bouwsales.nl- Logo - Beoordelingen

bouwsales.nl
Beoordelingen:

126 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.086 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
ongeldig

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deze Nemef Contraveer voor deurslot 549 paste gelukkig ook op mijn hele kleine doorloop deursloten, die niet meer geleverd worden ( > 50 jaar oud). Het plaatsen van de veren was nogal een 'dingetje' omdat het veel kracht vergt om ze op de juiste manier op de juiste plek te krijgen. Maar nu werken de oude deursloten weer als nieuw. Het enige dat Bouwsales misschien beter had kunnen doen, is de verzending. Paar van die veertjes passen makkelijk in een envelop . Ze zouden ook per briefpost verzonden worden, maar ze werden toch in een veel te groot kartonnen doosjes bezorgd.

Meest relevante negatieve beoordeling

24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als ik een specifieke tijdschakelaar bestel van een bepaald merk, dan verwacht ik die specifieke tijdschakelaar ook te ontvangen. In plaats daarvan kreeg ik een ander artikel toegestuurd, die ik op een andere site kon bestellen voor nog niet de helft van het geld. Het kan gebeuren dat iets niet op voorraad is, maar normaal gesproken wordt er dan een mail gestuurd en krijg je je geld terug. In mijn geval kreeg ik een goedkoper alternatief.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bouwsales.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
BK
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb de Drain King ontstopper set met koffer Artikelnummer: 1852207 ontvangen alleen het werkt niet poppen spul niet tevreden dichten niet af blazen niet op
Beoordeling melden
Antwoord van bouwsales.nl
7 feb 2024
Beste klant, Wij zien helaas geen mail van u aan onze klantenservice over een niet werkend product. Als wij hier mail van ontvangen hadden had u van ons de bestelling opnieuw ontvangen en hadden wij het defecte product retour laten komen.
MJ
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Te lang voordat het eens verzonden werd

Veel te lang wachten voordat het verzonden werd, het is omdat ik mailde. Wel netjes mijn geld terug gehad, maar ruim 1,5week gewacht.
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

ik heb iets gekocht en ik krijg sinds spam…

ik heb iets gekocht en ik krijg sinds dien mails en reclame. ik kan mij niet afmelden en ik vind het heel irritant.
Beoordeling melden
Antwoord van bouwsales.nl
25 jul 2023
Beste, Dit is een eenmalige mail. U zult niet meer mailtjes van ons ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Bouwsales.nl
BK
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product werkt niet doet niet wat er beloofd wordt
Beoordeling melden
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Reageren op email als ik iets wil retourneren.
Beoordeling melden
Antwoord van bouwsales.nl
24 okt 2023
Beste klant, Wij hebben geen mail van u ontvangen. U kunt ons mailen op klantenservice@bouwsales.nl als u vragen heeft over het retourneren van een bestelling. Met vriendelijke groet, Team Bouwsales
BK
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Drain king werkt niet en mis er een de grot
Beoordeling melden
BK
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product werkt niet
Beoordeling melden
Antwoord van bouwsales.nl
7 feb 2024
Beste klant, Wij zien helaas geen mail van u aan onze klantenservice over een niet werkend product. Als wij hier mail van ontvangen hadden had u van ons de bestelling opnieuw ontvangen en hadden wij het defecte product retour laten komen.
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Reageren op email niet en nog niet bestelde ontvangen

Reageren en
Beoordeling melden
Antwoord van bouwsales.nl
7 feb 2024
Beste klant, Wij hebben geen email van u ontvangen. Heeft u dit naar klantensservice@bouwsales.nl gestuurd?