178 reviews in totaal   61 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

178 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 4 nov 2025

mistermill.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering van hun bestellingen. Ook de kwaliteit en stevigheid van de producten wordt vaak positief genoemd. Het contact met de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Extraatjes zoals hondenkoekjes of een persoonlijke boodschap bij de bestelling worden gewaardeerd. Daarnaast vinden klanten de producten handig en eenvoudig in gebruik. Problemen of fouten worden snel en naar tevredenheid opgelost. Er zijn enkele kritische noten over de kwaliteit van de producten en suggesties voor verbetering met betrekking tot het gebruiksgemak.

ReviewsMister Mill

Snelle verzending en er zit altijd een zakje met hondenkoekjes in. Heel leuk! Ik heb in een mail naar u toe al aangegeven dat ik voor zo’n klein pakketje de verzendkosten duur vindt omdat het in de brievenbus past!
2 stuks Mister Mill Puzzels besteld (level 1 en 2): héél enthousiast ontvangen door de 2 doggies! De Engelse cocker spaniel pup was na 15 min. al klaar voor level 2 maar de oude mops van 11 jaar vermaakt zich nog steeds kostelijk met level 1 (en de likmat!!!). Echt top - een regelrechte aanrader!
Mooie hondenriem besteld, goede kwaliteit. Echter bleek te lang te zijn voor mijn hond. Goed contact met het bedrijf gehad en mag de riem omwisselen. Complimenten. Ik zou zeker weer hier wat bestellen voor mijn huisdier

Goede lengte van de riem

De bestelling was prima te volgen en kwam keurig op tijd. Ik ben heel tevreden over de riem deze is lichter qua gewicht dan dat hij er uit ziet en dat is prima voor onze puppy Drie meter is een goede lengte om te leren mee te lopen en andere vaardigheden

100% kwaliteit

Mister Mill tuigjes zijn de beste tuigjes! Ook de support via WhatsApp is top, binnen een paar minuten heb je zeker en vast een antwoord en oplossing.
Snelle levering en netjes geen klachten zeer tevreden

Prima hondenriempje

Hondenriempje voor in auto is prima en op tijd geleverd.

Puzzel voor de pup

Goed en eerlijk advies. Mooi stevig product
Snelle levering en persoonlijk contact. Ook leuk dat onze hond bij de bestelling een paar koekjes kreeg.
Snelle levering. Houden ons goed op de hoogte. Artikel echt zoals op de foto. Top bedrijf.

Geweldig hondenkleed (beschermhoes voor op de achterbank) voor in de auto

Mooi en prima,
Zeer mooie en stevige riem, snelle levering en zo lief, er zat iets lekkers bij voor de hond, dus namens de hond dank hiervoor
I V
inge v.

Geweldig

Super snel bezorgd. Moet het honden kleed nog in de auto doen.maar ben er nu al super blij mee.
Perfecte autodeken voor de hond. Over alles is nagedacht! En het pakketje was ook mooi en zorgvuldig ingepakt met 3 snoepjes voor de hond erbij!

Mister Mill

Avontuur buiten, verzorging van kop tot poot – Mister Mill Bij Mister Mill draait alles om avontuur en zorg. Honden en katten horen bij het gezin en gaan graag mee naar buiten – door het bos, langs h...