Top-zwembadshop.nl

605 reviews in totaal   605 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De prijsstelling wordt vaak als scherp en eerlijk ervaren, wat als groot pluspunt wordt gezien. De website is over het algemeen duidelijk en gebruiksvriendelijk. De meeste klanten vinden de klantenservice behulpzaam en oplossingsgericht. Producten voldoen doorgaans aan de verwachtingen en zijn van goede kwaliteit. De nette en veilige verpakking wordt gewaardeerd en de informatie op de site wordt meestal als duidelijk ervaren. Enkele klanten melden verwarring rond merknamen op de website of missen soms details of handleidingen bij producten. Er zijn klachten over de bereikbaarheid of deskundigheid van de klantenservice. Daarnaast worden er af en toe defecte of tegenvallende producten gemeld en opmerkingen gemaakt over geopende of rommelige pakketten. De bezorging verloopt niet altijd vlekkeloos; vooral de pakketdiensten, met name DPD, krijgen stevige kritiek en er zijn enkele afleverproblemen.

ReviewsTop-zwembadshop.nl

Winkel perfect, DPD slecht

Het product is volledig zoals beschreven en de bestelling werd zeer snel verzonden. Wat dat betreft ben ik erg tevreden en zou ik zonder twijfel opnieuw bij deze winkel bestellen. Helaas is het enige minpunt de keuze voor DPD als vervoerder. Ondanks dat ik heb betaald voor thuisbezorging, heeft de bezorger opnieuw geen poging gedaan om het pakket op mijn adres af te leveren en werd het direct naar een afhaalpunt gebracht. Dit is helaas niet de eerste keer en doet afbreuk aan de kwaliteit van de service. Ik denk dat het voor de winkel een goede keuze zou zijn om een andere vervoerder te overwegen. Over de winkel zelf ben ik zeer tevreden, maar de bezorgservice van DPD laat helaas veel te wensen over.
Ik kreeg de doos met het glas filter voor in mijn pomp eerder binnen dan de pomp. Daar bleek wat mis te zijn gegaan bij de pakket dienst. Maar ze hebben gelijk actie ondernomen en op nieuw een pomp opgestuurd en ook een nieuwe glas filter zak. Al met al ben ik tevreden met de service en alles wat zij doen om een klant tevreden te stellen. Kunnen velen webshops een voorbeeld aan nemen!

Productiefout, snel rechtgezet

Bij ontvangst en opzettenvvan het zwembad bleek dat de naad van het zwembad niet goed gelast werd. Productiefout! Na de nodige foto's en video gemaild te hebben, heb ik na 1 dag mail ontvangen dat ze zwembad zouden vervangen. Zo werd het nieuwe dus na 2dagen geleverd. Fantastische en snelle oplossing zonder enig gedoe.
Nieuwe Bestway pomp en verwarming besteld. Bij aankomst bleek de 6wegklep te lekken. Ditrect contact opgenomen met Top Zwembadshop. Zij stuurden direct een nieuwe af en kon daarna de defecte retour sturen. De verzending liep zeer snel en alles was telkens eerder binnen dan vermeld in de mail communicatie. Kortom een super service!

goede webshop. adequaat personeel. goede aftersales.

Beste, als je informatie via de mail vraagt krijg je zeer goed en uitgebreid antwoord. Enig nadeel: het duurt een dagje. Alles wordt keurig (te)goed verpakt geleverd. En best snel. Verwarrend is dat het allemaal onder de naam Heuts verkocht en beantwoord wordt. Nu ik het weet geen punt , maar ik bestelde bij "de top zwembadshop" en kreeg alles van Heuts. Ik ben tevreden.
De website biedt een mooi en gevarieerd assortiment aan producten. Het kiezen en bestellen wordt duidelijk uitgelegd. De levertijd wordt keurig nagekomen. Een klein minpuntje: de bezorger zette het pakket (45 kg) op straat neer en weigerde het bij de voordeur (op 7 meter afstand) af te leveren, terwijl hij wel de juiste uitrusting had om het te dragen, wat bij ons niet het geval was.
Super ok ok Allereerst had ik een technische vraag en had ik advies nodig. Ik heb de volgende dag een e-mail gestuurd en kreeg direct antwoord, zonder vertraging. Alles is zoals beschreven. Ik beveel deze winkel aan, de prijzen zijn ook lager, misschien iets lager.
Bestelling was snel en goed geleverd. Wat echt slecht is dat een onderdeel ( afdekzeil)van bestelling niet aan mijn verwachting voldeed. Het retour en geruild kon worden, dat niet het geval is. Bij de retour ticket aan te maken kon ik niet de keuze maken ruilen!!!. Later lees ik in de bepalingen dat de retour kosten voor eigen rekening zijn. En een ander merk afdekzeil bestel ook weer bezorgkosten in rekening worden gebracht.
Zwembad helemaal top!! Persoonlijk zou ik het fijn vinden als ze ook in andere kleuren te bestellen zouden zijn. Beige, zand, groen etc zodat die meer past bij de omgeving als je dat zou willen. En natuurlijk de binnenkant de zelfde kleur. Dus niet blauw!
Het bedrijf is prima. Snelle levering en goede spullen. Het geen we besteld hebben valt alleen tegen de zwembad skimmer om blaadjes en groter spul uit je zwembad te houden. Werkt niet zoals ik het op het oog had. Dus bedrijf ja want hebben we vaker besteld. Skimmer zou ik laten
Fijne en snelle verzending en goede prijzen. Vergelijken van dezelfde soort producten is moeilijk. En heb ik nu met Heuts te maken of met zwembadshop? Da’s dan wel weer onduidelijk. Ik weet het nog steeds niet.

Levering en product voldoen uitstekend

- Product redelijk snel geleverd - Product voldoet uitstekend aan de verwachtingen - Enige kanttekening: Leek wel alsof product al een keer geopend geweest is (wat dan niet vermeldt is), maar doet in dit geval niks af aan de kwaliteit
Zwembad was er snel ondanks de hitte. Was makkelijk op te zetten. Uitleg pomp kan iets beter. Als hij staat is het een mooi stevig Zwembad. Niet te groot. Maar groot genoeg om af te koelen. Ik ben er erg blij mee.
Snelle en goede levering, dubbel en goed verpakt en de skimmer van Intex die ik heb gekocht voor een lage prijs doet het perfect. Echt blij mee. Scheelt me hele uren met het schepnet in de weer zijn.

Zeer goed!!

Ik heb een doek voor het zwembad besteld. Dit doek was mooi afgeprijsd €12.95 en dit zelfde doek kostte elders €34.95! Hele snelle levering en het doek is perfect en van zeer goede kwaliteit.

Een paar dagen nadat ik een zwembad heb…

Een paar dagen nadat ik een zwembad heb gekocht werd datzelfde zwembad ineens €30 goedkoper. Ik weet dat ik officieel geen recht heb op deze korting maar besloot toch even met het bedrijf te bellen voor een reactie. De persoon die mijn vraag behandelde maar niet zelf een beslissing kon maken of ik nog wat geld terug kon krijgen beloofde snel met een reactie te komen. Dat is niet gebeurd en lichtelijk teleurstellend.

Bestelling.

Vriendelijk geholpen toen ik belde dat mijn bestelling na een behoorlijke tijd nog niet binnen was stuurde ze meteen een nieuwe op en zie daar.....de volgende dag al in huis.👍
Super netjes en zeer snelle levering. We hadden rekening gehouden met eventuele drukte qua levering maar was er 2 dagen eerder dan verwacht. Keurige communicatie alles klopt

Snelle levering en prima product

Savonds besteld, de volgende ochtend al in huis. En alles werkt prima. Dus wat mij betreft, zeker een aanrader om hier nog eens te bestellen.
Levering perfect. Jammer dat de ph en chloor meter Monzana PC-102 na 1x al niet meer werkt. Opschuren met meegeleverde papier en wassen met milde zeep heeft geen effect.