BouwStation XL | Showroom in Badkamers, Sanitair, Radiatoren en Vloeren

935 reviews in totaal   34 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten prijzen de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, evenals de snelle bezorging in sommige gevallen. Ook de prijsstelling wordt vaak positief genoemd. Tegelijkertijd zijn er klachten over vertragingen bij de levering of niet geleverde bestellingen. Sommige klanten ervaren de service als minder goed, en er is kritiek op prijsverhogingen. Daarnaast wordt de website soms genoemd vanwege onvolledige of misleidende productinformatie.

ReviewsBouwStation XL | Showroom in Badkamers, Sanitair, Radiatoren en Vloeren

Hoe kan ik een product beoordelen wanneer ik nog het nog niet gekregen heb. Service is dus matig
Hele goede service
top snelle service scherpe prijzen
Ik heb niet eens zin om het uit te leggen moet je bij de leidinggevende zijn van de afdeling radiatoren ik ben al verplicht om 1 ster aan te vinken zelfs dat is mij het niet waard
Website is goed, levering kan sneller.
Netjes geleverd ook het kontact met klant
goed follow up
Misleading delivery times and the worst customer service I have experienced in the Netherlands so far.
Nog steeds niet geleverd.