Certificaat voor Oxigo

No. X1D86FCE4FF6FE0BD98BB4860D64E7F1E
 

Geldig vanaf
07-03-2018
Geldig tot
06-03-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Oxigo



Uitstekend

4.82/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 57 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft Oxigo al 116 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
11-10-2018
We zijn eigenlijk op zoek naar een zacht neusbrilletje waarvan het plastieken darmpje in het aangezicht, gemaakt is uit soepele, zachte plastiek zoals in het ziekenhuis. De harde plastiek begint na een tijdje de huid in het aangezicht te irriteren (roodheid). Zijn deze neusbrilletjes bij jullie te verkrijgen aub?
Alvast bedankt voor de goede service.
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 12-10-2018
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw vraag! Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
09-10-2018
begeleiding van de zending kon iets beter, maar dat had meer te maken met een voorkeur voor de dag waarop ik de zending wilde hebben.
Het product doet tot nu toe wat ik verwachtte.
4.33
Goed

Oxigo antwoordt: 10-10-2018
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hebben naar uw bestelling gekeken en door de verzochte uitgestelde leverdatum is de verzendbevestiging inderdaad pas laat verzonden. Hier gaan we in de toekomst beter op letten, bedankt voor uw terugkoppeling Het Oxigo team

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
09-10-2018
Prima geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
08-10-2018
Snel en bijzonder goedverpakt aangekomen. Alles was niet heel duidelijk (voor mij) om te installeren. Even getelefoneerd voor uitleg en even later duidelijke informatie gekregen. Heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
05-10-2018
Geleverd zoals afgesproken. Het artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen en heeft een zeer prettig draaggevoel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
01-10-2018
snelle levering en goed product ik geef een 8
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2018
Besteldatum
27-09-2018
30-09-2018
Zeer snelle levering - uitstekend produkt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2018
Besteldatum
26-09-2018
29-09-2018
Top product, werkt uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2018
Besteldatum
24-09-2018
27-09-2018
Snelle levering, goede uitleg. Over service kunnen wij nog geen oordeel geven.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
17-09-2018
23-09-2018
Geen enkel negatief punt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
17-09-2018
De bestelling had vertraging opgelopen omdat de transporteur foutieve
adresgegevens had doorgekregen. (van OXIGO ?). Merkwaardig vind ik dat
bijna tegelijkertijd de webwinkel Lampdirect ook deze foutieve gegevens
gebruikte.
M.v.g.. Willem Vonk.
3.67
Goed

Oxigo antwoordt: 18-09-2018
Geachte heer Vonk, hartelijk dank voor uw beoordeling. Het adres dat u opgeeft bij uw bestelling wordt geautomatiseerd doorgegeven aan de vervoerder, daar hebben wij geen invloed op. Wel houden wij al onze zendingen nauwlettend in de gaten, dus hebben we u en onze vervoerder op tijd in kunnen lichten. We zijn blij dat het uiteindelijk goed is gekomen! Met vriendelijke groet, Oxigo

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
15-09-2018
Geweldig product en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
12-09-2018
Alles oké
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
11-09-2018
Makkelijk bestelproces en snel geleverd met duidelijke communicatie. Hier kunnen veel andere winkels nog wat van leren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
10-09-2018
Uitgebreide toelichting gekregen op kantoor waardoor ik uiteindelijk een goede keuze heb kunnen maken. Moet product nog wel wat langer uitproberen maar de eerste indruk is heel goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
07-09-2018
Uitstekende correcte afhandeling over heel de lijn
Vriendelijke en behulpzame telefoon beantwoording
Na eerste in gebruiksname ,goederen 100 in orde en met duidelijke nederlandstalige handleiding
Apparaat (Soclean 2) 32 goedkoper dan ........ in belgie en waar de nodige resmed adaptor en de nodige filters niet voorradig zijn.
Kortom een klasse zaak om U tegen te zeggen.
Rob's Bikes
Eksel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
26-08-2018
Goede produkten.
Duidelijke toelichting op producten.
Vlotte bezorging
Probleem telefonisch snel opgelost.
Snelle reactie op E-mail
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 27-08-2018
Bedankt voor uw review We zijn blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Het Oxigo team

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
19-08-2018
22-08-2018
Snel geleverd. Netjes geïnformeerd over de levering. Zorgvuldig verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
18-08-2018
De bestelling,levering en betaling is zeer vlot en vlug verlopen.
Ben zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
29-06-2018
05-08-2018
zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
04-08-2018
Alles oké.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
17-07-2018
03-08-2018
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2018
Besteldatum
03-07-2018
03-08-2018
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
11-07-2018
02-08-2018
Snelle en adequate hulp onder tijdsdruk van een naderende vliegreis.
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
11-06-2018
02-08-2018
Alles ok beetje pech met krober
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
26-07-2018
Snel besteld en geleverd.
Keurig verzorgd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
21-07-2018
24-07-2018
Prima service.
Netjes geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
19-07-2018
23-07-2018
Uitstekend, geleverd zoals het moet
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 24-07-2018
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Hopelijk tot ziens, Het Oxigo team

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
14-07-2018
18-07-2018
perfecte service en prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 19-07-2018
Hartelijk dank voor uw review Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen, met vriendelijke groet, het Oxigo team

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
24-06-2018
27-06-2018
Hele snelle levering,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
21-06-2018
Ik gebruik de breuer compacte vernevelaar nu een week en vind het superfijn dat ik er mobiel mee kan zijn en dat het geluidloos is
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
11-06-2018
14-06-2018
Snel geleverd en product voldoet aan de eisen, maar wel goedkoper dan de concurrent.
4.00
Goed

Oxigo antwoordt: 15-06-2018
Hartelijk dank voor uw review! Wij wensen u veel vrijheid toe en hopen u in de toekomst weer in onze winkel te mogen verwelkomen. Het Oxigo team

Datum van publicatie
14-06-2018
Besteldatum
14-06-2018
14-06-2018
Ik heb enkel woorden van lof en dank voor OXIGO
De service is optimaal - zij lieten mij niet in de kou staan,
ik kan niet zonder zuurstofconcentrator en kon gewoon een gereviseerd toestel gebruiken als overbrugging tot ik mijn nieuw toestel ontving - hartelijk dank
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 15-06-2018
Bedankt voor uw review, we zijn blij dat we u hebben kunnen helpen! Het Oxigo team

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
02-06-2018
06-06-2018
Ideaal Geweldig geleverd, dankjewel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
29-05-2018
01-06-2018
Het begint met duidelijke antwoorden en uitleg via de chat - het was Sophia
Ik ben tot hier toe zeer tevreden over OXIGO en de producten - hopelijk dat het zo zal mogen blijven betreft de garantie etc.
Echt een aanrader
5.00
Uitstekend

Oxigo antwoordt: 04-06-2018
Hartelijk dank voor uw review (ook namens Sophia) Wij wensen u veel vrijheid en mobiliteit toe met uw aanschaf en hopen u in de toekomst weer in onze winkel te mogen verwelkomen. Het Oxigo team

Datum van publicatie
23-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
23-05-2018
Product is goed in orde. Geleverd op aangegeven tijd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-05-2018
Besteldatum
07-05-2018
11-05-2018
tot nu toe is goed geweest
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
29-04-2018
alles perfect
4.00
Goed

Oxigo antwoordt: 30-04-2018
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Graag tot de volgende keer, het Oxigo team

Datum van publicatie
29-04-2018
Besteldatum
26-04-2018
29-04-2018
alles voldoet aan de verwachting
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
18-04-2018
25-04-2018
prima afhandeling van de bestelling, snelle en correcte levering
5.00
Uitstekend

Oxigo klantbeoordeling

Oxigo

Dé slaap- en zuurstofexpert!

Oxigo werd op 07-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Emmalaan 23
3581HN Utrecht
Nederland
Tel: 0850190291
info@oxigo.co
Oxigo
Winkel-exploitant
Oxigo B.V.
Emmalaan 23
3581HN Utrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Erik Ploegh
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Oxigo.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.