De reviews voor Rootsum.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak, de behulpzame en vriendelijke klantenservice, en de effectiviteit van de producten. Ook wordt de duidelijke en uitgebreide informatie op de website gewaardeerd, net als het milieuvriendelijke karakter en het vermijden van chemicaliën. De prijs wordt door sommige klanten redelijk gevonden in verhouding tot de kwaliteit.
Toch zijn er incidentele klachten over vertragingen en problemen met de verpakking. Enkele klanten vinden de instructies en handleidingen onduidelijk of missen extra details bij de informatievoorziening. Er zijn daarnaast twijfels of gemengde ervaringen over het uiteindelijke resultaat van de producten en sommigen ervaren de prijs als aan de hoge kant.
Reviews voor rootsum.nl
De producten voor natuurlijke bestrijding zijn effectief (vooral bij toepassing aan binnenplanten) en de klantenservice is heel behulpzaam! Dank daarvoor.
Na een paar weken zag ik geen larven meer. Dus kwamen de bladluizen weer terug.
Aaltjes, wat een fantastische oplossing tegen de rouwvliegjes!
Well heeft het minder goed gewerkt dan vorig jaar. Hierover ga ik in gesprek met Roostum.
Werkt goed
Snelle bezorging, duidelijke instructies en de cucu-care werkt als een wonder tegen trips in mijn kamerplanten.
Goede producten en duidelijke uitleg over het gebruik ervan.
MaKkelijk product, niet ingewikkeld in gebruik en het belangrijkste....het werkt
vliegjes weg!
dat de vliegjes weg zijn gebleven het heeft dus gewerkt!
Komt afspraken na. Duidelijke omschrijving en uitleg product, bestellen verloopt soepel en snel geleverd.
Inderdaad zie nu ook minder vliegjes. En ja het was ook snel in huis.
goede beschrijving
er zat een zeer goede beschrijving bij en ook nog per mail geinformeert hoe je het het beste kon doen.
Snel en netjes geleverd. Goede webshop duidelijk en n overzichtelijk.
Privéprofiel
besteld en toegevoegd
Geen aaltje te zien ? maar dit schijnt 2 weken te duren want nu zie ik nog vliegjes
wat ik een nadeel vind is dat je het zakje in 1 x moet opmaken natuurlijk omdat het levend materiaal is
ik blijf het een dure bestelling vinden maar als het werkt zou het fantastisch zijn
Antwoord van Rootsum.nl
Beste Iris,
Bedankt voor je review en je eerlijke feedback.
Het klopt dat je de aaltjes zelf niet kan zien en dat het effect meestal pas na een tweetal weken duidelijk wordt. In het begin kunnen er dus nog rouwvliegjes zichtbaar zijn, wat soms verwarrend is. Ook begrijpelijk dat het minder praktisch lijkt dat het zakje in één keer gebruikt moet worden, dat heeft inderdaad te maken met het feit dat het om levend materiaal gaat.
Mathias
Snelle levering en fijne communicatie per
Mail. Geen papierverspilling aan uitleg maar een tekst en filmpje per mail. Heel fijn.
100% tevredenheid
Bijzonder snelle bezorging, alles verliep perfect. Het was mijn eerste bestelling bij deze firma, maar ik ben 100% tevreden.
Prima webshop
Het contact is prima, de website is duidelijk en de geleverde spullen zijn prima van kwaliteit
Antwoord van Rootsum.nl
Fijn om te horen dat onze nieuwe webshop duidelijk is onze kwaliteit wordt gewaardeerd. :)
Bedankt voor de review!
Mathias
Goede service, snel contact
Het pakketje was zoek - niet door schuld van Rootsum, dat werd meteen opgelost. Snelle verzending en hele goede service!
Biologisch en dat is fijn
Eindelijk dit jaar voor het eerst op tijd de aaltjes besteld in de hoop dat de naaktslakken verleden tijd zijn.
Montage
Voor de bevestiging van het middenstuk hebben we de stelen met erg veel kracht uit elkaar moeten trekken.
Maar eenmaal gemonteerd doet hij wat hij moet doen
Zeer goede uitleg over de producten en wat in mijn specifieke situatie het beste zou zijn.