horrenmax.nl

518 reviews in totaal   389 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn erg tevreden over de uitstekende kwaliteit van de horren en de degelijke, mooie afwerking. Ook de perfecte pasvorm volgens de opgegeven specificaties wordt vaak positief benoemd. De service wordt regelmatig als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Verder wordt de montage meestal als eenvoudig gezien dankzij duidelijke instructies. Snelle, heldere communicatie en goede bereikbaarheid worden eveneens gewaardeerd. Aan de andere kant zijn er enkele meldingen van kwaliteitsproblemen. Sommige klanten vinden de levertijd (te) lang of ervaren vertragingen. Er zijn klachten over onvriendelijkheid of gebrekkige afhandeling van de service. De handleidingen en instructies worden wisselend beoordeeld; soms zijn ze onduidelijk of ontbreken ze. Daarnaast ervaren sommige klanten slechte of trage reacties via mail, telefoon of WhatsApp en wordt de montage soms als lastig omschreven vanwege onduidelijke instructies.

Reviewshorrenmax.nl

Prima!

De service, verzending en product zijn uitstekend. Enig min puntje was dat er geen instructie/beschrijving bij de zending zat. Wel snel gereageerd en opgelost.
Zeer tevreden! De bestelling werd snel geleverd en de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Alles goed en wel, op twee punten na: Ten eerste is het inschroeven van de frames erg lastig. Ik heb met een boormachine gaatjes moeten boren. Dit werkt wel, maar de instructie laat dit niet zien (en suggereert dat he veel eenvoudiger is). De marges die je aan moet houden (voor de zekerheid) zie je direct terug na installatie (misschien doordat we zwarte horrenstof hebben, met witte kozijnen.

Mooie design hordeuren en goede service!

Ik heb jaren geen hor gehad voor onze schuifpui omdat de breedte een probleem was. Maar Horrenmax levert tot 210, daardoor kon het nu wel. Hele duidelijke uitleg op de website en met snel en vriendelijk contact op de app om te controleren of ik de maten juist had berekend heb ik twee horren besteld. Het duurde best lang voordat de horren kwamen, maar ik werd steeds tussentijds door het bedrijf op de hoogte gebracht. Bij het uitpakken bleken de plakstrips te ontbreken. Via de app werd gevraagd wat ik wilde: wachten tot er een levering mijn kant op kwam zodat het meegestuurd kon worden of zelf de tape kopen. Heel makkelijk in elkaar te zetten volgens de instructievideo en de horren vallen heel mooi weg op de kozijnen. Mooi strak design. Ik ben er erg blij mee.

Goede kwaliteit.

Er mooie plisse en prettig in het gebruik. Levering was wat aan de late kant maar ik werd hierover wel goed op de hoogte gehouden.
Ik ben tevreden met mijn aankoop. De montage was eenvoudig dankzij de duidelijke instructies.
Bestelling is nog niet binnen, dus kan nog geen beoordeling geven over product,en werd ook later verstuurd dan aangeven bij bestelling, na mail gestuurd te hebben na meer dan 14 dagen kreeg ik bericht dat de bestelling binnen 1 week werd over gedragen

Antwoord van horrenmax.nl

Beste Marcel, Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is ontvangen. Volgens de verzendinformatie van UPS is er inmiddels een bezorgpoging gedaan, maar was er helaas niemand aanwezig op het opgegeven adres. UPS zal daarom een tweede bezorgpoging doen. Wij begrijpen dat dit voor verwarring kan zorgen. Mocht het moment van levering niet uitkomen, dan kunt u via de trackinglink van UPS vaak een nieuwe bezorgafspraak maken of het pakket bij een afhaalpunt laten bezorgen. Heeft u vragen of wilt u dat wij met u meekijken? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Horrenmax
Keurig op maat gemaakt zoals gevraagd, makkelijk te monteren Ziet er netjes en mooi uit, verduisterd prima en het hor is ook fijn!! Een aanrader dus!
Mooi Duo Plissé hor gordijn combinatie, past perfect maar we misten de montage-instructie specifiek voor dit product. Uiteindelijk toch gelukt met wat aanpassingen.

Antwoord van horrenmax.nl

Beste Miriam, Bedankt voor je review! De montagehandleiding wordt normaal gesproken voorafgaand aan de levering per e-mail verstuurd. Het is mogelijk dat deze in de spam- of ongewenste mailmap is terechtgekomen. Mocht je de handleiding alsnog nodig hebben, dan sturen we deze uiteraard graag opnieuw toe. Met vriendelijke groeten, Team Horrenmax
Terry d.

8 weken gewacht, uiteindelijk order geannuleerd

Op 14 maart een dubbele schuif plissé hordeur besteld bij horrenmax.nl. Levering zou 15 werkdagen duren. 8 weken later nog steeds geen update ontvangen over mijn bestelling. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, en per mail of whatsapp kunnen ze me geen update geven, alleen dat ze zeggen dat de bestelling in productie is. Na het plaatsen van een review goed contact gehad, en mijn order geannuleerd.

Tevreden klant

Ik ben ontzettend tevreden met Horrenmax. Top service en top kwaliteit!
Er was iets mis gegaan met de bestelling 1 rolgordijn ipv 2 gekregen en supersnel opgelost en alsnog bezorgd

Dubbele plissé hordeur

Ik was al een aantal jaar op zoek naar een hor voor onze tuindeuren. Ik was naar speciaalzaken geweest en had het internet afgestruind. Overal hadden ze dikke (en lelijke) cassettes die niet in ons kozijn pasten. Montage op het kozijn zou bij ons niet mooi zijn, dus dat was geen optie. We hebben slechts 19-20 mm ruimte en de cassettes van horrenmax zijn 18 mm, dus het past perfect! Zelf opgemeten en de hor past heel mooi in het kozijn. De levertijd werd aangegeven als 15 tot 20 werkdagen. Dit werd echter 2 weken later. Ik kreeg geen enkel bericht over deze vertraging, ik moest er zelf achteraan gaan. Toen de hor arriveerde, bleek dat je zelf een plek moet kiezen om maar gewoon doorheen te boren. Nergens stond aangeven waar precies, dus heb ik contact opgenomen met de klantenservice die ons snel op weg heeft geholpen. Voorgeboorde schroefgaten waren handig geweest. De kapjes die je op de hoeken klikt, passen niet goed en zijn anders van kleur. Klein detail voor de afwerking. De montage verliep verder soepel en snel! Wij hebben een dubbele plissé hordeur met een sluiting van magneetstrips. Deze zijn echter zó sterk dat je je schrap moet zetten en met 2 handen flink moet trekken. Gegoogled en er zijn manieren om de strips te demagnetiseren, dus dat gaan we doen. Wie op zoek is naar een mooie, moderne hor, zonder dikke en/of lelijke cassettes, moet hier zijn. Wij zijn er blij mee! De prijs was trouwens ook stukken lager dan bij de andere zaken.
Het antwoord op onze vraag. Aandachtspunt Een handleiding toevoegen, een A5 formaat was voldoende geweest

Antwoord van horrenmax.nl

Beste Cor, Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback! Fijn om te horen dat het antwoord op uw vraag duidelijk was. Dank ook voor het aandachtspunt. Wij versturen momenteel een montage-instructievideo per e-mail om u zo goed mogelijk te begeleiden. Het kan echter voorkomen dat deze e-mail in de spamfolder terechtkomt. Binnenkort zullen wij daarnaast ook een papieren montagehandleiding toevoegen, zodat u altijd een duidelijke instructie bij de hand heeft. Mocht u de video alsnog willen ontvangen, dan sturen wij deze uiteraard graag opnieuw toe. Met vriendelijke groet, Horrenmax
Mooie deur. Goed te plaatsen. De bezorging kan beter. Wij hadden de bezorging verzet tot na onze vakantie. Was ook bevestigd. Wij waren met vakantie en kregen bericht dat de de volgende dag zou worden bezorgd. Horrenmax is telefonisch niet bereikbaar, een slechte zaak. Een mail Verzonden na 2 dagen pas een reactie. De bezorgers kwamen aan de gesloten deur. Die week werd de deur voor de 2de keer bezorgd, ondanks dat wij met vakantie waren. En dan nog op een verkeerd adres.

service beter dan bezorgdienst

Bestelling had nogal een vertraging door UPS opgelopen. Klantenservice nam contact op en heeft e.e.a naar tevredenheid opgelost.

Goede oplossing

Na dat er wat mis gegaan was met de bestelling, is Horrenmax met een goede oplossing komen! Heel fijn!
Het hele proces was super vanaf vraag voor hulp t/m montage. We zijn gewoon erg tevreden. Ga zo door!
Top kwaliteit De hor is helemaal in de kleur van het kozijn geleverd. Top afgesteld waarbij de montage soepel verliep.
De hor ziet er goed uit, ik vind alleen de bevestiging met 4 schroefjes wat summier. Grt Patrick