Lucardi Juwelier Nieuwegein

588 reviews in totaal   145 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over het vriendelijke en behulpzame personeel, dat goed meedenkt en passend advies geeft, vooral bij het uitzoeken van cadeaus of sieraden. De algemene service wordt als vlot en uitstekend ervaren, met extra aandacht voor persoonlijke wensen. Het aanbod aan sieraden en accessoires wordt doorgaans als ruim en aantrekkelijk gezien, en de prijs-kwaliteitverhouding wordt meestal als goed tot uitstekend beoordeeld. Sommige klanten geven aan dat er soms meer variatie in het assortiment gewenst is. Daarnaast zijn er opmerkingen over wachttijden, hoewel de meeste klanten snel geholpen worden.

ReviewsLucardi Juwelier Nieuwegein

Vriendelijk geholpen, armband voor mijn zoon gekocht, hij was er super blij mee,!
Ik werd prettig geholpen

Fantastisch!

Kwaliteit en prijs: fantastisch!
Fijne klantenservice met geduld. Ze hielp me goed met wat me zou staan, zonder mijn eigen mening te beïnvloeden. Ik mocht de armbandjes meerdere malen omdoen, zodat ik goed kon beslissen.
2 ongeïnteresseerde verkoopsters. Verkochten mij een horloge waar het plaatje van beschadigd is

Antwoord van Lucardi Juwelier Nieuwegein

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad in onze winkel en dat het horloge beschadigd bleek te zijn. Dat is uiteraard niet de service en kwaliteit die je van ons mag verwachten. We willen dit graag voor je oplossen. Neem gerust contact op met onze klantenservice via [klantenservice@lucardi.nl](mailto:klantenservice@lucardi.nl) en vermeld daarbij eventuele aankoopgegevens, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Team Lucardi.
Ik wou gaatjes laten schieten . Kon kiezen uit verschillende oorbellen ,jammer dat het meeste wat ik koos er niet was . Toen een duurdere uitgekozen . Ze was heel aardig en stelde me wat gerust .
Ik kwam met een kapotte ring en de vraag of deze gemaakt zou kunnen worden. Hij kon helaas niet gemaakt worden en de medewerker zei dat het beter is om een nieuwe ring te kopen. Ik heb een nieuwe ring gekocht, maar vond het wel raar dat de diamant van mijn ring er opeens vanaf kan gaan, aangezien je zou denken dat het goede kwaliteit moet zijn. Uiteindelijk heb ik de ring helaas ook voor een hoger bedrag moeten afrekenen dan dat ik voorheen had betaald. De ring heeft voor mij emotionele waarde, daarom dat ik het erg jammer vind dat hij kapot is gegaan
Zeer goed geholpen in city plaza Nieuwegein. Ik zocht cadeautjes voor 5 kleindochters en kreeg zeer goed advies.
Vriendelijk personeel, schone winkel en mooie prijzen. Het enige wat in de winkel zelf nog mist, en dan spreek ik voor mijzelf, is wat achtergrond muziek om de ongemakkelijke stilte weg te zeveren. Dan voel ik mij iets minder bekeken en juist meer op mijn gemak om rustig rond te kijken.
Over het algemeen worden we goed geholpen, mooi assortiment en vooral onze meiden zijn regelmatig in de winkel te vinden.

ik kom zeker terug voor aankoop cadeaux

ik ben heel fijn geholpen,ik ben goed geadviseerd.men had alle tijd voor mij.ik ben super geholpen.
Altijd goeie service en super lieve meiden die je altijd met alle liefde helpen en advies geven
Vriendelijk personeel. Wellicht meer variatie in de winkel veel hetzelfde en veel vitrines waren lag maar voor 20% in rest allemaal lege blokjes en standaards waar sieraden aan moeten hangen.
Fijne dames in de winkel, en na jaren koop ik nogsteed smet plezier, geweldige prijs kwaliteit verhouding!
Snel en vriendelijk geholpen! Ruime aanbod aan sieraden en accessoires.
Hele aardige vrouw die goed wist waar ze het over had. Prima geholpen.
Heel veel mooie sieraden, wel personeel dat vriendelijker had kunnen zijn. Uiteindelijk goed geholpen