bouwsales.nl- Logo - Beoordelingen

bouwsales.nl
Beoordelingen:

126 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.086 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
ongeldig

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deze Nemef Contraveer voor deurslot 549 paste gelukkig ook op mijn hele kleine doorloop deursloten, die niet meer geleverd worden ( > 50 jaar oud). Het plaatsen van de veren was nogal een 'dingetje' omdat het veel kracht vergt om ze op de juiste manier op de juiste plek te krijgen. Maar nu werken de oude deursloten weer als nieuw. Het enige dat Bouwsales misschien beter had kunnen doen, is de verzending. Paar van die veertjes passen makkelijk in een envelop . Ze zouden ook per briefpost verzonden worden, maar ze werden toch in een veel te groot kartonnen doosjes bezorgd.

Meest relevante negatieve beoordeling

24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als ik een specifieke tijdschakelaar bestel van een bepaald merk, dan verwacht ik die specifieke tijdschakelaar ook te ontvangen. In plaats daarvan kreeg ik een ander artikel toegestuurd, die ik op een andere site kon bestellen voor nog niet de helft van het geld. Het kan gebeuren dat iets niet op voorraad is, maar normaal gesproken wordt er dan een mail gestuurd en krijg je je geld terug. In mijn geval kreeg ik een goedkoper alternatief.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bouwsales.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
PK
P.J. K.
waspik
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
JA
Jens A.
Den Dungen
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed!
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
BV
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als ik een specifieke tijdschakelaar bestel van een bepaald merk, dan verwacht ik die specifieke tijdschakelaar ook te ontvangen. In plaats daarvan kreeg ik een ander artikel toegestuurd, die ik op een andere site kon bestellen voor nog niet de helft van het geld. Het kan gebeuren dat iets niet op voorraad is, maar normaal gesproken wordt er dan een mail gestuurd en krijg je je geld terug. In mijn geval kreeg ik een goedkoper alternatief.
Beoordeling melden
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slechte communicatie en ik heb iets retour gestuurd maar heb mijn geld nog steeds niet ontvangen na 2 weken! Bovendien is de kwaliteit van het product zeer slecht. Zulke webshops moeten verdwijnen en failliet
Beoordeling melden
Antwoord van bouwsales.nl
24 okt 2023
Beste klant, Vervelend om te horen dat het door u bestelde product niet naar wensen was. Het product is van Kunststof en zou kunnen breken als hier niet voorzicht mee opgegaan wordt. Het door u betaalde bedrag is aan u teruggestort. Dit hebben wij via de mail met u opgelost. Wij vinden het daarom jammer dat u zo over onze webshop denk. Wij proberen elke klant zo goed mogelijk te helpen. Soms kan dit helaas door de drukte iets langer duren. Met vriendelijke groet, Team Bouwsales.nl
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Omschrijving klopt niet

Ik bestel een product waarop staat 125 mm, maar dan krijg je iets van totaal geen 125 mm is maar ovaal, kan je weer iets extra gaan bestellen om het weer passend te krijgen en weer verzendkosten betalen
Beoordeling melden
Antwoord van bouwsales.nl
6 sep 2023
Beste, In de tekst bij het door u bestelde artikel staat dat het een halfrond design is. U had het van te voren kunnen weten door de omschrijving te lezen. Met vriendelijke groet, Team Bouwsales