Oxigo- Logo - Beoordelingen

OxigoReviews

: 1.084Uitstekend

4,68

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Oxigo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Oxigo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 7 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
Oxigo is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Oxigo kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Oxigo

257 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.084 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 mei 2022 
Uitstekend apparaat. Klein en licht met de functionaliteit van een grote CPAP. Geluidsniveau is heel acceptabel en associeer ik met een rustige branding van de zee. Wel handig om er een condensatorbevochtiger bij te gebruiken. Voorkomt droge neusslijmvliezen en heeft een dempende werking. De losse zijn een beetje lomp en de speciale BMC maskers kun je helaas niet testen. Er zijn wel kleinere bevochtigers maar daar is nauwelijks aan te komen en Oxigo wil die helaas niet in het assortiment opnemen. Service en aankoopbegeleiding Oxigo zijn prima.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 apr. 2022
Heb zondag 24 april bestelling gedaan en betaald. Heb tot op heden nog geen inogen one G3 rugzak ontvangen. Wel een melding dat hij dinsdag afgeleverd zou worden. Niets gehoord en geen briefje in de brievenbus. 27 en 28 april ben ik heel de dag thuis geweest in de hoop dat hij na geleverd zou worden, maar mooi niets gehoord of gezien. Wanneer ik morgen niets hoor wil ik mijn geld terug hebben en bestel ik hem wel ergens anders. Toch belachelijk dat er zelfs geen briefje met een mededeling of een bericht waar hij afgehaald kan worden in de brievenbus gedaan.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Oxigo

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Zeer goed materiaal en ook perfect in orde !!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022 
snelle levering en goede informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Past goed en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Alles zoals beloofd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
Goede informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Via Google product bij Oxigo gevonden zonder verzendkosten. Waren dus wel verzendkosten wat overigens normaal is. In het weekend besteld met 1-2 werkdagen levertijd. Gaat via DPD, afhaalpunt gekozen, krijg bevestiging van ander ophaalpunt. Nu woensdag 9 november, via tracking gezien dat het overgedragen is aan DPD, verder nog geen beweging in het transport. Lastig om hier een goede beoordeling voor te geven toch?
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
9 nov. 2022
Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend te lezen dat de levering vertraagd is! In ons DPD systeem zijn iets meer scans zichtbaar, we zien dat het pakket vanmorgen in het uitleverdepot is aangekomen. We verwachten dat het pakket vandaag geleverd zal worden, maar er is helaas ook een kans dat het morgen wordt, het pakket is op dit moment nog niet in uitlevering. We houden de zending in de gaten. Excuses voor de vertraging! Met vriendelijke groet, het Oxigo team
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Leveradres opgegeven thuisadres maar DPD niet aangeboden, ganse dag thuis, geen briefje in de brievenbus, rechtstreeks afgeleverd in buurtwinkel die dan nog niet altijd open is en onvriendelijk. Geen DPD meer!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Het was erg fijn om het afterpay te kunnen betalen, ik had een accu besteld voor mijn cpap apparaat. Nu heb ik de externe accu een paar nachten kunnen uitproberen en het voldoet 100% aan verwachting! Bij onverwacht stroom-uitval krijg ik toch een goede nachtrust!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Heel goed geholpen. Ik had het verkeerde besteld maar na een telefoontje het goede kunnen bestellen en de andere retour.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Professionele organisatie en snelle afhandeling van de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Product voldeed aan de verwachting, nette en tijdige levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022 
Snelle levering en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 okt. 2022 
vriendelijkheid en snelheid.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2022
Beoordeling melden