organimal.nl

2.062 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.062 reviews in totaal

organimal.nl

De reviews voor organimal.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid en snelle reacties van de klantenservice, evenals het adequaat oplossen van problemen. Ook de snelle en correcte levering wordt gewaardeerd. De kwaliteit en effectiviteit van de producten leiden vaak tot zichtbare verbeteringen bij huisdieren. Daarnaast wordt het deskundige en persoonlijke advies, zowel telefonisch als via de website, als zeer behulpzaam ervaren. Veel klanten melden dat hun huisdieren de producten lekker vinden en prijzen de natuurlijke samenstelling zonder chemische toevoegingen. De verpakking wordt door de meeste klanten positief beoordeeld. Toch geven sommige klanten aan dat er incidenteel problemen zijn met de smaak of hardheid van de producten. Daarnaast worden er opmerkingen gemaakt over te grote dozen en af en toe beschadigde of lekkende verpakkingen. Er zijn ook klachten over de bezorgdiensten, vooral met betrekking tot DHL.

Reviews voor organimal.nl

Goede info ontvangen, de hond doet het goed op het gestoomde vlees
snelle verzending, nette verpakking.
Eerste bestelling waarbij een klein deel ontbrak. Na een mail gestuurd te hebben, werd onmiddellijk het ontbrekende gedeelte nagestuurd. Keurig opgelost!
Goede voorlichting Uitstekende kwalteit van alles Gezonde en vrolijke kat
Blaasontsteking van onze kat was zo snel voorbij dankzij hen!
De deskundighheid en interessante informaties over het product dat bestemd is voor je huisdier.

Gelukkig stukken minder jeuk wel komt ze aan

Gelukkig heeft mijn hond niet zoveel jeuk meer maar ze wordt wel een stuk dikker van het voer. Is er ook voer voor een gesteriliseerd teefje?
MB
M. B.
De Organimal Graanvrij - Senior/Light Kip en Aardappel kan onze hond goed verdragen. Vroeger vaak diarree, nu hoede ontlasting.
Goede producten en meteen de volgende dag in huis
Goeie producten, snelle levering
In mijn ogen compleet doet wat het beschrijft
Sarah is echt fantastisch!!
Natuurlijke produkten.
Heel snel ontvangen