De reviews voor Stokem-stoves.com zijn constant positief. Klanten zijn unaniem zeer tevreden over de hoge kwaliteit en degelijkheid van het product. De service wordt vaak geroemd om de vriendelijkheid, bereikbaarheid en snelle oplossingen bij problemen. Klanten zijn erg tevreden over de snelle, correcte en verzorgde levering van hun bestelling. Het gebruiksgemak en de eenvoudige montage worden veel genoemd als positief punt. Klanten prijzen hoe goed de kachel brandt, weinig rook produceert en voor sfeer en warmte zorgt. Het design en de uitstraling van het product worden vaak als bijzonder mooi, stoer en een aanwinst omschreven.
Reviews voor stokem-stoves.com
Een prachtige kachel en een parel in je tuin. Simpel, eenvoudig en de uitvoering is van zeer hoge kwaliteit. Hij brand goed en heeft een prachtig beeld met het vuur.
goede service en keurig geleverd
Geweldig!
De kwaliteit is zoals beschreven op de website. En je ziet hoe de haard is ingepakt dat dat met liefde is gedaan. Ook de beschrijving: top! Ik ben er heel blij mee!
Besteld en dat ook geleverd… gewoon…
Besteld en dat ook geleverd… gewoon zoals het hoort
Goed product, kwaliteit vlekvrij staal
Geweldige buitenhaard! De Stokem is degelijk gebouwd, prachtig om te zien en brandt razendsnel. De afwerking is van topkwaliteit; echt een aanwinst voor het terras
De shop artikelen accessoires zijn lastig te vinden en je kunt niet op naam van produkten zoeken.
Onze zomeravonden worden opnieuw langer dankzij de fantastische stoof van Stokem!
Super mooie kachel , brand heerlijk de levering was perfect op tijd en wij misten wat onderdelen we hebben daarover gebeld en is de volgende dag al geleverd helemaal top
Perfect spul