bouwsales.nl- Logo - Beoordelingen

bouwsales.nl
Beoordelingen:

135 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.078 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
ongeldig


bouwsales.nl is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Aankopen bij bouwsales.nl vallen niet onder de kopersbescherming van Trusted Shops.
Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deze Nemef Contraveer voor deurslot 549 paste gelukkig ook op mijn hele kleine doorloop deursloten, die niet meer geleverd worden ( > 50 jaar oud). Het plaatsen van de veren was nogal een 'dingetje' omdat het veel kracht vergt om ze op de juiste manier op de juiste plek te krijgen. Maar nu werken de oude deursloten weer als nieuw. Het enige dat Bouwsales misschien beter had kunnen doen, is de verzending. Paar van die veertjes passen makkelijk in een envelop . Ze zouden ook per briefpost verzonden worden, maar ze werden toch in een veel te groot kartonnen doosjes bezorgd.

de meest kritische beoordeling

10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niet zozeer het bestelde voldoet niet, ik heb het nog steeds niet in mijn bezit, Echter de bezorging door Post NL is dramatisch te noemen; Woensdag 7 juni heb ik een buva ergo besteld; Op de site stond dat zulks een dag later bezorgd zou worden Donderdag 8 juni, nadat het pakketje onderweg was, werd gemeld dat dit een dag later zou worden Vrijdag 9 juni hetzelfde verhaal, het zou die dag niet meer lukken; Zaterdag 10 juni stond op de Track en trace dat het pakketje bezorgd was bij een Post NL bezorgpunt (dichtsbijzijnde)!! Niet het dichtsbijzijnde punt, (Jan Linders supermarkt, Markt Geleen) maar Trucklab Rijksweg Noord 125 in Geleen (nooit van gehoord!), dat op zaterdag ook maar tot 12.00 uur geopend is!!. Overigens is dit niet de eerste keer dat een pakketje via Post NL niet conform afspraak geleverd wordt, onderhand ben ik niet anders gewend. Onderstaande de historie zoals door PostNL opgetekend Waarom gaat mijn pakket naar dit PostNL-punt? Meestal brengen we je pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL-punt. Dit lukt helaas niet altijd, bijvoorbeeld wanneer het pakketpunt vol is. De reis van je pakket 1. 10 juni 9:45 Pakket ligt klaar bij PostNL-punt De reis van je pakket Sorry! We hebben helaas wat vertraging. We doen ons best om je pakket vandaag nog te bezorgen (uiterlijk 22:00 uur). 1. 9 juni 9:27 Zending is gesorteerd Bezorgtijd: vandaag tussen 13:15 en 15:45 2. 8 juni 13:43 Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt 3. 8 juni 13:37 Bezorger is onderweg 4. 8 juni 9:11 Zending is gesorteerd 5. 7 juni 20:25 Pakket is ontvangen door PostNL 6. 7 juni 11:45 Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bouwsales.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima levering. Alles volgens de opgave. Transport van lengte 2,5 m was geen probleem.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Werk alles zoals je het verwacht.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MT
MJ t.
Driebergen
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Overzichtelijke website met veel keuze!

Overzichtelijke website met veel keuze. Tevens snelle levering met duidelijke informatie.
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed, snel en voordelig

Goed telefonisch advies, snelle levering en tegen een scherpe prijs
Beoordeling melden
PB
P B.
Ommen
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke foto’s en dus het juiste scharnier gevonden! Top!
Beoordeling melden
MH
Mark H.
Utrecht
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede levering voor een nette prijs!
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede productinfo
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Handvaten steekwagen

Goed produkt en snelle levering
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect

Goed verpakt en snel geleverd !
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en netjes.
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ok
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zelfs als het product defect is of verkeerd is geleverd, moet jij de retourkosten betalen. Het is heel raar!
Beoordeling melden
Antwoord van bouwsales.nl
23 apr 2024
Beste klant, Wij hebben hierover contact gehad. Dit was een miscommunicatie en wij hebben de retourkosten netjes aan u terugbetaalt.
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Nemef Contraveer ook voor heel oud doorloop deurslot

Deze Nemef Contraveer voor deurslot 549 paste gelukkig ook op mijn hele kleine doorloop deursloten, die niet meer geleverd worden ( > 50 jaar oud). Het plaatsen van de veren was nogal een 'dingetje' omdat het veel kracht vergt om ze op de juiste manier op de juiste plek te krijgen. Maar nu werken de oude deursloten weer als nieuw. Het enige dat Bouwsales misschien beter had kunnen doen, is de verzending. Paar van die veertjes passen makkelijk in een envelop . Ze zouden ook per briefpost verzonden worden, maar ze werden toch in een veel te groot kartonnen doosjes bezorgd.
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had iets verkeerds besteld en was de bon kwijt. Maar dat was geen enkel probleem. Er was een retour aangemaakt en ik kreeg mijn geld terug. Wel minus de verzendkosten maar dat is niet meer dan billijk. Al met al geweldige service
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nooit meer een ander! Super snelle leveringen (1 werkdag), vriendelijke klantenservice en kwalitatieve producten. Gaat altijd goed en helpen je graag met vragen over producten.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, maar veel te hoge verzendkosten voor iets wat in principe door de brievenbus kan
Beoordeling melden