pme-legend.com/nl

9.374 reviews in totaal   1.728 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, nette en betrouwbare levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt door de meeste klanten als uitstekend en duurzaam ervaren. Ook prijzen klanten de behulpzaamheid, vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel en de klantenservice. Het retourproces wordt als eenvoudig, snel en klantvriendelijk ervaren, met snelle terugbetalingen. De pasvorm van de kleding wordt gewaardeerd vanwege de consistentie. Daarnaast wordt de webshop als overzichtelijk, gemakkelijk te gebruiken en informatief ervaren. Sommige klanten vinden de producten prijzig en merken op dat ze aanbiedingen en loyaliteitsacties missen. Er zijn incidenteel klachten over achteruitgang van de productkwaliteit. Ook zijn er enkele opmerkingen over afwijkingen van de pasvorm ten opzichte van de maattabel.

Reviewspme-legend.com/nl

Goed geholpen door een dame die daar werkt. Ze hadden ook t-shirts en riemen in de pashokjes gehangen. Dit leek voor iedereen alsof de pashokjes bezet waren. Ook is er een leuke koffiebar. Maar het is niet echt duidelijk of dit ook voor de klanten te gebruiken is. Het is een soort bar en kassa in ėen. En de prijzen zijn wat een de dure kant. Maar ach daar hoop ik dan wel lang van te kunnen genieten.
De levering was super snel en kwaliteit na verwachting . Wat kunnen jullie doen? Er voor zorg dragen dat het "bedrijf met PMElegend.shop "die jullie site exact gekopieerd heeft met de melding 70% korting .Verdwijnt of jullie klanten te waarschuwen voor deze oplichters . Ik ben er in getrapt met twee spijkerbroeken voor €40,- . Jammer genoeg heb ik pas na mijn bestelling gecontroleerd of dit wel klopt.
Ik heb bij JUST BRANDS 2 t-shirts 1 blouse en een zomer jack, de hadden ze niet in de juiste kleur, werd volgende dag aan huis afgeleverd TOP! Wel jammer dat een paar dagen later een gratis BBQ SHORT KON KRIJGEn bij aankoop bedrag van€ 199
Eindelijk een kledingmerk gevonden dat helemaal aansluit bij mijn smaak en stijl. Ik heb een wat moeilijke maat, maar ook dat is bij PME geen probleem. Koop er broeken met een perfecte pasvorm, zonder dat er iets aan hoeft te worden aangepast. En volop keus, dus ook gelijk t-shirts erbij besteld voor de zomer. De levering gaat snel en goed.
Een jas gekocht (Nightflight pelican) van 400euro plus. Jas zat netjes in een gesealde doos, maar niet in een plastic hoes zoals het hoort. Jas had alle labels er nog aan. Toch heb ik het gevoel dat deze jas al eens gebruikt is. De bies (rand) onderaan de jas is vervuild. Zie foto Hebben de jas niet geretourneerd omdat het zeer minimaal is. Hierdoor wel 1 ster minder... Verder een een hele mooie jas, ben er blij mee.

Topservice van PME

De snelle en positieve handeling van PME om een bestelling te herleveren omdat de zending als afgeleverd vermeld werd en geen pakket aangetroffen is. Vriendelijke en adequate correspondentie met medewerkers.

Altijd iets leuks; we kopen ons leeg.😉

Wij wonen in de UK, maar komen vaak in Rotterdam en dan ook gegarandeerd naar Just Brands op de Lijnbaan en kopen de zaak half leeg met PME Legend top en schoenen. Goede kwaliteit
Wat als ik nou gewoon wat later betaal of weet je wat ik betaal pas als ik de broek goed vind. Nu is het andersom en hoelang je kan wachten op een refund is onduidelijk. Geen communicatie daarover, ook niet over de twee mails die ik gestuurd heb over de kleur van de broek en of ik gezien jullie kleurfouten diezelfde korting kon gebruiken op de Bruine broek die niet meer in mijn maat te krijgen was. Niets, mailen kunnen jullie als de beste, goed marketing team waarschijnlijk maar de communicatie die is nog wat stroef. Of zijn jullie mensenschuw geworden door ervaring?

Antwoord van pme-legend.com/nl

Beste, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten en deze met ons te delen. We waarderen je feedback. We vinden het jammer dat de toon wat cynisch is – dat siert de boodschap wat minder – maar we begrijpen dat je frustratie voortkomt uit je ervaring. Op dit moment hebben wij helaas te maken met een achterstand in de klantenservice, waardoor reacties soms langer duren dan je van ons mag verwachten. Daar werken we hard aan. Wat betreft de kleur: los van de benaming wordt elk artikel zo kleurecht mogelijk gefotografeerd. Verschillen in scherminstellingen kunnen er echter voor zorgen dat een kleur in werkelijkheid anders wordt ervaren. Over prijsverschillen kunnen we het volgende aangeven: artikelen met een andere prijs zijn óf afgeprijsd in het kader van een sale, óf gunstiger ingekocht. Daarom kunnen wij niet dezelfde korting toepassen op een ander artikel. Als je liever pas achteraf betaalt, dan kun je bij het afrekenen kiezen voor de optie ‘achteraf betalen’. Wat betreft terugbetalingen: op onze website staat bij de veelgestelde vragen duidelijk vermeld binnen welke termijn je een refund kunt verwachten. We proberen dit zo transparant mogelijk te communiceren. We gaan verder niet inhoudelijk in discussie, maar willen je wel bedanken voor al je feedback. Dit helpt ons om onze processen en communicatie te blijven verbeteren.
Bestellen is eenvoudig en overzichtelijk. Puntje van verbetering is het zichtbaarmaken van saldo op cadeau kaart en het gebruiken ervan. Ik heb niey kunnen vinden wat het saldo is van de gift card die ik heb gekregen
Levering was snel, echter waren er twee jassen geleverd i.p.v. een. Een L en een XXXL. Beiden zijn separaat terug gestuurd. Nieuwe XXL besteld en deze is ook snel geleverd en draagt fijn. Tot op heden nog niets vernomen m.b.t. de terugboeking van het betaalde bedrag voor de eerste bestelling. Dit laatste dient niet in de beoordeling te komen indien deze openbaar wordt geplaatst.
De kleding is gewoon stoer en kwaliteit. Of je in de store of online besteld je wordt keurig geholpen en snelle levering. Kortom TOP👍
Goede service, klantvriendelijkheid en doet nog moeite voor je om iets tebestellen kom graag terug in de winkel in rotterdam
Terwijl ik op een steenworp afstand van de winkel in Leidschendam woon, toch maar even via internet een mooie parka besteld, dat werd keurig netjes bezorgd op de plek waar ik het wilde hebben en keurig ingepakt en snel geleverd 👍👍
Y D
Yvonne d.

Prima site, ook al kun je voor jezelf niks vinden.

Nou koop ik zelf niks bij jullie, want voor mij (76) is het een beetje te duur, maar zoonlief is een groot fan. Dus met feest- en verjaardagen koop ik een cadeaubon, zodat hij zelf lekker kan uitzoeken.

alles super.

Perfecte pasvorm, snelle levering. Moest 1 keer iets retour sturen en dat ging ook super makkelijk.

Style and quality

We love the style and quality of PME. The real thing is always (even) better than what you think you are getting when you order. Everything we buy from PME becomes the favorite clothing or accessory item. T-shirts, sweaters, and this time a pair of shoes - every time a winner.

Goed spul maar een beste prijs

Mooie producten, snelle en nette levering. Producten worden prima verpakt je kant opgestuurd. Jammer alleen dat de prijzen van de producten, naar mijn idee tenminste, flink omhoog geschoten zijn.
Ondanks bestelling gedaan op 2e pinksterdag toch keurig binnen 3 dagen geleverd
M O
Marja O.
We worden altijd goed geholpen. Leuk personeel en heerlijke koffie
Nieuwe spijkerbroek gekocht en goed geholpen