De reviews voor Rootsum.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak, de behulpzame en vriendelijke klantenservice, en de effectiviteit van de producten. Ook wordt de duidelijke en uitgebreide informatie op de website gewaardeerd, net als het milieuvriendelijke karakter en het vermijden van chemicaliën. De prijs wordt door sommige klanten redelijk gevonden in verhouding tot de kwaliteit.
Toch zijn er incidentele klachten over vertragingen en problemen met de verpakking. Enkele klanten vinden de instructies en handleidingen onduidelijk of missen extra details bij de informatievoorziening. Er zijn daarnaast twijfels of gemengde ervaringen over het uiteindelijke resultaat van de producten en sommigen ervaren de prijs als aan de hoge kant.
Reviews voor rootsum.nl
Snelle levering, goede kwaliteit
Ik heb een Woelvork gekocht en nu 2 dagen gebruikt. Bevalt erg goed!
De montagehandleiding mag wat duidelijker, maar met hulp van het vele online beschikbare foto en videomateriaal lukt het prima.
Het was gewoon goed. De ietjes zijn verdwenen en. Ik heb de aarde elke dag een beetje nat gemaakt. Binnen een week zag ik geen vliegjes meer.
Goede hulp bij opstartprobleem
Na opstartproblemen met het gebruik van de bokashi emmer. Er na druk emailverkeer super geholpen en kan ik nu toch echt aan de gang.
Groetjes corine
Snelle ,verzorgende levering.verbeterpunt is de uitleg dat je levende beesjes ziet maar dat ertussn de schilvertjes, de eitjes van de volgende gaasvliegjes zitten. Een afbeelding
Goed product, fijn dat er een mail kwam met constructies hoe de aaltjes in te zetten. Het heeft in 1x gewerkt, ik ben er nu na 2 weken helemaal vanaf.
bijzondere collectie
voor het eerst dat ik hier besteld heb. Bijzonder dat je levende organismen kunt bestellen die op een milieuvriendelijke manier je van je probleem af kunnen helpen. Het is allen wel zo, dat je niet kunt zien of er diertjes inzitten en of ze daadwerkelijk de spintmijten opeten.
Wij hebben 2 maal een behandeling gedaan. Na de 2de (waarbij we ook een set van die gele plakbordjes bestelden en bij planten plaatsten) lijken we aardig van de rouwvliegjes af.
Ik bestel hier al jaren larven van lieveheersbeestjes tegen bladluis. Dit werkt ontzettend goed, op een mooie en natuurlijke wijze. Ook netjes en zorgvuldig verzonden.
Antwoord van Rootsum.nl
Dag Olaf,
Bedankt voor je review en super fijn dat je al jaren tevreden bent van onze kwaliteit van larven van lieveheersbeestjes. Op naar meer biodiversiteit in de tuin.
Groene groeten, Mathias
Spullen snel ontvangen jammer was dat er enkele kleine bevestigingsmiddelen ontbraken in de verpakking plastic zakje lag dicht in de doos dus zonder de inhoud maar met eigen spullen de woelvork netjes gemonteerd (goed stuk gereedschap)
Oorzaak was gat in kartonnen doos
Pruimenmot val en drosotrap
Alles is netjes en snel verzonden en goed aangekomen. Redelijke prijzen! Nu maar hopen dat de materialen werken tegen pruimenmot en suzuki fruitvlieg, dat blijkt natuurlijk pas bij de oogst:)
Anti naaktslakken helpt goed ik ga het nogmaals in de tuin doen aangezien er toch nog een paar slakken zijn! Maar er zijn er aanzienlijk minder dan zonder dit middel ik ben er blij mee!
Het werkt en levering is netjes
De lieveheersbeestjes hebben vorig jaar een struik ontluist en nu een roos. Bezorging is snel, de papieren bakjes zijn heel handig.
Snelle verzending, werkt goed
Snelle verzending. Ik kocht een aaltjes tegen rouwvliegjes. Na ongeveer twee weken waren de vliegjes inderdaad zo goed als verdwenen. Ik heb de aarde van de planten goed vochtig gehouden.
Woelvork besteld
De woelvork besteld. Bestelling was snel geplaatst en ook snel geleverd. Heb hem nog niet geprobeerd, hij staat al wel klaar. Nu nog wachten tot ik wat tijd heb 😊
Goede site duidelijke uitleg over hoe het product te gebruiken. Makkelijk bestelproces en snel en goed verpakt geleverd.
Hopelijk doet het goed zijn werk en zijn we straks van die rotvliegjes af.
De instructies waren vrij vaag, waardoor ik erg twijfel of ik t goed gebruikt heb of niet en ik wist ook slecht wat ik moest verwachten (zichtbare beestjes of niet bijv.). Het was (als ik het goed gedaan heb) makkelijk aan te brengen allemaal, maar ik twijfel of t effect gehad heeft.
Antwoord van Rootsum.nl
Beste Krista,
Bedankt voor je eerlijke feedback.
Het spijt ons te horen dat de instructies voor jou niet duidelijk genoeg waren en dat je daardoor twijfelt over het gebruik en het resultaat van het product. We begrijpen goed dat het verwarrend kan zijn wanneer nuttige insecten of mijten niet altijd zichtbaar zijn en je niet precies weet wat je mag verwachten.
Mocht je nog vragen hebben over de toepassing of twijfelen over het effect, mag je ons altijd contacteren met wat extra info of foto’s. Dan kijken we graag met je mee en helpen we je verder.
Met groene groeten,
Team Rootsum
Bezorging prima. Alleen de doosjes waaien uit (in ons geval) de pruimenboom. Vorig jaar hadden we zakjes en die had ik met een binddraad in de boom gehangen. Was handiger.
Ik heb aaltjes tegen slakken besteld. Het pakje werd heel snel geleverd met een hele duidelijke gebruiksaanwijzing erbij.
Nog niet gebruikt maar hoop op een goed resultaat voor mijn dahlia's!
Alles was in orde. Communicatie, bezorging en het hommel volk .
Misschien op de doos dat de beschrijving onder de deksel zit en hoe de deksel te gebruiken.
Alles is netjes verstuurd. Product Woelvork met verkruimelaar is degelijk en werkt perfect.
Nog contact gehad met de klantenservice en ook daar snel een antwoord op mijn vraag gekregen. Ik beveel Rootsum aan!