Dekzeilenstore.nl- Logo - Reviews

601 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden906 reviews in totaal

Dekzeilenstore.nl- Logo - Reviews

Dekzeilenstore.nl

601 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden906 reviews in totaal

De reviews voor Dekzeilenstore.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg te spreken over de nauwkeurigheid en het perfect op maat maken van de producten. De kwaliteit van het materiaal en de afwerking wordt regelmatig geprezen en overtreft vaak de verwachtingen. De levering verloopt doorgaans snel en volgens afspraak, wat als zeer positief wordt ervaren. Daarnaast wordt de vriendelijke, oplossingsgerichte en klantgerichte service gewaardeerd, vooral bij maatwerkvragen. Ook duidelijke communicatie en goede informatievoorziening worden vaak genoemd. Veel klanten vinden de prijs-kwaliteitverhouding gunstig en prijzen de redelijke prijzen. De verpakking wordt meestal als netjes ervaren. Soms zijn er kleine misverstanden in de communicatie. Daarnaast zijn er af en toe opmerkingen over beschadigingen aan de verpakking of andere verbeterpunten wat betreft de verpakking.

Reviews voor dekzeilenstore.nl

Uitstekende kwaliteit en prijs, maar bovenal een geweldige klantenservice! Ik had zelf een fout gemaakt bij een bestelling maar dit is fantastisch opgelost door Dekzeilenstore!
Dekzeil voor aanhanger besteld, ziet er prima.
Goede kwaliteit, snelle service. Dank !
Tekening afgegeven, en volledig naar tekening gemaakt. Advies gegeven waarin ze aangaven dat andere hoeken beter waren voor onze situatie. Vol lof over dit bedrijf!! :)

Prima service en snelle levering!

Prettig telefonisch contact gehad en snelle levering. Prima!
Alles paste en was perfect in orde, en een snelle levering.
Mooi stevig en op maat.
Het zeil was precies zoals ik het verwacht had. Een update over de levertijd zou fijn zijn. Maar bij navraag via de mail kreeg ik snel reactie.

Na bestelling ,keurige levering.

Na bestelling, duidelijk wat betreft datum levering, en materiaal ziet er keurig uit. Prijs viel ook reuze mee, zeker aan te prijzen.
Juist wat ik wou
Goede kwaliteit zeil. Goede service. Heb geen verbeter punten. Op en top bedrijf.
Zoals in mijn eerste beoordeling gezegd : puik materiaal en zeer snelle levering .
Snel geleverd en kwalitatief afgewerkt. Perfect dekzeil voor de aanhanger. Toen ik t zeil al heel snel nodig had omdat de vakantie al begon, even gebeld. Ik kon het in ruil voor een lekkere taart een dag later daar ophalen. Hoe tof is dat?
Snelle verzending en duidelijke omschrijving.