pme-legend.com/nl

1.162 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.112 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 17 dec. 2020
pme-legend.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

11 mrt. 2023
Open mijn kasten en je ziet bijna uitsluitend PME. Ben dol op het merk. Mooi en fijne kwaliteit. Deze keer ontdekte ik mooie hoodies in de app. Snel besteld in mijn reguliere maat want in mijn favoriete fysieke winkel waren deze niet (meer) verkrijgbaar. Des te meer voelde ik me ietwat bezwaard mijn online bestelling te moeten retourneren want, de maat bleek tóch te groot. Ik bestel nooit kleding met een aantal maten erom heen om de rest dan terug te sturen. Dat vind ik, laat ik zeggen, niet elegant. Maar dit keer had ik pech. Dus toch teruggezonden met verzoek om omruiling tegen een kleinere maat. Deze omruiling gaat vlot en zonder problemen. De afhandeling geschiedt geheel digitaal. Top! Omruiling bleek geen enkel probleem bij PME. Binnen één week de bestelling wederom ontvangen met voor mij nu de juiste maat. Hoera, helemaal blij!

de meest kritische beoordeling

21 okt. 2023
Op zondag besteld en maandags zou het pakket al bezorgd worden. Maar het pakket kwam nooit aan: de bezorgdienst stuurde een bericht dat het retour was naar afzender. Zogenaamd omdat het adres niet goed was. Dat was dus wel goed. De webshop gebeld (duurt half uur voor je ze aan de lijn krijgt), die zouden het meteen weer opsturen als ze het retour kregen. Een week later is het pakket nog steeds niet bezorgd.

Beoordelingen voor pme-legend.com/nl

12 nov. 2023
Afspraak nakomen, juiste levertijden de eenvoudige manier van retourneren en het van het Credit bedrag. Daarbij de voor gedrukte retour label ! Dus alles bij elkaar een top bedrijf.
Mooie kwaliteit jeans gekocht voor een mooie prijs. En daarna als Black Friday deal, nogmaals jeans gekocht voor een nog betere prijs. Ik ben een tevreden mens!
EB
Erica b.
Nijkerk
18 nov. 2023
Snelle levering duidelijk site. Bestellen en retour zenden gaat makkelijk. PME heeft altijd mooie producten
7 nov. 2023

Snelle levering.

Afbeelding precies als ik t echt. Goede kleur overeenkomst. Snelle levering. Juiste maat 3 xl
Produkten zien er goed uit maar ze vullen klein. Retourtje gedaan voor een grotere maat.
13 nov. 2023
Goede en snelle afhandeling van de bestelling en het eventueel geretourneerde kleding
WF
Wessel F.
Vledder
17 nov. 2023

Altijd goed

Weet welke broek goed zit en lang meegaat. Bestellen en klaar. Volgende dag in huis.
15 nov. 2023

Toppertjes!!!!!!

Top service en zeer fijne mensen als je een vraag hebt aan de klantenservice 😘
5 nov. 2023

zoals het hoort

Goede kwaliteit, juiste prijs en snelle levering. Helemaal zoals het hoort.
12 nov. 2023
Mooi assortiment, goede kwaliteit en goede pasvorm. Snelle levering.
AH
Andre H.
Hellevoetsluis
17 nov. 2023
Mooie producten enorme keuze geweldige kwaliteit en snel geleverd.
MV
Monique V.
Ede (NL)

Top service

Fijne website, snelle en goede levering. Top producten.
Goede kleding, keurig verpakt en snel in huis
Prima product, vlotte en correcte verzending.
18 nov. 2023
snelle levering. Duidelijk mailverkeer
9 nov. 2023
Levering altijd perfect mooi op tijd.
AO
Ad O.
Roosendaal
10 nov. 2023
De eenvoudigste manier van bestellen
6 nov. 2023
Goede service en snelle levering
Altijd snelle en goede levering
9 nov. 2023
Goede pasvorm, snelle levering.