organimal.nl

2.056 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.056 reviews in totaal

organimal.nl

De reviews voor organimal.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid en snelle reacties van de klantenservice, evenals het adequaat oplossen van problemen. Ook de snelle en correcte levering wordt gewaardeerd. De kwaliteit en effectiviteit van de producten leiden vaak tot zichtbare verbeteringen bij huisdieren. Daarnaast wordt het deskundige en persoonlijke advies, zowel telefonisch als via de website, als zeer behulpzaam ervaren. Veel klanten melden dat hun huisdieren de producten lekker vinden en prijzen de natuurlijke samenstelling zonder chemische toevoegingen. De verpakking wordt door de meeste klanten positief beoordeeld. Toch geven sommige klanten aan dat er incidenteel problemen zijn met de smaak of hardheid van de producten. Daarnaast worden er opmerkingen gemaakt over te grote dozen en af en toe beschadigde of lekkende verpakkingen. Er zijn ook klachten over de bezorgdiensten, vooral met betrekking tot DHL.

Reviews voor organimal.nl

MB
Marielle B.
De Gedrag en Balans pillen voor katten Debpillen zijn lastig te halveren. Ze ruiken zo sterk dat ze als snoepje niet geaccepteerd worden. Vallen volledig uiteen wat dan wel weer een voordeel is om ze goed te kunnen verwerken in het natvoer.. wat goed gegeten wordt. Ze lijken goed aan te slaan. Ik gebruik ze voor territorium drift.

natuurlijk en hypoallergeen

De vitamines zijn goed voor mijn hondjes en natuurlijk. Dat vind ik belangrijk. De struisvogel sticks kan mijn hondje met voedsel intolerantie goed eten.
Perfecte service

Wondermiddel voor de kat (PEA)

Watcis PEA een wondermiddel voor spieren en gewrichten. Bij opnieuw geven aan de kat, liep zij weer de volgende dag normaal.
correcte levering, goede opvolging en gezonde voeding en supplementen
Gebruik de pillen al jaren voor m’n hond. Altijd tevreden
Flesje was stuk gegaan tijdens verzending. Werd meteen kosteloos vernieuwd. Super service en pure producten.