11 mrt. 2023
Open mijn kasten en je ziet bijna uitsluitend PME. Ben dol op het merk. Mooi en fijne kwaliteit. Deze keer ontdekte ik mooie hoodies in de app. Snel besteld in mijn reguliere maat want in mijn favoriete fysieke winkel waren deze niet (meer) verkrijgbaar. Des te meer voelde ik me ietwat bezwaard mijn online bestelling te moeten retourneren want, de maat bleek tóch te groot. Ik bestel nooit kleding met een aantal maten erom heen om de rest dan terug te sturen. Dat vind ik, laat ik zeggen, niet elegant. Maar dit keer had ik pech. Dus toch teruggezonden met verzoek om omruiling tegen een kleinere maat. Deze omruiling gaat vlot en zonder problemen. De afhandeling geschiedt geheel digitaal. Top! Omruiling bleek geen enkel probleem bij PME. Binnen één week de bestelling wederom ontvangen met voor mij nu de juiste maat. Hoera, helemaal blij!
Op zondag besteld en maandags zou het pakket al bezorgd worden. Maar het pakket kwam nooit aan: de bezorgdienst stuurde een bericht dat het retour was naar afzender. Zogenaamd omdat het adres niet goed was. Dat was dus wel goed.
De webshop gebeld (duurt half uur voor je ze aan de lijn krijgt), die zouden het meteen weer opsturen als ze het retour kregen. Een week later is het pakket nog steeds niet bezorgd.
Beoordelingen voor pme-legend.com/nl
12 nov. 2023
Afspraak nakomen, juiste levertijden de eenvoudige manier van retourneren en het van het Credit bedrag. Daarbij de voor gedrukte retour label ! Dus alles bij elkaar een top bedrijf.
Mooie kwaliteit jeans gekocht voor een mooie prijs. En daarna als Black Friday deal, nogmaals jeans gekocht voor een nog betere prijs. Ik ben een tevreden mens!
Geïmporteerde beoordelingen