bikester.nl- Logo - Beoordelingen

bikester.nl
Beoordelingen:

498 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.310 beoordelingen in totaal  

4,07
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De productomschrijving klopte niet veel van, als je niet precies weet wat je zoekt én het assortiment van ENVE goed kent zou je gaan twijfelen of dit de vork is die je zoekt. Asdiameter 12mm? dat is thru-axle, geen quick release. Zou vork ook niet 1 1/4 noemen maar tapered van 1 1/8 naar 1 1/4, voor alle duidelijkheid. De levertijd zou 4-6 werkdagen zijn, werd uiteindelijk 18 dagen, totdat het product verzonden is hoor je al die tijd niets. Eenmaal geleverd toch tevreden. Het was, ondanks de gebrekkige omschrijving toch het goede type. Deze vork is moeilijk te vinden, bij Bikester nog voor een hele goede prijs. Dat maakt een hoop goed. Geleverd met retourlabel er al bij, voor gratis en probleemloos retourneren, dat is netjes.

de meest kritische beoordeling

20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer scherpe prijzen, behoorlijk goed te vinden wat je zoekt. Tegenvaller was de 10% korting bij de nieuwsbrief. Koste heel veel moeite om deze geactiveerd te krijgen en daarna kom je er pas achter dat dit vanaf €99,- is. Communicatie over bestelvoortgang en verzending is zwaar onder de maat. Kreeg een verzenbevestiging toen het pakket al binnen was. Een andere bestelling kon niet meer geannuleerd worden zei de klantenservice maar is toch wel geannuleerd. Per saldo komt het goed maar het lijkt niet vanzelf te gaan.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bikester.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product top quality
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is prima bezorgd. Nu heb ik wat geretourneerd en hoor ik niks meer. Kan ze niet bereiken!
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima, bezorgdienst slecht!

Prima, producten zoals omschreven. Verpakking was open. Bezorgdienst DPD waar door Bikeater gebruik van maakt uitermate slecht! Doos met artikelen in de tuin gegooid van de overburen!
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Voldoet

Accessoires aangeschaft, er staat veel informatie over de producten. De bestelling via DPD ontvangen binnen een week. Goed verpakt
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering en netjes verpakt in een stevige doos. Verder was goed te volgen wanneer het pakket zou worden afgeleverd.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed assortiment, scherpe prijzen, goede levertijd
Beoordeling melden
JH
Jacco H.
Roosendaal
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering tegen scherpe prijzen
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed materiaal, goed verstuurd
Beoordeling melden
TE
t E.
HAARLEM
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product. Top service
Beoordeling melden
TE
t E.
HAARLEM
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel goed spullen

Heel goed ingepakt
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Groot assortiment
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bikester klantenservice reageert niet op melding kapot product bij levering

Bikester heeft de fiets snel geleverd. Helaas waren direct twee gebreken duidelijk. De schroefdraad van de pedalen is niet goed ingeboord, waardoor deze niet te bevestigen zijn. Ook is de derailleurbeschermer scheef en met veel geweld vastgeschroefd, waardoor dit metalen onderdeel flink verbogen is. Het meest vervelende is dat ik de klantenservice hier direct na ontvangst over heb aangeschreven, en dat hier na een week nog geen reactie op is.
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen bericht wanneer opgestuurd is.En de vervoeder geen bericht wanneer het bezorgd wordt.En zonder bericht dat het al dagen bij de buren ligt DPD
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lange levertijd. AliX was zelfde dag als Bikester geleverd met de zelfde besteldatum. Kettingblad was in aanbieding, goedkoop maar niet conform afbeelding met kunstof afdekring zoals in productfoto.
Beoordeling melden