Brace-specialist.nl- Logo - Reviews

617 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.035 reviews in totaal

Brace-specialist.nl- Logo - Reviews

Brace-specialist.nl

617 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.035 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met Brace-specialist.nl. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De meeste klanten waarderen de degelijkheid, het comfort en de effectiviteit van de producten. Ook het gebruiksgemak en de bereikbaarheid van de klantenservice worden positief genoemd. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de prijs en ervaren zij daadwerkelijk verlichting van klachten. Er zijn echter enkele opmerkingen over de pasvorm van de producten, waarbij sommige klanten deze te klein, te ruim of niet passend vinden. Sommige gebruikers hebben moeite met het aantrekken of instellen van de producten. Verder kan de communicatie van de klantenservice over retouren of advies soms beter.

Reviews voor brace-specialist.nl

Ik probeer door al braces het bos te zien en heb de Pro orthic Genu kniebrace gekozen. Wat er online niet bij staat dat deze door een fysio of iets dergelijks ingesteld moet worden en er zit geen gebruiksaanwijzing bij ondanks dat er veel aan ingesteld moet worden. Nu wil ik deze brace terug sturen, maar zie geen mail waarop ik kan reageren en op Messenger geen reactie en ook niet als ik onder een Facebook post een vraag stel.
Zit prima snel geleverd. Het paste in de brievenbus.

korte lijntjes

Dat is de zeer korte lijntjes bestellen en leveren echt top 👍

Knie brace

Ik ben zeer tevreden met de brace Ik heb een forse knieslijtage En met de brace om kan ik makkelijker lopen 👍🏻
Prima en duidelijk, ook wat retourneren betreft.
De brace zit prettig, is voor mij niet heel makkelijk op en af te doen, maar het went.
Snelle levering en doet wat het moet doen.
JE
Jeanine E.

Snelle bezorging

Snel en goed verpakt. Jammer genoeg paste de katrol niet over de deur.
Snelle service en goed product

Zelfs compliment van arts over de Brace

De arts in het ziekenhuis gaf mij vandaag nog een compliment over de Brace
Ze doen wat is beloofd en reageren snel op vragen om advies, Prima.
Mijn moeder heeft duidelijk minder pijnlijke handen na t dragen van de handschoenen.
TV
Thea V.
Fijn geholpen aan de telefoon. Snelle levering
Snelle levering goede kwaliteit
AV
Atje v.
Product bevalt heel goed en wordt netjes geleverd.
Heb al een tijdje deze handschoentjes voor mijn artrose vooral s'avonds heb ik ze aan. Heb twee kleuren ze zijn erg fijn .
Ik vind mn brace handschoenen zeer fijn als ik pijn in mn hand en vingers heb en doe de handschoenen aan met een half uurtje heb ik minder last
Ongelooflijk snelle levering. En dat is voor iemand die een brace draagt zó fijn!
Snelle levering !