toysandgarden.nl

1.849 reviews in totaal   565 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle en nette levering, de vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, en de goede productkwaliteit. Daarnaast wordt de verpakking als netjes en zorgvuldig ervaren, en zijn veel klanten positief over het eenvoudige montageproces dankzij duidelijke instructies. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig beoordeeld, met extra waardering voor aanbiedingen en scherpe prijzen. De communicatie rondom bestellingen en levering verloopt meestal duidelijk en vlot. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen of rommelige leveringen. Sommige klanten melden kleine mankementen of afwijkingen aan de producten. Ook komt het voor dat handleidingen onduidelijk zijn of er onderdelen ontbreken.

Reviewstoysandgarden.nl

Top service

Snelle levering. Netjes binnen gezet door chauffeur en product is conform beschrijving. Leuke en stevige parasol.
Snelle en nette bezorging. Bestellen ging vlot. De containerombouw is net zo mooi als op de foto's. Goede installatie beschrijving.
Eerlijk over voorraad of niet, eerlijke informatie over twijfels beschikbaarheid volgend voorjaar
Ze hebben een heel uitgebreid assortiment en leuke aanbiedingen. Ook wordt er heel snel geleverd.

Ligstoel

Ik heb alleen een bestelling gedaan. Het is keurig op tijd geleverd. Het product verkeerde in goede staat. Ik heb geen ervaring met aftersales, dus 4 sterren+
Fijne stevige stoelen, makkelijk in elkaar te zetten. Ze hebben wel een minder naturel tint hout dan ik dacht. Ze zijn wat gelig.
Alles perfect verlopen van bij het begin tot bij de perfect verlopen levering. Dank 🙏
Snelle levering, product heeft een goede zware kwaliteit. De afwerking van het tafelblad heeft wat slordige plekjes in het voegwerk.
Fijne grote complete zandbak met onder zeil en afdekzeil makkelijk in elkaar te zetten.
Snelle levering. We vonden het jammer dat een hoekje van de watertafel al beschadigd was in de doos, maar verder zijn we hartstikke tevreden.
Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling, die ik per ongeluk 2 keer plaatste. Op mijn vraag om de laatste te annuleren, kreeg ik vrij snel een reactie dat dit gebeurd was. Ik hield mijn hart vast omwille van de vele negatieve reacties i.v.m. de vervoersmaatschappij Dachser. Ik kreeg een mail om het tijdstip van levering te bevestigen dat achteraf correct werd uitgevoerd. De enige opmerking is dat de meubelen aan de voordeur worden afgezet. De chauffeur mag niet anders en kan ook vanwege tijdsgebrek geen uitzondering hierop maken. Ik ben indertijd uit noodzaak online gaan bestellen en ik merkte heel dikwijls op dat het afleveren snel moest gebeuren. Waarom zou het dan in dit geval bij het leveren van grote stukken anders moeten ?

Mooi produkt

De handleiding is microscopisch klein, maar ondanks dat lukte het prima om het geheel in elkaar te zetten.
Mooie tafel. In elkaar zetten is gelukt, alleen krijgen wij ‘m niet ingeklapt. Zou duidelijker beschreven moeten worden.
Hele snelle levering. Goed verpakt en ziet er mooi uit. Vervoerder kan beter. Werd geleverd in verschillende delen. Pakket was zoek. Maar is goed gekomen.
Snelle levering, duidelijke communicatie, en goed verpakt. Gewoon Top!

Speeltuigtoestellen

Super snelle levering! Top 👍🏼 En de producten zijn zoals ze beschreven staan op de website.
Netjes op tijd en keurig afgeleverd op de afgesproken datum en tijd. Goed verpakt.
Goede kwaliteit, erg goed verpakt, en prachtig eindproduct.
Goed en compleet materiaal; alle onderdelen goed passend; duidelijke en correcte aanwijzingen. Goede kwaliteit tegen een goede prijs.

Leuk plantenrek plus tafeltjes

Bestelling was snel en prima geleverd en was een goede aanbieding.