modelwereld.eu

2.630 reviews in totaal   203 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en tijdige levering, het ruime en unieke aanbod, en de beschikbaarheid van zeldzame of oudere modellen. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en duidelijk ervaren, wat het bestelproces vergemakkelijkt. De service wordt omschreven als vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Ook is men tevreden over de productkwaliteit en de zorgvuldige, beschermende verpakking. De communicatie wordt over het algemeen gewaardeerd. Toch zijn er enkele verbeterpunten. Sommige klanten noemen vertragingen of logistieke problemen bij de levering. Er zijn klachten over het ontbreken van opvolging vanuit de klantenservice en over de bereikbaarheid en het missen van updates. Daarnaast zijn er opmerkingen over incomplete of beschadigde producten.

Reviewsmodelwereld.eu

Mooi gedetailleerd waar ik naar…

Mooi gedetailleerd model waar ik naar op zoek was, hier gevonden. Mooie site voor diegene dit net dat onderdeel niet elders kunnen vinden. Hier hebben ze het wel. De levering duurde wel even en het contact liet ook op zich wachten maar dat komt omdat Curt regelmatig in het buitenland is waar internet niet altijd aanwezig is. Heb dus even geduld, je pakket komt eraan of communicatie komt goed. Ik hoop dat Curt zijn site doorzet opdat dat hij mij te kennen geeft dat de zure reacties van toekomstige klanten hem te veel wordt, ook ik. Maar nu weet ik waarom. Curt is ook maar een mens, dus hou alsjeblieft rekening hiermee. Respect!

Een fijne ervaring !

Snelle verzending van je bestelling en ondanks een foutje in de bestelling eveneens een snelle en professoinele respons van de verzender om het probleem op te lossen. Al bij al een fijne ervaring !
Snelle levering, inhoud compleet, onbeschadigd en zeer goed verpakt. Assortiment Modelwereld zeer uitgebreid, met name bouwdozen die jaren geleden uit de produktie zijn genomen. Prettig ervaren dat je ook nog betalingen kunt verrichten buiten het internetbankieren om, iets wat je met name bij webshops bijna niet meer tegenkomt. Deze onderneming heeft bij mij tot nu toe een zeer goede indruk achtergelaten.

Ik laat hier graag vaak mijn geld achter.

Heeft regelmatig zeldzame kitjes in huis, dus regelmatig eens gaan kijken. Schappelijke prijzen, snel verzonden en vaak een persoonlijke boodschap erbij.
Artikelen zoals omschreven op de site. Goed adres voor klassieke kits.
Snel en correct geleverd. Goede communicatie. Aan te bevelen. TOP

Snel en goed

Snelle levering en alles naar wens. Ook nog mooie prijzen.
model arrived quickly and in perfect condition

Świetny sklep internetowy

Bardzo szybka wysyłka, świetne ceny. Cała transakcja była bardzo przejrzysta i profesjonalna. Gorąco polecam zakupy u tego sprzedawcy.
Muy buena calidad de modelo
P D
PHILIPPE D.
Alles is in orde
good range of models and fast delivery

Modelvliegwereld.eu is een aanrader.

Zeer snelle levering van diecast Corgi Meteor F.8 en Skymax F-84 Thunderjet, samen goed verpakt in doos. Echter de originele verpakkingen zijn enigszins vies, versleten en bij de Meteor behoorlijk beschadigd (zie foto). Gelukkig zijn de modellen zelf in perfecte nieuwstaat. Wat mij betreft zeer gunstig geprijsd, d.w.z. 49,95 Euro per stuk (plus 8,25 Euro verzendkosten), want het betreft hier verzamelaarsmodellen die al lang niet meer in productie zijn. Ik zal Modelvliegwereld.eu zeker vaker bezoeken.
Prima service!!
Goede service
Snel ontvangen en goed verpakt.