Gecertificeerd sinds: 18 okt 2019
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de degelijke, mooie en luxe kwaliteit van de producten. De afwerking wordt vaak geprezen vanwege de aandacht voor detail. De prijs wordt als scherp en passend bij de geleverde kwaliteit ervaren. Daarnaast waarderen veel klanten de snelle en correcte levering. Ook wordt de installatie doorgaans als eenvoudig en veilig omschreven. Er zijn echter enkele klachten over vertraagde of foutieve zendingen. Incidenteel worden er problemen met schroeven bij de installatie genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsRVS-Trapleuning.com
Prima trapleuningen
Was prima. Blij met de trapleuningen ( zwart rvs)
Snelle levering.
Goed verpakt, makkelijk te plaatsen.
Dus tevreden.
Zeer snelle levering binnen de openingstijden van ons kantoor
Snel geleverd. Nette prijs
Snel geleverd. Nette prijs. Goede kwaliteit
Alles vlot verlopen.
Snelle levering en precies zoals verwacht, mooie kwaliteit!
Deze trapleuningen zijn perfect. Wij hebben de geborstelde RVS leuningen op diverse plaatsen in onze woning gebruikt om de bestaande houten trapleuningen "aan te vullen" ten behoeve van een oudere inwonende. Deze combinatie komt visueel goed over en is ook heel praktisch gebleken. In 1 geval hebben we geprobeerd om zelf gaatjes te boren om een steun op een iets andere plaats te bevestigen. Het is ons toen niet gelukt om de zelftappende schroeven te gebruiken.
Perfecte levering e gemakkelijker installatie.
Overzichtelijke site.
Je kunt goed vinden wat je wil hebben.
Luxe leuningen
Ik heb 2 mat zwarte leuningen gekocht. Ze werden een dag later al bezorgd. Ze zijn geweldig. Goede kwaliteit en luxe uitstraling. Geen lelijke beugels maar bijna onzichtbare bevestiging. De uiteinden zijn helemaal dicht, dus geen ontsierende plastic doppen. Ik kan ze iedereen aanbevelen.
Degelijk afgewerkt materiaal. Gemakkelijk en veilig te installeren. Correcte levering.
Savonds besteld en de dag erna voor 0700 uur in de ochtend geleverd. Top service !!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
RVS-Trapleuning.com
- +31402542823