Beoordelingen voor bikester.nl



Goed

4.35/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 789 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bikester.nl al 1.475 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
prima service, spullen moet ik nog gebruiken.
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
09-03-2019
16-03-2019
Ik kreeg niet de bestelde kleur van de tas. Krijg nu korting op volgende bestelling als tegemoetkoming.
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
16-03-2019
Het zou vanuit de webshop makkelijker moeten zijn om het juiste (bijbehorende) artikel te kiezen, ik had een sigma 23.16 fietscomputer besteld, je zou eigenlijk een setje voor de 2e fiets direct als toebehoren aan moeten kunnen vinken. Nu had ik de verkeerde set gekozen (niet echt duidelijk in de omschrijving)en moest opnieuw een stuurpen bevestiging bestellen. Was maar 4,99 maar toch.
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
16-03-2019
Bestelling werd vlot en goed traceerbaar bezorgd
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
15-03-2019
Prima...
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
14-03-2019
Goeie website en prima onderdelen
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
14-03-2019
Prima website.
Groot assortiment met scherpe prijzen.
Levering redelijk snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
14-03-2019
Fox vork ontvangen binnen de 4 werkdagen. Met zorg verpakt in dubbele doos, voorzien van alle documenten. Zeer gelukkig om tegen een fantastische 'discount' een kwaliteitsvork op de kop te kunnen tikken. Off road again voor een paar jaar met een nieuwe vork.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
14-03-2019
niet meteen duidelijk dat het om een Duits bedrijf gaat, hierdoor duurt de levering wat langer/ Verder gewoon goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
14-03-2019
ik bestel remblokjes en betaal 5 euro verzendkosten. De remblokjes passen in een envelop en kunnen door de brievenbus geleverd worden. Maar nee dat kan niet want de remblokjes worden geleverd in een schoendoos door UPS. Deze komen maar 1 keer langs en ben je niet thuis dan kan je naar een of ander depot rijden om je spullen op te halen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
14-03-2019
Goed verpakt, redelijk snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Goede artikelen
Goede prijs
Veel keus

Communicatie iets minder...
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Alles netjes op tijd bezorgd en goed verpakt. Geen reden tot klagen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
Snelle levering en van de serviceafdeling heb ik gelukkig nog geen gebruik hoeven te maken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
13-03-2019
één van de weinige web-winkels die wel in één keer de volledige en juiste bestelling levert, Hoera
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
12-03-2019
12-03-2019
Exteondo shirt scheurde bij aantrekken
Was ook bij vorige bestelling van exteondo bib.
Duur spul slechte stiksels
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
12-03-2019
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
12-03-2019
Precies zoals de beoordeling, aanbod prima levering duurde wat langer
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
12-03-2019
Goede kwaliteit en perfect volgens belofte ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
11-03-2019
Ik had verwacht dat de SPD-plaatjes erbij zouden zitten, maar die moet je er los bijkopen...
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
09-03-2019
Verzending via UPS slecht.Twee keer bellen voor afleveren was kennelijk te veel. Bericht dat het pakket kon worden afgehaald op een UPS-punt maar alleen op onmogelijke tijden (voor werkenden)Tweede afleverpoging pas na 2 dagen. Nu wel gelukt. Doos (van mtb-schoenen) volledig stuk. Kaartje van 1 schoen (die aan de sluitknop) had gezeten lag los in de doos. Al eerder verkocht en retour gezonden?
3.50
Goed

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
08-03-2019
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
08-03-2019
1 maart '19 heb ik een bestelling gedaan, nu 8 maart heb ik nog niets ontvangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
01-03-2019
08-03-2019
Website van Bikester biedt vele artikelen aan m.b.t. fietsen, fietsonderdelen, fietskleding en andere accessoires. De artikelen zijn ook in diverse kleuren en maten beschikbaar. Tot slot ook nog een snelle levering na bestelling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
08-03-2019
Groot assortiment van kwaliteits artikelen.
Maar levering is niet zo snel. (bijna een week na bestelling geleverd)
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
07-03-2019
Snel en correct. Probleemloos product doet waar het voor is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
07-03-2019
Bij vragen snel en goed geholpen. Spullen zijn goed voor een scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
07-03-2019
Snelle levering van fietszadel.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
07-03-2019
Duurde lang voordat ik mijn bestelling had. In een veeeeeeel te grote doos.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Bij de beschrijving had ook informatie over de breedte van de schoen mogen staan. Ze blijken behoorlijk breed te zijn.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
06-03-2019
Levertijd wat aan de lange kant. Product probleemloos. Informatie op de site prima.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
06-03-2019
snelle levering en een uitstekend jack
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
06-03-2019
verliep prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
05-03-2019
snelle levering en goede producten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
05-03-2019
Uitstekend all weather fietsjack De strakke race pasvorm vind ik prettig en cool. De jas is heerlijk licht, ademend en waterdicht. Wat wil je nog meer? Ik vind het assortiment van Bikester zeer goed (uitgebreid) en de prijsstelling prima. (Scherp en genoeg leuke aanbiedingen).
Omdat de spullen uit Duitsland komen, moet je wel wat langer erop wachten (dag of 3).
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
05-03-2019
Precies gekregen wat ik hebben wilde voor een scherpe prijs. Aan te bevelen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
05-03-2019
Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
05-03-2019
Excellent..... Products, service and delivery. Definitely to be recommended to others
5.00
Uitstekend

bikester.nl klantbeoordeling

bikester.nl

Contact
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
trustedshops@bikester.nl
bikester.nl
Winkel-exploitant
internetstores GmbH
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Stuttgart HRB 741359
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Rene Marius Köhler
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bikester.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.