Reviews voor brace-specialist.nl
Goede service. Bij probkemen ook met oplossingen komen. Advies indien nodig. Bij retour sturen de terug betaling ook snel retour.
Het enige puntje van verbetering zou zijn, dat wanneer je de maten van je knie doorgeeft bij de bestelling er niet gelijk wordt gezegd dat de brace ondanks dat je de juiste maat kiest mogelijk niet past.
Zou fijn zijn als er plaatsen zijn waar je ze kon passen.
Brace ontvangen ivm mijn polsblessure. Ziet er goed uit, echter bij het omdoen bleken de klitbanden gewoon te kort te zijn. Ook ben ik terug gegaan naar de hand fysiotherapeut daar de brace teveel druk gaf bij de knokkel bij de duim. Hij heeft hem bijgebogen naar de vorm van de duim en pols.
Verder heeft hij de klitband verlengd. Ik sta dan wel te kijken dat een fabrikant van dit product dit blijkbaar niet goed inmeet van wat nodig is aan klitband. Beter teveel dan te kort.
Brace maakt belofte waar!
Deze brace is klein en onopvallend maar doet precies wat hij moet doen: bescherming bieden tegen overmatige beweging van de pols en het spaakbeen en ellepijp bij elkaar houden ter bevording van de genezing van het TFCC-complex.
Na een week dragen voelde ik al aanmerkelijke verbetering!
Goede prijs, snelle bezorging
Ik heb een rechtshandige kruk voor mijn moeder gekocht. De prijs was heel goed, bij een zorg winkel in de buurt zou ik 100 euro meer hebben betaald. Ik bestelde de ene dag en de andere bezorgd. Verder heel netjes verpakt.
Prima service!
Levering was door DHL niet op juiste adres afgeleverd. Brace Specialist wilde direct nieuwe sturen. Gelukkig niet nodig. Pakketjel werd door buren verderop gebracht.
Goed bereikbaar. Snelle levering. Goed verpakt.
Goed en degelijk materiaal
De Brace doet waar het voor gemaakt is, voor mij zou de voet nog wel wat langer mogen en het gedeelte van de enkel nog wat hoger maar dat is voor mij persoonlijk.
Het is goed,degelijk materiaal,soepel maar wel stevig op de juiste plek,goed te strikken en het pas goed in mijn schoen.
Ze zitten heel erg prettig vooral ‘s nachts dan zijn ze lekker warm,maar ze zijn niet geschikt voor jonge honden deze hebben erg scherpe tanden.want spelende wijs pakken ze je handen,vooral met uit laten
Dat ik goed op de hoogte werd gehouden wanneer pakket bezorgd zou worden.
Ik had alleen graag gezien dat u aan had gegeven dat het pakketje in de brievenbus past.
de brace is een degelijke brace, wel is het handig om een duidelijke gebruiksaanwijzing er bij te doen. ( de losse band wordt niet echt duidelijk beschreven wat je er mee moet doen en hoe en ook waar het voetband moet zitten om je voet.
Geweldige service bij telefonisch consult en vervolgens naadloze afhandeling en levering van online bestelling. Hulde!
Tevreden nV aanraden van de fysiotherapeut.
De fysiotherapeut zei dat je direct geen pijn meer had (hielspoor), dit was bij mij zeker niet zo. Sterker nog, de eerste 2 dagen meer pijn. Nu een week consequent gedragen en toch echt veel minder pijn. Dus niet direct verlichting, maar dit doet zeker iets goeds.
De Reuma artritis handschoenen antislip ziet er prima uit.
alleen voor mij was de maat toch te klein. waardoor de handschoen toch echt te krap zat
Goede omschrijving van het door mij gewenste product. Het maatadvies klopte en de bestelling werd snel geleverd. Na enkele dagen gebruik wist ik dat dit precies is wat ik nodig had.
De maattabel gaat uit van alleen de heupomtrek. Dat is geen garantie voor een juiste pasvorm. Ook de omtrek van de dijen is essentieel. Daar kwam ik pas achter toen het artikel arriveerde.
Houden mijn handen warm en verlicht het ongemak , en door de 5 % spandex een goede ondersteuning.
Het product voldoet aan de beschrijving op de site. De handschoenen zitten prettig en helpen echt tegen pijnlijke handen. De verzorging voelt tegen, maar dat ligt aan DHL die op de verpakking is gaan staan gezien de voetafdrukken op de verpakking. Daar kan de Brace Specialist niks aan doen.
Had verwacht dat het warmer zou zijn en sluitende, de maat is goed alleen de vingertoppen zouden iets korter mogen zijn .
Heb hem s, nachts ook aan en mijn hand is iets minder stijf ,
Verbeterde versie van de Strassburg sok omdat de tenen vrij zijn en dus niet in de kramp gaan. Voor zijslapers is de van voren opengewerkte skischoen zeer oncomfortabel en een brace met open achterkant verschuift tenzij je de banden zo strak aantrekt dat je pijnplekken krijgt.
Meer steun en dt was precies de bedoeling en daar ben ik blij mee nu ben ik mobieler
Blijf zo doorgaan. Jullie doen het fantastisch. Snelle levering en goed materiaal. Toppie
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews