Reviews voor rootsum.nl
Ik heb het 2 weken geleden toegepast maar ik zie nog geen resultaat.
Nog steeds zie ik kleine vliegjes rond mijn planten.
De aaltjes hebben niet voldaan. Na een paar weken kwamen de bladluizen terug.
Heel klantvriendelijk! DHL had pakketje niet geleverd. 1 mailtje naar Rootsum en kreeg via PostNL een dag later opnieuw pakketje geleverd.
Snelle levering, goed produc
Snelle levering , product werkt goed, duidelijke instructie op verpakking
Goede informatie
De informatie op de site in het algemeen, en die over de producten sec, geven een duidelijk en volledig totaalbeeld. Heel prettig.
Geen 5 sterren: verzendbeloften. Twee-drie werkdagen is reëel en totaal geen probleem.
Fijne uitleg. Snelle verzending. Goed product, mijn planten staan er weer happy bij.
Betrouwbaar
Fijn dat ik ( op verzoek) een waarschuwing kreeg dat de No slug- aaltjes weer beschikbaar waren, en daarna prompte levering. Betrouwbaar!
Larven lieveheersbeestjes uitgezet in mijn planten. De luis was snel verdwenen
De aaltjes hebben prima hun werk gedaan. Gelukkig zijn we van die
Antigeen vliegjes af.
De rouwvliegjes zijn verdwenen uit de bestaande plantenpotten. Maar helaas zijn ze in een nieuwe pot gaan zitten.
Had eind vorig jaar een vraag voor levering aaltjes, waren uitverkocht, kreeg 2 weken geleden een mail dat ze er weer waren
Snel besteld, 2 dagen later in huis top
er werd geleverd wat er beloofd was, en de aaltjes leken in goede conditie (dat heb ik wel eens anders meegemaakt). Ik vond het een prima ervaring.
Snelle bezorging en op de hoogte gehouden over t trajekt. Goede beschrijving bij t produkt.
Levering is prima en ook heel prettig dat de firma gebeld heeft om te vragen of we echt zoveel vallen nodig hadden als we besteld hadden. De kastanjemineermot feromoonvallen waren afhankelijk van der batch moeilijk of makkelijk in elkaar te zetten (deksel moet in 4 pootjes worden geklikt). Bij de tweede batch paste de afdekdopjes niet heel goed, terwijl die bij de eerste batch wel goed paste. Er is dus wat variatie in het fabrikage proces. De vallen doen wat ze moeten doen. Heel veel mineermotjes lokken en wegvangen.
Snelle en goede levering!
Het effect van het product kan ik nog niet beoordelen!
Heldere informatie en snelle levering. Ik ben benieuwd naar het resultaat van het behandelen van mijn kamerplanten met aaltjes.
Duidelijke reacties bij het zoeken naar geschikte biologische bestrijding. Snelle bezorging en geen gedoe
Handige hommelkast kant en klaar. Fimpje op youtube bekeken voor het juist plaatsen en openen van de kast.
Netjes op afspraak geleverd.
Rouwvliegjes
De rouwvliegjes waren na een paar dagen al weg. Ik had een paar dagen ervoor een plakstrip geplaatst in de pot maar pas toen ik de Rootsum-oplossing voor rouwvliegjes gebruikte verdwenen de rouwvliegjes. De bestelling en bezorging ging heel erg snel.
De customer service was heel vriendelijk ik moet alleen wel zeggen dat vorige keer hebben we bij iemand anders besteld en de populatie was toen vele male groter als nu waardoor nu niet alle luizen weg zij.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews