Rootsum.nl- Logo - Reviews

Rootsum.nl

1.717 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.953 reviews in totaal

Rootsum.nl- Logo - Reviews

Rootsum.nl

De reviews voor Rootsum.nl zijn constant positief. Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak, de behulpzame en vriendelijke klantenservice, en de effectiviteit van de producten. Ook wordt de duidelijke en uitgebreide informatie op de website gewaardeerd, net als het milieuvriendelijke karakter en het vermijden van chemicaliën. De prijs wordt door sommige klanten redelijk gevonden in verhouding tot de kwaliteit. Toch zijn er incidentele klachten over vertragingen en problemen met de verpakking. Enkele klanten vinden de instructies en handleidingen onduidelijk of missen extra details bij de informatievoorziening. Er zijn daarnaast twijfels of gemengde ervaringen over het uiteindelijke resultaat van de producten en sommigen ervaren de prijs als aan de hoge kant.

Reviews voor rootsum.nl

Werkt goed en snel geleverd!

Zeer tevreden

Beste, jaren met bijna onbedwingbare Spint gezeten, maar nu 1 maal gebruikt, spintvrij, en super gezonde planten, ik had jullie (dank zij internet) jaren eerder moeten ontdekken, heel veel dank. 💚
Alles verliep volgens planning.
Snel persoonlijk advies via de plantendokterpagina en de insecten de volgende dag al binnen!
Snelle levering en goede service Product werkt perfect bijna geen slak meer te bekennen
Snelle levering met keurige instructie hoe de hervulling te gebruiken.
Moet nog even afwachten wat de aaltjes doen maar de nieuwe vliegjes zijn erg sloom en zo te vangen. Ik ga er vanuit dat ik gauw van de vliegjes af ben.

De beste natuurlijke bestrijders

Altijd snelle verzending en goede producten om af te komen van ongewenste insecten plagen op een natuurlijke manier. Wij blijven hier bestellen als we weer last hebben van een nieuwe plaag bladluis, rouwvliegjes, etc. Heel fijn dat er gebruik gemaakt wordt van de natuurlijke ‘vijanden’ en we geen chemische bestrijdingsmiddelen hoeven te gebruiken.
Goede communicatie en snelle correcte levering.

Mooi product

Snelle levering, goed verpakt en een mooi product (bigbag wormenaarde). Ben heel benieuwd naar het effect.
Ik raak altijd erg in de war van ontkennende zinnen. Onder BELANGRIJK staat "Zorg dat je potgrond niet uitgedroogd is, zodat de aaltjes oplossing niet uit de potten loopt". Ik denk dan, als de potgrond verzadigd met vocht is, loopt het er toch ook uit? Of denk ik nu helemaal verkeerd? Hoe het werkt kan ik nog geen mening over geven. Mijn ervaring is dat die rouwvliegjes erg hardnekkig zijn!
JK
Jan K.
Goed advies gekregen, persoonlijke benadering. Uitstekende service.
leuk pakket van larf naar lieveheerstbeestjes besteld voor mijn opvangkindjes. goed verzorgd en snel geleverd
Snelle levering, goeie instructie en het voornaamste….. product werkt! Geen rouwvliegjes meer
Snelle bezorging en ik vind het fijn dat duurzaamheid belangrijk is voor ze.
Bestelling werd door DHL maar niet bezorgd, contact gezocht met Rootsum . Kreeg direct reactie en probleem werd ook direct opgelost . Erg goede service, complimenten
Super snel geleverd . Nu in het voorjaar afwachten wat het werken ermee zal geven . Deed altijd grond los met klein frees buurman maar is verhuisd. Zal het eerst in de serre proberen . Grtjs.
Je mailt me te vroeg. Ik weet nu toch nog niet of het gewenste resultaat is bereikt? Na een paar dagen!

Snel bruikbaar duidelijk

Handige val ook door de twee maten doorgang, voor verschillende maanden van het jaar.

Effectief, wel prijzig

Nematoden tegen naaktslakken zijn altijd aan de prijs, maar ze werken wel! Snelle bezorging, duidelijke uitleg.