kulina.nl

466 reviews in totaal   187 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de zorgvuldige en beschermende verpakking en de uitstekende productkwaliteit. De aantrekkelijke en concurrerende prijzen worden gewaardeerd, evenals de duidelijke en proactieve communicatie over de status van bestellingen. Ook het ontvangen van extra attenties of cadeautjes bij de bestelling wordt als een leuke verrassing ervaren. De klantenservice wordt doorgaans als behulpzaam en oplossingsgericht beschreven. Toch zijn er enkele verbeterpunten genoemd. Sommige klanten melden vertragingen bij de levering of het retourproces. Daarnaast wordt incidenteel melding gemaakt van onduidelijke communicatie, slordige of beschadigde verpakking en af en toe een minder soepele afhandeling van retourzendingen.

Reviewskulina.nl

Snel en goedkoop!! Netjes verpakt

Mooie onderzetters. Vlot geleverd

We hebben WMF onderzetters besteld voor onze zoon en schoondochter. Die zijn heel erg mooi en functioneel. We gebruiken ze zelf al jaren. De levering was netjes verzorgd en betrekkelijk vlot. Prima voor elkaar!
Ja had even probleempje zo op gelost met die dames top.

Top!!

Groot en uniek aanbod. Alles goed verpakt en een snelle verzending. Top!
Prachtige bak met mooi design en snelle verzending en nog een gratis kado!
Fijn dat we de Stelton Theepotwarmer bij jullie gevonden hebben. Goed verpakt na vier dagen ontvangen plus een toffe theedoek om ‘de pot’ af te drogen.

Toppers

Keurig verpakt Aardige attentie Alles keurig en snel geregeld
👍
Super snelle levering en een mooie site