Veel klanten zijn tevreden over de kwaliteit van de producten en prijzen in sommige gevallen de snelheid van de levering. Er zijn ook positieve ervaringen met de klantenservice, waarbij snelle oplossingen worden gewaardeerd. Tegelijkertijd melden velen teleurstelling over vertraagde of niet geleverde bestellingen en onduidelijke communicatie rond bestellingen en leveringen. Klachten zijn er ook over beschadigde of incomplete leveringen, een moeizaam of traag retourproces, en een gebrekkige of niet-bereikbare klantenservice. Daarnaast zijn er geregeld opmerkingen over onzorgvuldige bezorging of problemen met de vervoerder.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsTop-zwembadshop.nl
De website biedt een mooi en gevarieerd assortiment aan producten. Het kiezen en bestellen wordt duidelijk uitgelegd. De levertijd wordt keurig nagekomen.
Een klein minpuntje: de bezorger zette het pakket (45 kg) op straat neer en weigerde het bij de voordeur (op 7 meter afstand) af te leveren, terwijl hij wel de juiste uitrusting had om het te dragen, wat bij ons niet het geval was.
Een paar dagen nadat ik een zwembad heb…
Een paar dagen nadat ik een zwembad heb gekocht werd datzelfde zwembad ineens €30 goedkoper. Ik weet dat ik officieel geen recht heb op deze korting maar besloot toch even met het bedrijf te bellen voor een reactie. De persoon die mijn vraag behandelde maar niet zelf een beslissing kon maken of ik nog wat geld terug kon krijgen beloofde snel met een reactie te komen. Dat is niet gebeurd en lichtelijk teleurstellend.
Super service!
De ene dag besteld, de volgende dag al geleverd! Super service!
we hadden buitendouchestandaard besteld en ontvangen. helaas zat er geen bevestigingsmateriaal bij. 1 mailtje en deze zou verstuurd worden. Moet deze nog wel ontvangen maar ik neem aan dat dit goed zal komen
Snelle levering met een zeer goede uitleg over het product.
Niet geleverd
Ik heb inmiddels anderhalve week geleden een zwembad besteld maar het wordt maar niet geleverd door DPD. Ik heb hierna contact over gehad maar ik moest afwachten. Helaas tot op heden nog niets geleverd en komt denk ik ook niet meer door DPD. Dit is meer de fout vanuit DPD maar ik zou echt adviseren om een andere vervoerder te kiezen.
Snelle levering . Alles zoals het hoort .
Mijn bestelling is prima op tijd gekomen. Dos met filterpomp voor zwembad is nog niet geopend ivm is nog geen zwemweer buiten.
Snel correct efficiënt eenvoudig communicatie over verzending
Levering op tijd en naar wens zoals het hoort
Goed verpakt, makkelijk op te zetten.
Goed verzorgd en kreeg wat ik besteld had
Super goed en snel geleverd gekregen
Zeer snel geleverd.
(Speck badu pomp),zondag besteld en maandag aan de deur👍
Snelle bezorging
Snelle levering. Keurig verpakt
Top service en snelheid. Bedankt.
Trage aflevering
Met het product is niets mis alleen de aflevering duurde bijna een week