bouwsales.nl- Logo - Beoordelingen

bouwsales.nl
Beoordelingen:

126 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.086 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
ongeldig

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deze Nemef Contraveer voor deurslot 549 paste gelukkig ook op mijn hele kleine doorloop deursloten, die niet meer geleverd worden ( > 50 jaar oud). Het plaatsen van de veren was nogal een 'dingetje' omdat het veel kracht vergt om ze op de juiste manier op de juiste plek te krijgen. Maar nu werken de oude deursloten weer als nieuw. Het enige dat Bouwsales misschien beter had kunnen doen, is de verzending. Paar van die veertjes passen makkelijk in een envelop . Ze zouden ook per briefpost verzonden worden, maar ze werden toch in een veel te groot kartonnen doosjes bezorgd.

Meest relevante negatieve beoordeling

24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als ik een specifieke tijdschakelaar bestel van een bepaald merk, dan verwacht ik die specifieke tijdschakelaar ook te ontvangen. In plaats daarvan kreeg ik een ander artikel toegestuurd, die ik op een andere site kon bestellen voor nog niet de helft van het geld. Het kan gebeuren dat iets niet op voorraad is, maar normaal gesproken wordt er dan een mail gestuurd en krijg je je geld terug. In mijn geval kreeg ik een goedkoper alternatief.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bouwsales.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede productinfo
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Handvaten steekwagen

Goed produkt en snelle levering
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect

Goed verpakt en snel geleverd !
Beoordeling melden
RS
Ron S.
Baarlo
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service prima product
Beoordeling melden
AV
Andre V.
Streefkerk
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima contact snelle levering
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en netjes.
Beoordeling melden
DB
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ok
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zelfs als het product defect is of verkeerd is geleverd, moet jij de retourkosten betalen. Het is heel raar!
Beoordeling melden
Antwoord van bouwsales.nl
23 apr 2024
Beste klant, Wij hebben hierover contact gehad. Dit was een miscommunicatie en wij hebben de retourkosten netjes aan u terugbetaalt.
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Nemef Contraveer ook voor heel oud doorloop deurslot

Deze Nemef Contraveer voor deurslot 549 paste gelukkig ook op mijn hele kleine doorloop deursloten, die niet meer geleverd worden ( > 50 jaar oud). Het plaatsen van de veren was nogal een 'dingetje' omdat het veel kracht vergt om ze op de juiste manier op de juiste plek te krijgen. Maar nu werken de oude deursloten weer als nieuw. Het enige dat Bouwsales misschien beter had kunnen doen, is de verzending. Paar van die veertjes passen makkelijk in een envelop . Ze zouden ook per briefpost verzonden worden, maar ze werden toch in een veel te groot kartonnen doosjes bezorgd.
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had iets verkeerds besteld en was de bon kwijt. Maar dat was geen enkel probleem. Er was een retour aangemaakt en ik kreeg mijn geld terug. Wel minus de verzendkosten maar dat is niet meer dan billijk. Al met al geweldige service
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nooit meer een ander! Super snelle leveringen (1 werkdag), vriendelijke klantenservice en kwalitatieve producten. Gaat altijd goed en helpen je graag met vragen over producten.
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en prima afgeleverd. De verpakking is wel erg groot voor deze twee veren!
Beoordeling melden
MM
Marcel M.
Apeldoorn
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima geregeld en snel geleverd. Kan nu weer verder met de klus :-)
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
naar aanleiding van mijn vraag zeer snelle reactie.
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte afhandeling

Ze maken waar wat ze op internet zeggen
Beoordeling melden
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbaar

Snel verzonden. Goed verpakt. Bedankr
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede communicatie!
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Groot assortiment & snel verzonden

Groot assortiment. Snel verzonden.
Beoordeling melden
AA
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer scherpe prijs, snel geleverd
Beoordeling melden