fotocadeau.nl

721 reviews in totaal   721 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit, scherpte en afwerking van de producten. Ook de snelle levering, het brede assortiment en de keuzeopties worden gewaardeerd. Het bestelproces en de website worden meestal als eenvoudig ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding vindt men over het algemeen goed, vooral bij aanbiedingen. Ook de klantenservice wordt vaak als vriendelijk en oplossingsgericht omschreven. Enkele klanten melden echter kleine gebreken of variatie in kwaliteit, en er zijn geregeld klachten over problemen met bezorgdiensten of beschadigde producten bij ontvangst. De verpakking biedt volgens meerdere klanten soms onvoldoende bescherming, wat tot schade kan leiden. Verder worden de standaardprijzen en verzendkosten soms als hoog ervaren. Het selecteren van opties op de website kan duidelijker, en sommige klanten hebben traag of geen antwoord van de klantenservice ontvangen.

Reviewsfotocadeau.nl

De vorige keer bij jullie een mooie foto van onze hond laten maken. Nu 1 voor mijn vriend voor Valentijnsdag, maar deze vind ik heel erg wazig. Heel erg jammer dat hij wazig is, je ziet wel dat ik het ben maar de kleuren zijn heel flets/wazig. Dat vind ik heel erg zonde van iets wat je cadeau geeft. Ik kreeg een mail dat de foto was goed gekeurd, maar dit vind ik eigenlijk zonde. Had beter een mail kunnen krijgen dat hij niet scherp zou worden. Dan had ik iets anders gekocht. (Ik doe er geen foto’s bij want de foto is best wel persoonlijk)

Antwoord van fotocadeau.nl

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Dat begrijpen we goed en dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We kijken dit graag samen met u na om tot een passende oplossing te komen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar review@fotocadeau.nl met uw bestelnummer en een korte toelichting, zodat we met u mee kunnen kijken. Dank dat u dit met ons deelt. ♥️ ^Nienke

Print op hout met museumkwaliteit

Een klein portret van onze hond lieten we door Fotocadeau dit keer afdrukken op hout. Het resultaat is echt geweldig, museumkwaliteit!

Dank je wel, daar worden we blij van! 💖
De werking van de website kan wel iets beter. Hierdoor, en door mijn onhandigheid, kreeg ik 12x dezelfde hexagon in plaats van 12 verschillende. Na het sturen van een mail kreeg ik zeer snel een leuke reactie. Ik mocht mijn bestelling opnieuw plaatsen. Een hele fijne oplossing!

Antwoord van fotocadeau.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review! 😊 Jammer dat het bestellen via de website in eerste instantie wat lastig ging, maar wat fijn om te horen dat onze service het probleem snel en prettig heeft opgelost. We zijn blij dat u tevreden bent met de geboden oplossing en hopen u snel weer terug te zien bij Fotocadeau! 🌟 ^Jannie
Als altijd keurig!

Bedankt voor de 5 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke

Fotoboek vlot en mooi afgedrukt

Ons jaarlijkse familie en vakantie album werd in korte tijd afgewerkt en toegestuurd. De inhoud van 144 bladzijden werd op stevig papier in prachtige kleuren afgedrukt. Vakwerk!

Antwoord van fotocadeau.nl

Fijn dat je tevreden bent! 😊
S W
Sylvia W.

Super mooie foto's op canvas!

De kwaliteit van het canvas en de foto. Super mooi geworden. Snelle levering!

Bedankt voor de 5 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke

Bedankt voor de 4 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke
Door de korting hadden we supermooie schilderijtjes voor een mooie prijs. Het uploaden via de site is gemakkelijk en het werd netjes afgeleverd.

Antwoord van fotocadeau.nl

Beste, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling 😊 Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Alianne Team FotoCadeau.nl
Superblij met mijn bestelling bij Fotocadeau.nl! Ik had een naambordje met foto besteld als cadeau voor mijzelf, en wow!!! wat is het mooi geworden! De kleuren zijn superhelder en het naambordje ziet er echt prachtig uit. Je merkt dat ze goede materialen gebruiken. De website is makkelijk in gebruik. Foto uploaden, formaat kiezen, eventueel een filtertje erop en klaar. Je ziet meteen hoe het eruit komt te zien, wat fijn is. Bestellen ging soepel en ik kreeg netjes updates over de levering.

mooie fotoafdruk op de hexagon

De kwaliteit van de fotoafdruk op de hexagon is erg mooi. We zijn er erg blij mee. Achteraf zouden we wel een grotere maat genomen hebben (we hebben nu 15 x 17 cm.). Bij de bestelling zit één hulpmiddel om de hexagons op gelijke afstand van elkaar te bevestigen. Ik zou er hier 2 van mee leveren. Met één is het toch nog moeilijk om een gelijke afstand te creëren.
H D
Henk D.
snelle controle en vlotte verzending. helaas is de verzending met DPD wel een kwestie van geduld. ruim 5 werkdagen onderweg.

Dank je wel, daar worden we blij van! 💖
Makkelijk en snel, ik vond alleen de verzendkosten prijzig

Bedankt voor de 4 sterren 😊 Dat waarderen we enorm! 🎉 ^Nienke
Ik vond het echt slecht verpakt zol los in de doos. Er had op z'n minst per hexagon een bolletjsenvelop omheen gemoeten zodat ze niet over elkaar konden schuiven. Er zat nu een stukje rubber op wat ik er niet helemaal afgepulkt kon krijgen.

R B
Rene B.
Foto's zijn goed, maar niet top. ik bestelde 3 pakketjes, omdat ik 3 korting codes had, en ze niet in 1 pakket kon bestellen vanwege de 3 verschillende codes, dus 3 x verzendingskosten op 3 verschillende dagen geleverd en door 2 verschillende diensten ??

Antwoord van fotocadeau.nl

Bedankt voor uw duidelijke en eerlijke reactie! 😊✨ Fijn om te horen dat de foto’s goed zijn, al is het jammer dat ze niet helemaal top voor u uitgevallen zijn. Wat betreft de bestelling: we begrijpen heel goed dat het vervelend is dat u **drie keer verzendkosten** moest betalen én dat alles vervolgens op **verschillende dagen en via verschillende diensten** is geleverd. Dat is natuurlijk niet ideaal — zeker als het om meerdere kortingscodes gaat die niet gecombineerd kunnen worden in één bestelling. Dank dat u dit aangeeft. Dit soort ervaringen helpen ons om te kijken waar we processen kunnen verbeteren. 💛📦 ^Nienke
Alles is mooie en netjes verpakt. 1 min puntje is dat de fotos zo hobbelen in de lijst. Denk dat dit komt omdat het een groot formaat is. Ik hoop dit te verhelpen met er een stuk karton achter te stoppen. Misschien kunnen jullie hier ook een oplossing voor bedenken?

Antwoord van fotocadeau.nl

Bedankt voor je eerlijke en uitgebreide review! 🙏 Wat fijn om te horen dat alles mooi en netjes verpakt was. Jammer dat de foto’s een beetje bewegen in de lijst — dat mag natuurlijk niet de bedoeling zijn. Je idee met een stukje karton is inderdaad een slimme tijdelijke oplossing. 💡 We nemen je feedback zeker mee om te kijken hoe we dit bij grotere formaten beter kunnen ondersteunen of stabieler kunnen maken. Bedankt dat je de moeite nam dit te delen! 💛✨ ^Nienke

"Nummerbordje: 1, Klantenservice: 0"

na de bestelling van een huisnummerbord, bleek dat deze niet goed was ingepakt en de afstandhouders ontbraken. Hier heb ik telefonisch melding van gemaakt, en zouden nog dezelfde week verstuurd worden. Na een week nog niks te hebben ontvangen, heb ik maar een email gestuurd. Toen was het blijkbaar wel mogelijk om het binnen 1 dag te versturen. Kwaliteit van het huisnummerbordje is goed, de afstandhouders zijn voor de "engelse markt" (lees als in andersom indraaien) maar voldoen. Vandaar maar de helft van de sterren, puur omdat ik meerdere malen hier achteraan heb moeten gaan

Antwoord van fotocadeau.nl

Bedankt voor je review. Wat jammer om te zien dat je niet helemaal tevreden bent met je ervaring. We nemen dit soort feedback zeer serieus en hebben je bericht inmiddels doorgestuurd naar ons klanttevredenheidsteam. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op via e-mail om samen te kijken hoe we jouw ervaring kunnen verbeteren.
Goede prijs-kwaliteitverhouding en een nette, zorgzame bezorging.

Dank je wel, daar worden we blij van! 💖
Snel en goed afgewerkte foto. Door het ontvouwen op canvas moet je wel rondom wat je wil zien ruimte houden.

Dank je wel, daar worden we blij van! 💖
Mooi licht materiaal. Je moet nog wel zelf de bevestiging voor op de muur aanbrengen want die zit er los bij.

Antwoord van fotocadeau.nl

Dank je wel voor je review! 😊