Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt meestal positief beoordeeld. Daarnaast prijzen klanten het vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte contact met de klantenservice. Klanten waarderen ook de extra's zoals lekkernijen of attenties bij hun bestelling. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren en het bestelproces verloopt soepel.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsMister Mill
2 stuks Mister Mill Puzzels besteld (level 1 en 2): héél enthousiast ontvangen door de 2 doggies! De Engelse cocker spaniel pup was na 15 min. al klaar voor level 2 maar de oude mops van 11 jaar vermaakt zich nog steeds kostelijk met level 1 (en de likmat!!!). Echt top - een regelrechte aanrader!
Mooie hondenriem besteld, goede kwaliteit. Echter bleek te lang te zijn voor mijn hond. Goed contact met het bedrijf gehad en mag de riem omwisselen. Complimenten. Ik zou zeker weer hier wat bestellen voor mijn huisdier
Goede lengte van de riem
De bestelling was prima te volgen en kwam keurig op tijd.
Ik ben heel tevreden over de riem deze is lichter qua gewicht dan dat hij er uit ziet en dat is prima voor onze puppy
Drie meter is een goede lengte om te leren mee te lopen en andere vaardigheden
Snelle levering en persoonlijk contact.
Ook leuk dat onze hond bij de bestelling een paar koekjes kreeg.
Snelle levering. Houden ons goed op de hoogte. Artikel echt zoals op de foto. Top bedrijf.
Geweldig
Super snel bezorgd.
Moet het honden kleed nog in de auto doen.maar ben er nu al super blij mee.
Zeer mooie en stevige riem, snelle levering en zo lief, er zat iets lekkers bij voor de hond, dus namens de hond dank hiervoor
Perfecte autodeken voor de hond. Over alles is nagedacht! En het pakketje was ook mooi en zorgvuldig ingepakt met 3 snoepjes voor de hond erbij!
Snelle levering en goed product
Mooi product
Snelle levering, goed verpakt, prijs kwaliteit is goed
Complimenten en zeker een aanrader
Goede en vriendelijke service, er ging iets niet goed met bezorgen ( door bezorgdienst) en er werd direct gereageerd en geadviseerd. Eenmaal bestelling ontvangen met wat lekkers voor de hond van de zaak , zo lief!
Het doet wat gezegd wordt
Fijne borstels. Stevig hard plastic materiaal, handvat met prima grip. Halen veel haren uit de ondervacht. Met 10 minuten al verschil in vacht. Ondervacht kam met beleid gebruiken. Klitten doen zeer, rustig aan bewegen. De kam pakt veel uit de ondervacht weg.
Fijne correspondentie en snelle levering, gebruik kan ik nog niet beoordelen
Het product wat je besteld klopt en snelle levering kan niet beter
Snelle verzending van hele fijne poepzakjes.
Had er kwalitatief meer van verwacht. Het spel snuffelschat was na een keer gebruiken door mijn pup al zwaar beschadigd. Dit in tegenstelling tot een denkspel van Nina Ottosson. Veel gebruikt. Nog niets aan te zien.
Snelle levering en super service