Rootsum.nl- Logo - Reviews

Rootsum.nl

1.717 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.953 reviews in totaal

Rootsum.nl- Logo - Reviews

Rootsum.nl

De reviews voor Rootsum.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak, de behulpzame en vriendelijke klantenservice, en de effectiviteit van de producten. Ook wordt de duidelijke en uitgebreide informatie op de website gewaardeerd, net als het milieuvriendelijke karakter en het vermijden van chemicaliën. De prijs wordt door sommige klanten redelijk gevonden in verhouding tot de kwaliteit. Toch zijn er incidentele klachten over vertragingen en problemen met de verpakking. Enkele klanten vinden de instructies en handleidingen onduidelijk of missen extra details bij de informatievoorziening. Er zijn daarnaast twijfels of gemengde ervaringen over het uiteindelijke resultaat van de producten en sommigen ervaren de prijs als aan de hoge kant.

Reviews voor rootsum.nl

Snelle reactie en verzending. Product heeft zn werk gedaan.

Aanrader!

Het werkt geweldig! Snel ontvangen. Kan het zeker aanraden.
Snelle levering, en goede uitleg over de behandeling van de planten. De website is ook duidelijk
Duidelijke uitleg op site bij producten en betrouwbare levering.
Snelle levering. Evenals het snelle resultaat van de behandeling tegen rouwvliegjes met de geleverde aaltjes
Alles is correct ,de biologische bestrijding konden wij snel in zetten .Het was top
Antwoord van Rootsum.nl
Super fijn om te horen dat je de biologische strijders snel hebt ontvangen en snel kon inzetten. Bedankt voor de review! Mathias
Snel en goed geleverd. Werkt goed, nog geen slakken gezien.👍
Snelle levering en ik heb het idee dat het meteen werkte!
Twee dagen geleden het toegepast op mijn potgrond. Het is nu afwachten. Ik ben benieuwd of die rauwvliegjes nu wegblijven.
snelle levering met goede beschrijving en voorlichting

Snel en correct

Rootsum zorgt voor een snelle en correcte levering.
Snel geleverd en goede uitleg. Verder geen idee of de lieveheersbeestjes (larven) gaan helpen tegen de luis.

Veel minder vliegjes nu.

Het aantal vliegjes is echt enorm verminderd naar 1x een zakje op de 5 planten te doen. Hoop dat het snel helemaal wel is, zodat ik niet nog een lading hoef te bestellen.
Gelukkig bij Rootsum wel de aaltjes tegen slakken op voorraad. Ze kruipen al door de aarde en hoop dat ze lekker aan het werk zijn.
AB
Albert B.
Altijd volgens afspraak geleverd. Gewoon een goed bedrijf met oog voor de natuur.
Antwoord van Rootsum.nl
Dag Albert, Bedankt, heel fijn om te horen dat alles altijd zo vlot verloopt. En ja, we bieden momenteel voornamelijk alternatieven voor gif aan, maar proberen onze impact steeds te vergroten voor meer biodiverse tuinen. Met groene groeten, Mathias
Super blij dat ik dit geprobeerd heb. Na ongeveer anderhalve week namen de rouwvliegjes in hoog tempo af, en nu - precies 2 weken na de start - heb ik vandaag pas één vliegje gezien. Eindelijk! 😃

Duidelijke communicatie, snelle levering. Werkt naar verwachting.
Aaltjes deden hun werk en vliegjes waren snel verdwenen.
CA
Cornelis A.

Snelle bezorging.

Besteld en binnen 2 dagen is het bezorgd. Prima in orde.
Meedenkend, snel, goed bereikbaar, kwalitatief goed