmerkingen over prijsverschillen, extra kosten, niet nagekomen afspraken en ontbrekende antwoorden bij de communicatie.

Reviews voor ipadspullekes.nl

Ik heb ze geprobeerd te bellen en gemaild maar geen gehoor.., en mijn pakketje is weg.. in de mail is t geleverd maar t is er helemaal niet. Ik wacht al n week erop dus graag reactie dan maar aandacht via dit!
Artikelen zijn na 1,5 maand nog niet geleverd. Telefonisch niet bereikbaar want ze zijn al 4 weken op vakantie. Op email wordt niet gereageerd
Toetsenbord is met half uurtje leeg na paar uur laden.
Product valt tegen.
Bestelling staat op afgeleverd maar helaas niks op ontvangen. Gemaild en werd gezegd dat nog onderweg was maar op mijn reactie daarop nooit een antwoord ontvangen
vragen om een beoordeling, terwijl de bestelling nog niet binnen is.
mijn bestelling is na een week nog steeds niet aangekomen, ook reageren ze niet op hun mail.
Mijn pakketje (i pad pro hoes) zou 31 mei geleverd zijn echter heb ik nog niets ontvangen. Ook niet bij de buren?
Artikel niet geleverd
Ik heb mijn pakket niet binnen
Ik heb qwerty gekregen ipv azerty wat niet duidelijk aangegeven was.