RVS-Trapleuning.com

850 reviews in totaal   56 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelheid en correctheid van de levering. Daarnaast wordt de kwaliteit en degelijkheid van het product positief beoordeeld. De nette afwerking en het mooie ontwerp worden vaak genoemd als pluspunten. Ook wordt de prijs-kwaliteitverhouding als gunstig ervaren, mede dankzij de scherpe prijzen. De installatie van het product wordt meestal als eenvoudig gezien. Er zijn enkele opmerkingen over verbeterpunten in het bevestigingsmateriaal.

ReviewsRVS-Trapleuning.com

Deze trapleuningen zijn perfect. Wij hebben de geborstelde RVS leuningen op diverse plaatsen in onze woning gebruikt om de bestaande houten trapleuningen "aan te vullen" ten behoeve van een oudere inwonende. Deze combinatie komt visueel goed over en is ook heel praktisch gebleken. In 1 geval hebben we geprobeerd om zelf gaatjes te boren om een steun op een iets andere plaats te bevestigen. Het is ons toen niet gelukt om de zelftappende schroeven te gebruiken.

Luxe leuningen

Ik heb 2 mat zwarte leuningen gekocht. Ze werden een dag later al bezorgd. Ze zijn geweldig. Goede kwaliteit en luxe uitstraling. Geen lelijke beugels maar bijna onzichtbare bevestiging. De uiteinden zijn helemaal dicht, dus geen ontsierende plastic doppen. Ik kan ze iedereen aanbevelen.
Degelijk afgewerkt materiaal. Gemakkelijk en veilig te installeren. Correcte levering.
Savonds besteld en de dag erna voor 0700 uur in de ochtend geleverd. Top service !!
duidelijke webshop, goed verpakt, snel geleverd
snelheid alles perfect
Top kwaliteit leuningen voor een aantrekkelijke prijs. Binnen een dag geleverd.
Snelle levering van de standaard verkrijgbare lengtes & montagebeuels voor een keurige prijs. Zeker voor herhaling vatbaar!

Verkeerde Informatie

Besteld op 12 april vandaag 25 april nog niets ontvangen. Wel geld van rekening op 12 april. Stond wel op website vandaag besteld is dinsdag geleverd (14/04)