Oxigo- Logo - Beoordelingen

OxigoReviews

: 1.044Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Oxigo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Oxigo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 7 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
Oxigo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Oxigo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Oxigo

265 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.044 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


8 dec. 2021
Snel, en netjes ontvangen. En een goedwerkend product zover ik tot nu toe kan beoordelen. Ik stond even te kijken om een handgeschreven woordje op de pakbon te zien, dat behoeft geen verbetering. Een kleine toevoeging aan de gebruiksaanwijzing zou kunnen zijn om het advies te geven de arm of hand waaraan gemeten wordt niet op een hard voorwerp zoals tafel of leuning te laten rusten. De bloedsomloop kan dan snel voor dat moment geblokkeerd worden waardoor het meten langer duurt of helemaal niet plaatsvindt. Dat is dan overigens wel duidelijk te zien aan een beperking van de weergegeven hartslag.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 apr. 2022
Heb zondag 24 april bestelling gedaan en betaald. Heb tot op heden nog geen inogen one G3 rugzak ontvangen. Wel een melding dat hij dinsdag afgeleverd zou worden. Niets gehoord en geen briefje in de brievenbus. 27 en 28 april ben ik heel de dag thuis geweest in de hoop dat hij na geleverd zou worden, maar mooi niets gehoord of gezien. Wanneer ik morgen niets hoor wil ik mijn geld terug hebben en bestel ik hem wel ergens anders. Toch belachelijk dat er zelfs geen briefje met een mededeling of een bericht waar hij afgehaald kan worden in de brievenbus gedaan.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Oxigo

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 sep. 2022
ik heb via mail en de telefoon contact gehad met de klantenservice, prima Alleen jammer dat ze niet veel weten over hoe dit apneu apparaat werkt wat ik had gekocht, wat betreft het aflezen via de app door medische personen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Ben zeer tevreden over de manier waarop de aankoop is verlopen !!! Zeer vlug en zonder enig probleempje !!! De convertor-Inogen at Home- is zeer goed !!! Dank u wel OXIGO !!! Groeten, Martin
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
9 sep. 2022
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring met ons heeft. Laat het gerust weten als u nog vragen heeft, we helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Snelle levering. Duidelijke terugkoppeling over de status van mijn bestelling en ook een snelle reactie op mijn vragen via de chat functie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022 
snelle levering hele goede service aan de telefoon werd goed te woord gestaan
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Prima verpakt met uitermate duidelijk en vriendelijke begeleidingsbrief
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Ik heb goed contact gehad met een medewerker en alles was goed geregeld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Snelle levering en erg goed product het geld waard.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
voordelig, snel, zoals gewenst, ...
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
goed advies en zeer snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Geheel volgens verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
goede en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Snelle en goede service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Voldoet aan verwachting
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Snel en compleet
Beoordeling melden