Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Roermond
Een geweldige ervaring bij Lugadi
Ik heb enorm genoten van mijn bezoek aan Lugadi! De sfeer was heerlijk, het personeel was vriendelijk en gastvrij, en ik heb een geweldige ervaring gehad. Ik zou het zeker aanraden en kom heel graag nog eens terug.
Dame zat achter kassa met slippers uit op telefoon. moesten zelf vragen voor hulp.
Direct na afrekenen begon ze al aan waterfles te zuigen en pakte telefoon....
Vond het ongepast! Ik had een bepaalde ketting op het oog, jullie hadden deze gelukkig, vandaar de aankoop. Helaas niet gastvrij, vriendelijk geholpen.
Beste,
Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Wat jammer dat je het gedrag van onze medewerker als ongepast en niet gastvrij hebt ervaren en dat je zelf om hulp moest vragen. We vinden het belangrijk dat iedere klant zich welkom en goed geholpen voelt en nemen je feedback hierover dan ook zeker serieus. Fijn dat je de ketting waar je naar op zoek was bij ons hebt kunnen vinden en we hopen je in de toekomst een prettigere ervaring te bieden.
Team Lucardi.
Deur dicht en personeel dat weinig zin leek te hebben
Ik had een horloge gekocht, dat het niet bleek te doen.
Dag erna terug, toen was de deur dicht met brief "zo terug". Uur zitten wachten.
Toen bleek batterij leeg en hadden ze geen nieuwe.
En overal vond ik het personeel niet heel prettig overkomen. Alsof ze er geen zin in hadden.
Beste Jacobs,
Bedankt voor je review en feedback. Wat jammer om te lezen dat je bezoek zo teleurstellend is verlopen, zeker omdat het horloge niet bleek te werken en je vervolgens lang hebt moeten wachten. Ook vinden we het vervelend dat je onze medewerkers niet prettig en behulpzaam hebt ervaren. We nemen je feedback serieus en bespreken dit intern.
Team Lucardi.
I had an amazing experience and the shop assistant was super helpful and kind! Loved the new store in Roermond!
De keuzes in bijouterie en de overzichtelijkheid en ook qua prijsklasse voor iefer wat wils
Alles werd duidelijk uitgelegd over de klantenkaart dat vond ik fijn
Ze heeft me een aantal ringen laten passen en armbandjes en was netjes en beleefd
Personeel
Op moment van binnenkomst was er geen medewerker in de winkel, bemanning van de winkel mag een stuk beter! Prima geholpen.
Antwoord van Lucardi Juwelier Roermond
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je uiteindelijk prima bent geholpen. We nemen je opmerking over de bezetting van de winkel zeker mee, want we vinden het belangrijk dat je bij binnenkomst direct geholpen kunt worden.
Team Lucardi
Nette en snelle hulp gehad en fijne uitleg
Fijn personeel, vriendelijk en snel geholpen, ze namen de tijd voor me, top!
Lief medewerkster. Goed geholpen.
Leukke medewerker in roermond
Snel en vriendelijk geholpen
Mooie acties
Ik werd erg goed geholpen en hele vriendelijke medewerkers!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver
De Roermondse binnenstad is zowel gezellig als veelzijdig. Doordat er veel monumenten in het centrum zijn te vinden heeft het veel historische aspecten. In tegenstelling tot veel andere steden is het ...