Open mijn kasten en je ziet bijna uitsluitend PME. Ben dol op het merk. Mooi en fijne kwaliteit. Deze keer ontdekte ik mooie hoodies in de app. Snel besteld in mijn reguliere maat want in mijn favoriete fysieke winkel waren deze niet (meer) verkrijgbaar. Des te meer voelde ik me ietwat bezwaard mijn online bestelling te moeten retourneren want, de maat bleek tóch te groot. Ik bestel nooit kleding met een aantal maten erom heen om de rest dan terug te sturen. Dat vind ik, laat ik zeggen, niet elegant. Maar dit keer had ik pech. Dus toch teruggezonden met verzoek om omruiling tegen een kleinere maat. Deze omruiling gaat vlot en zonder problemen. De afhandeling geschiedt geheel digitaal. Top! Omruiling bleek geen enkel probleem bij PME. Binnen één week de bestelling wederom ontvangen met voor mij nu de juiste maat. Hoera, helemaal blij!
Verzenden van de kleding met DHL is echt geen goed idee. Ze komen hun afspraken niet na. Op mijn verzoek kleding bij de deur achter te laten, maar gebeurt niet. DHL geeft aan het pakket bij het servicepunt achter te laten maar blijkt het terug te hebben gestuurd naar afzender!! Dus mijn kleding is van hot naar her gestuurd en ik heb nu niks ontvangen. Dus ik kan weer van voor af aan beginnen 😡
8 mrt. 2023
De kwaliteit van het product was prima. Ook de maat paste perfect. Alleen de kleur was op de site niet goed zichtbaar, dus moest ik hem terugsturen. Mijn gewenste effen blauw bleek toch echt zwart te zijn toen hij uit de schitterende verpakking kwam.
5 mrt. 2023
Een hele snelle levering van de bestelde kleding. En die kleding (spijkerbroeken) was precies wat ik er van verwachtte qua maatvoering en model. Helemaal goed dus.
Door storing in systeem, ff gebeld en volgende dag het betreffende al in huis. Zoiezo is de bezorging en verdere behandelingen top
Geïmporteerde beoordelingen: