Rootsum.nl- Logo - Reviews

Rootsum.nl

1.717 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.953 reviews in totaal

Rootsum.nl- Logo - Reviews

Rootsum.nl

De reviews voor Rootsum.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak, de behulpzame en vriendelijke klantenservice, en de effectiviteit van de producten. Ook wordt de duidelijke en uitgebreide informatie op de website gewaardeerd, net als het milieuvriendelijke karakter en het vermijden van chemicaliën. De prijs wordt door sommige klanten redelijk gevonden in verhouding tot de kwaliteit. Toch zijn er incidentele klachten over vertragingen en problemen met de verpakking. Enkele klanten vinden de instructies en handleidingen onduidelijk of missen extra details bij de informatievoorziening. Er zijn daarnaast twijfels of gemengde ervaringen over het uiteindelijke resultaat van de producten en sommigen ervaren de prijs als aan de hoge kant.

Reviews voor rootsum.nl

Bestellen was makkelijk en er werd snel en goed geleverd. Product voldoet aan verwachtingen
Ik vind ze heel goed en ze zijn mijn eerste keus

Uitmuntend!

Ik vond de informatie en vooral de video uitleg op de website erg handig. De verzending van de aaltjes was erg snel en de houdbaarheid ruim voldoende. De gele plakplaatjes tegen vliegjes waren erg goed, op andere websites worden bijv. soms groene verkocht maar alleen de gele trekken de vliegjes aan.
Ondanks dat het product uitverkocht was toch snel ontvangen. Duidelijke handleiding stevige constructie.
Snelle levering, goed product en goede uitleg. Goede service!
Makkelijk en effectief.
De beschrijving van het product is heel informatief. Fijn dat er nu een biologische oplossing voor kleine pestproblemen. In mijn geval: rouwvliegjes in mijn potplanten.

Klachten over vliegjes Rootsum had de oplossing

Klachten over vliegjes in bananenplanten en bij Rootsum uitgekomen nam tip van tuincentrum. Snelle levering. Via de mail duidelijke uitleg. Makkelijk en snel buigbaar.
Duidelijke bestelmogelijkheid, vlotte afhandeling en ontvangst. Goede communicatie.
Simpel: Het Werkt!! (Aaltjes tegen rouwvliegjes)
Antwoord van Rootsum.nl
Geweldig hé, effectief bestrijden zonder gif! Bedankt voor je review.
Snelle levering en goede informatievoorziening op de website.

Klanttevredenheid

De snelle levering en het product was goed ingepakt.

Al jarenlang blije klant

Zoals altijd: geweldige duurzame producten, snel geleverd en zoveel bruikbare kennis op de website!
100 larven bestelde ik. Precies gedaan wat er was aangegeven. ongeveer 30 beestjes maar in leven. Dut gemeld meteen nog steeds geen reactie op mail. Dit is nu wel een duren bestrijding. Vorig jaar via ander bedrijf gedaan en dat was veel meer.
Antwoord van Rootsum.nl
Goedemiddag Shirley, Afhankelijk van de grootte van de plaag, zie je na 2-3 weekjes verbetering tot resultaat van de nuttige insecten hun werk. De larven zijn klein als ze bij ons vertrekken, dat klopt. Maar je zou wel verbetering moeten zien. We hebben je mailtje niet teruggevonden, dus hebben we jou eentje gestuurd met enkele vraagjes. Zo kunnen we even meekijken om je goed verder te helpen. Groetjes, Team Rootsum
Zeer effectief, binnen een week waren alle rouwvliegjes verdwenen.
Snelle levering of het goed werkt moet ik nog ondervinden.

Rap

Het bestellen en afleveren ging erg gemakkelijk en snel (rap)
Snel en correct . Keurig verpakt . Kan nog geen foto toevoegen te vroeg in het jaar waar ik voor gebruik.
Na de behandeling met de aaltjes tegen de rouwvliegjes geen vliegjes meer gezien!