flightcase-onderdelen.nlReviews

: 290Goed

3,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 dec. 2014
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
flightcase-onderdelen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij flightcase-onderdelen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 dec. 2014
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
flightcase-onderdelen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij flightcase-onderdelen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor flightcase-onderdelen.nl

7 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

290 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor flightcase-onderdelen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2022
De prijs/kwaliteit was goed, het verzenden niet. Ik kreeg vorige week een bericht dat alles geleverd was, zonder dat ik iets ontvangen had. Om een vreemde reden werd het pakje daarna opnieuw gestuurd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Pakket niet ontvangen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Netjes verpakt en op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Correcte prijzen/levering en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022 
van rob m.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mrt. 2022 
Bestelling ging goed, maar bij ontvangst factuur bleek ik teveel betaald te hebben. Waarom ????
Beoordeling melden